علائم ایمنی خطر افتادن

علائم ایمنی خطر افتادن
کد کالا: 118

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی خطر افتادن

کد کالا علائم ایمنی :  118

safety sign trip hazard

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

در مکان هایی که احتمال افتادن افراد در اثر برخورد پا با اجسام روی زمین وجود دارد از این علامت ایمنی در آن محل استفاده می شود تا از بروز حادثه جلوگیری نماید.

واقعیت‌های مهم در رابطه با سقوط از ارتفاع


سقوط از ارتفاع سالانه برای میلیون‌ها نفر از افرادی که بالای ۶۵ سال سن دارند، رخ می‌دهد. در حقیقت بیشتر از یک نفر از هر چهار نفر افراد مسن، هر سال سقوط از ارتفاع را تجربه می‌کند؛ اما کمتر از نیمی از آنها این موضوع را به پزشک خود اطلاع می‌دهند. یک بار سقوط از ارتفاع، خطر سقوط مجدد را افزایش می‌دهد.

سقوط از ارتفاع جدی و هزینه‌بر است


  •  از هر ۵ سقوط از ارتفاع، یکی از آنها باعث آسیب‌های جدی مانند شکستگی استخوان‌ها یا آسیب به سر می‌شود.
  •  سالانه ۳ میلیون فرد مسن به دلیل سقوط از ارتفاع در مراکز اورژانس تحت درمان قرار می‌گیرند.
  • سالانه بیش از ۸۰۰ هزار بیمار به دلیل آسیب‌های ناشی از سقوط از ارتفاع در بیمارستان بستری می‌شوند که اغلب آنها به دلیل وارد شدن آسیب به سر یا شکستگی لگن است.
  •  بیش از ۹۵ درصد شکستگی‌های لگن به دلیل سقوط از ارتفاع و معمولاً با سقوط روی پهلو رخ می‌دهند.
  • سقوط از ارتفاع شایع‌ترین دلیل آسیب های جراحتی مغز (TBI) است.
  •  در سال ۲۰۱۵ مجموعه هزینه‌های درمانی برای آسیب‌های سقوط از ارتفاع بیش از ۵۰ میلیون دلار بوده است. بخش اعظم این هزینه‌ها را برنامه ملی بیمه اجتماعی مدیکر و مدیکید متقبل شده است.

پس از سقوط از ارتفاع چه اتفاقی می افتد؟


بسیاری از موارد سقوط از ارتفاع باعث آسیب دیدگی نمی‌شوند اما از هر ۵ مورد سقوط، یک مورد باعث آسیب‌های جدی مانند شکستگی استخوان یا آسیب به سر می‌شود. این آسیب‌ها می‌توانند رفت و آمد، انجام وظایف روزمره و یا امورات زندگی شخصی را برای فرد دشوار کنند .

  • سقوط از ارتفاع می‌تواند باعث شکستگی استخوان‌ها مانند شکستگی مچ دست، بازو، مچ پا و مفصل ران شود.
  • سقوط از ارتفاع می‌تواند باعث وارد شدن آسیب به سر شود که چنین مواردی می‌توانند بسیار جدی باشند؛ خصوصاً اگر بیمار داروهای خاصی (مانند داروهای رقیق کننده خون) مصرف کند. فرد مسنی که از یک ارتفاع افتاده و به سر او ضربه وارد شده است، باید سریعاً به پزشک مراجعه کند تا اطمینان حاصل شود که دچار آسیب مغزی نشده است.
  •  بسیاری از افرادی که سقوط از ارتفاع را تجربه می‌کنند، حتی اگر هیچ آسیبی ندیده باشند، از افتادن می‌ترسند. ممکن است این ترس باعث کاهش یافتن فعالیت‌های روزمره شود. وقتی فرد فعالیت کمتری داشته باشد، بدن ضعیف‌تر شده و احتمال سقوط مجدد او افزایش پیدا می‌کند.

چه مشکلاتی احتمال افتادن فرد را افزایش می‌دهند؟


پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مشکلات مختلفی وجود دارند که می‌توانند در افزایش احتمال افتادن فرد، دخیل باشند. این موارد را می‌توان عوامل خطرناک نامید. برای جلوگیری از سقوط از ارتفاع، می‌توان بسیاری از عوامل خطر را اصلاح کرده یا تغییر داد. این عوامل شامل موارد زیر می‌باشند:

  • کاهش ضعف بدن
  •  نقص ویتامین دی (که کمبود مقادیر ویتامین دی در سیستم بدن شما است.)
  • دشواری در راه رفتن و حفظ تعادل
  • مصرف داروهایی مانند داروهای آرامبخش یا ضد افسردگی. حتی مصرف برخی از داروهای بدون نسخه نیز می‌تواند تعادل بدن و توانایی فرد برای ثابت ماندن روی پاها را تحت تاثیر قرار دهد.
  • مشکلات بینایی
  •  پا درد یا پوشیدن کفش ضعیف
  •  خطرات منزل یا خطراتی مانند:
    قدم برداشتن ناهماهنگ
    پشت پا زدن به وسایل پراکنده در منزل.

بیشتر موارد سقوط از ارتفاع به دلیل ترکیبی از عوامل خطر، رخ می‌دهند. هر قدر عوامل خطری که یک فرد با آن مواجه است بیشتر باشد، احتمال افتادن برای او بیشتر است.
ارائه دهندگان مراقبت‌های سلامت می‌توانند با کاهش عوامل خطر سقوط از ارتفاع که در ادامه می‌آید، به شما کمک کنند.

چگونه می‌توان پس از سقوط از ارتفاع، از خود مراقبت کرد؟

اگر فکر می‌کنید می‌توانید از جای خود بلند شوید.
ابتدا برای چند دقیقه سر جای خود دراز بکشید و به این فکر کنید که چه احساسی دارید. اگر احساس می‌کنید بدن شما مشکلی ندارد و فکر می‌کنید می‌توانید بدون خطر از جای خود بلند شوید، مراحلی که در ادامه آمده است را دنبال کنید:

  1.  به دنبال صندلی یا مبلمان یا هر وسیله دیگری که نزدیک شما باشد، بگردید.
  2. به یک سمت خود غلت بزنید و استراحت کنید. با بلند کردن سر خود در جهتی که می‌خواهید، بچرخید. شانه‌ها و بازوهای خود را حرکت دهید و سپس لگن و پاهای خود را نیز در همان جهت حرکت دهید.
  3.  باز هم برای چند لحظه به صورت دراز کشیده باقی بمانید و اجازه دهید فشار خون شما تنظیم شود.
  4.  به آرامی بخش فوقانی تنه خود را بلند کنید، سر خود را بالا بیاورید و باز هم چند لحظه در این موقعیت باقی بمانید.
  5. به آرامی روی دست‌ها و زانوهای خود بلند شوید و خود را به سمت صندلی یا وسیله دیگری که نزدیک شما است، بکشید.
  6. دست‌های خود را روی صندلی بگذارید.
  7. پاهای خود را به سمت جلو حرکت دهید و آنها را صاف روی زمین بگذارید. باید پای دیگر شما با زانوی خم شده روی زمین قرار گرفته باشد
  8.  به آرامی از جای خود بلند شوید و بدن خود را بچرخانید و روی صندلی بنشینید. چند لحظه بنشینید و درباره احساسات خود فکر کنید. برای دریافت کمک کسی را صدا بزنید. حتی اگر احساس می‌کنید حال شما کاملا خوب است، اجازه دهید دیگران از اتفاقی که برای شما افتاده است مطلع شوند. ممکن است متوجه نشوید که دچار آسیب جدی شده‌اید.

اگر نمی‌توانید از جای خود بلند شوید.

  1.  اگر فکر می‌کنید پس از افتادن آسیب دیده‌اید یا نمی‌توانید از جای خود بلند شوید، سعی کنید نترسید.
  2.  برای کمک کسی را صدا بزنید.
  3. اگر تلفن همراه دارید و می‌توانید به آن دسترسی پیدا کنید، برای دریافت کمک با دیگران تماس بگیرید.
  4.  اگر در نزدیکی شما تلفنی وجود ندارد که به آن دسترسی داشته باشید، سعی کنید به صورت سینه خیز خود را به آن برسانید. اگر نمی‌توانید به تلفن دسترسی پیدا کنیدک سعی کنید به سمت در یا پنجره یا هر جای دیگری که فکر می‌کنید ممکن است کسی صدای شما را از آنجا بشنود، بروید.
  5.  فریاد بزنید یا از یک چیز برای ایجاد صدا استفاده کنید تا کسی صدای شما را بشنود.
  6.  اگر می‌توانید به چیز شبیه به بالش دسترسی پیدا کنید، آن را زیر سر خود بگذارید. سعی کنید تا رسیدن کمک با پوشاندن خود با یک پتو، ملافه یا هر چیز دیگری خود را گرم نگه دارید.
  7.  اگر می‌توانید سعی کنید در طول این مدت کمی تکان بخورید تا از خشک شدن بدن خود در حین انتظار، جلوگیری نمایید. اگر ادرار کردید، سعی کنید از ناحیه مرطوب فاصله بگیرید.

آیا لازم است پس از افتادن، به پزشک مراجعه کنم؟

بهتر است همیشه پس از سقوط از ارتفاع به پزشک مراجعه کنید. ممکن است در این لحظه احساس خوبی داشته باشید، اما آسیب‌های زیادی وجود دارند که علائم لحظه‌ای ندارند. اگر منتظر بمانید ممکن است قبل از آنکه متوجه آسیب دیدگی خود شوید، حال شما بدتر شود. اگر سر شما ضربه دیده باشد بسیار مهم است که توسط یک پزشک متخصص بررسی شوید.

آیا لازم است پس از سقوط از ارتفاع، به یک متخصص کایروپراکتور مراجعه کنم؟

ممکن است یک حادثه لغزیدن و زمین خوردن، در ابتدا چندان جدی به نظر نرسد؛ اما ممکن است آسیب‌های اساسی دیگری به مفاصل، بافت‌های همبند و استخوان‌های بدن وارد شود و تراز بدن تحت تاثیر قرار بگیرد. ممکن است در ابتدا علائم فقط به صورت کبودی یا احساس درد باشند. با این حال ممکن است با گذشت زمان آسیب به شکل فزاینده‌ای افزایش پیدا کند و در نتیجه سفتی ناحیه آسیب دیده، اسپاسم و درد مزمن به وجود بیاید. متخصص کایروپراکتور به جای مدیریت علائم با استفاده از داروها یا گذاشتن علائم به حال خود به نحوی که کیفیت زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد، از کایروپراکتیک به عنوان ابزاری برای درمان آسیب‌های مربوط به سقوط از ارتفاع استفاده می‌کند. این رویکرد طبیعی و غیر تهاجمی مستقیماً به سراغ منشاء یک آسیب می‌رود و با تنظیم تراز بدن، اجازه می‌دهد آسیب بدون هیچگونه پیچیدگی، بهبود پیدا کند. معمولاً درد شانه، درد گردن، درد پایین کمر و بسیاری از انواع ناراحتی‌های ناشی از حوادث مربوط به لغزیدن و افتادن، توسط کایروپراکتیک درمان می‌شوند.
متدهای ما در کمترین جلسات ممکن، فشار روی اعصاب را کاهش داده و دامنه حرکت را بازیابی می‌کنند. هدف از درمان کاهش درد، کاهش آسیب دیدگی و تسهیل فرآیند بهبودی و سرعت بخشیدن به آن به کارآمد ترین شکل ممکن است.

چگونه می‌توان پس از افتادن، درد و تورم را کاهش داد؟

استفاده از بسته‌های یخ بهترین راه حل برای کاهش درد و تورم است. شما فقط باید مراحل ساده زیر را دنبال کنید:

  1. پس از آسیب دیدگی فوراً برای به حداقل رساندن تورم، روی ناحیه آسیب‌دیده یخ بگذارید.
  2. . گذاشتن یخ را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه، و سه تا چهار بار در طول روز تکرار کنید.
  3.  پس از گذشت سه تا چهار روز و به محض کاهش التهاب، می‌توانید به جای یخ از گرما درمانی استفاده کنید.
  4. استفاده از درمان‌های حرارتی به جای یخ پس از چند روز به افزایش گردش خون و کاهش درد کمک می‌کند. نوعی کمپرس‌های دوکاره وجود دارند که می‌توان برای سرما درمانی، آنها را منجمد کرد و برای گرما درمانی آنها را در مایکروویو گذاشت. این بسته‌ها بسیار مناسب هستند.

چگونه می‌توان از افتادن مکرر در آینده جلوگیری کرد؟

شما می‌توانید با دنبال کردن نکات امنیتی زیر، خطر افتادن در خانه خود را کاهش دهید:

  •  هرگونه وسیله، سیم یا هر چیز دیگری که روی زمین قرار دارد را از سر راه بردارید
  •  در حمام و سرویس بهداشتی یک میله فلزی نصب کنید تا بتوانید در هنگام استفاده از دوش یا وان، آن را گرفته و از آن برای بلند شدن و نشستن استفاده کنید. اگر از قبل دارای میله‌های فلزی هستید، می‌توانید روی آن‌ها دستگیره‌های فومی که مانع لرزیدن دست‌ها می‌شود را نصب کنید.
  •  برای دسترسی به اشیایی که دور از دسترس شما قرار دارند، بدن خود را نکشید. برای برداشتن چیزی از یک ارتفاع بلند، روی پنجه پاهای خود بلند نشوید و برای برداشتن چیزی که روی زمین افتاده است، خم نشوید. شما می‌توانید از یک مربی برای کاهش عوامل خطر آسیب زا کمک بگیرید.
  • برای احتمال سقوط کردن و افتادن آماده باشید به عنوان مثال یک تلفن را در نزدیکی خود روی زمین قرار دهید تا در صورتی که قادر به ایستادن نیستید، از آن استفاده نمایید. در صورتی که به تلفن دسترسی ندارید می‌توانید تلفن همراه خود را به گردن خود آویزان کنید یا روی کمربند خود یا در جیب خود نگه دارید تا همیشه بتوانید در صورت بروز یک اتفاق اورژانسی، با ۹۱۱ تماس بگیرید.

چه کارهایی می‌توان انجام داد تا برای احتمال رخ دادن این حادثه آمادگی داشته باشیم؟

افتادن از روی زمین پس از سقوط از ارتفاع را تمرین کنید. اگر ثبات کافی ندارید و نمی‌توانید تعادل خود را حفظ کنید هنگام انجام این تمرینات از یک فرد کمک بگیرید.
اگر می‌توانید بدون کمک دیگران از جای خود بلند شوید، حداقل یک بار در هفته این تمرین را انجام دهید تا به طور کامل با آن احساس راحتی داشته باشید.
اگر نمی‌توانید به راحتی از جا بلند شوید، برای دریافت کمک به یک فیزیوتراپیست مراجعه کنید. فیزیوتراپیست می‌تواند برای جلوگیری از سقوط از ارتفاع با شما کار کند و برای آموزش شما درباره نحوه واکنش پس از سقوط از ارتفاع، شما را آموزش دهد.

 

علائم ایمنی در کارگاه ، علائم ایمنی ، علایم ایمنی ،  ughml hdlkd ، علائم ایمنی مواد شیمیائی ، علائم ایمنی در آزمایشگاه ، چاپ علائم ایمنی ، علائم ایمنی جرثقیل، علائم ایمنی جوشکاری ، علائم ایمنی در جوشکاری ، علائم ایمنی خطر ، علائم ایمنی خود ایمنی ، علائم بیماری خود ایمنی ، علائم ایمنی خروج اضطراری ، علائم ایمنی هشداردهنده ، علائم ایمنی هشدار دهنده ایمنی ، علائم ایمنی و هشدار ایمنی ، عکس علائم ایمنی ، عکس های علائم ایمنی ، فروش علائم ایمنی ، فروش علائم ایمنی در تهران ، فروش علائم ایمنی در شهرستانها ، قیمت علائم ایمنی ، علائم ایمنی صنعتی ، علائم ایمنی در صنعت ، علائم ایمنی کارگاه ، علائم ایمنی کارگاهی، علائم ایمنی کار ، علائم ایمنی کارگاه ساختمانی ، علائم ایمنی محیط کار ، علائم ایمنی مواد شیمیائی ، علائم ایمنی مواد سمی ، علائم ایمنی آتش نشانی ، علائم ایمنی ترافیکی ، تولید علائم ایمنی ،علائم ایمنی ترافیکی ،علائم ایمنی اخطاری ، علائم ایمنی انبار ، علائم ایمنی آزمایشگاه ، علائم ایمنی استفاده از مواد شیمیائی ، علائم ایمنی لیفتراک ، علائم ایمنی لیزر ، لیست علائم ایمنی ، علائم ایمنی بازدارنده ، علائم ایمنی برق ، علائم ایمنی بهداشت ، علائم ایمنی و بهداشت ، علائم ایمنی ساختمان ، علائم ایمنی شبرنگ ، علائم ایمنی مواد آزمایشگاهی ، علائم ایمنی مواد شیمیائی ، علائم ایمنی آزمایشگاه شیمی ، علائم ایمنی و بهداشتی ، علائم ایمنی در کارخانه ، علائم ایمنی راه ، علائم ایمنی راه ها ، علائم ایمنی ایمن ساین ،محمدرضا دادگرمهر ، محمدرضا دادگرمهر، تابلوهای ترافیکی ، علائم ترافیکی ، محصولات ترافیکی ، بشکه ترافیکی ، نیوجرسی، سرعتگیر، مخروط،استوانه، فریم الکترواستاتیک ،تابلو فلزی ، تابلو شبرنگ، تابلو فریم دار ، تابلو چارچوبدار، ساخت تابلو،تابلو جاده ای ، تابلو معابر،تابلو سرکوچه، تابلو اماکن، تابلو انتظامی، تابلو پرچمی ، بست ،تابلو خیابان ، گل میخ ، مخروط هرمی ، چراغ آذرخش ، استند پلاستیکی ، کاشن تانک،چراغ باتومی ، بولارد،مخزن شن و نمک علائم ترافیکی چشم گربه ای ، علائم ترافیکی در ایران ،علائم ترافیکی led ، علائم ترافیکی سولاربرچسب شبرنگ ، برچسب روزنگ ، برچسب شبنما ، برچسب فوتولمینسنت ، برچسب علائم ایمنی ، برچسب ، علائم ترافیکی پارکینگ ، علائم پلاستیکی پارکینگ ، علائم ترافیکی صنعتی ، علائم ترافیکی ثابت ، قیمت علائم ترافیکی ، فروش علائم ترافیکی ، عکس علائم ترافیکی ، علائم ترافیکی خورشیدی ، علائم ترافیکی سولار ، خرید علائم ترافیکی ، علائم ترافیکی جدید ، علائم ترافیکی جهان ، علائم ترافیکی چشم گربه ای ،علائم ترافیکی چگونه کار می کند ، شرکت علائم ترافیکی ، علائم ترافیکی شهری ، ساخت علائم ترافیکی ، سازنده علائم ترافیکی ، علائم ترافیکی لیست قیمت ، علائم افقی ترافیکی ، علائم ترافیکی ایران ، تولید علائم ترافیکی ، علائم و تجهیزات ترافیکی ، نصب علائم ترافیکی ، نصاب علائم ترافیکی ،علائم ترافیکی محصولات علائم ترافیکی چگونه کار می کندعلائم ایمنی کپسول آب,تگ ایمنی,استوانه ایمنی, علائم ایمنی,علایم ایمنی,تابلو ایمنی,ایمنی,تابلو ترافیکی,شبرنگ,برچسب,شبنما,کپسول اتش نشانی,خرید کپسول اتش نشانی,کپسول آتش نشانی,خرید کپسول آتش نشانی,فروش کپسول اتش نشانی,فروش کپسول اتش نشانی,قیمت کپسول اتش نشانی 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: