علائم ایمنی اتاق زیراکس
نام محصول علائم ایمنی : علائم ایمنی اتاق زیراکس
کد کالا علائم ایمنی : 5152
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
دستگاه زیراکس یا زیروگرافی
دستگاه زیراکس یا زیروگرافی(Xerography) در سال 1940میلادی، به وسیله چسترکارلسون(Chester F. Carlson) ساخته شد و به نام او ثبت گردید. شرکت زیراکس(Xerox) در سال 1947 میلادی، اقدام به تولید انبوه این دستگاه نمود.
شکل زیر دستگاه زیراکس 914 است که یکی از اولین دستگاه های فتوکپی کاغذ بود که به میلیون ها نفرفروخته شد.
معنی زیراکس چیست؟
دستگاه زیراکس(Xerox) یک دستگاه نسخه برداری است که در آن از جوهر مایع استفاده نشده است. پیشوند (Xero) از کلمه ای یونانی به معنی (خشک) گرفته شده است. و انتخاب کلمه Xerox برای این دستگاه به علت این بوده که دستگاه زیراکس از روش نسخه برداری با جوهر استفاده نمیکرده است.
طرز کار دستگاه زیراکس یا زیروگرافی
بعضی از مراحل کار دستگاه زیراکس به مفاهیم ساده ای از الکتریسته ساکن و نور مربوط می شود. شاید مهم ترین ایدهی به کار رفته در این دستگاه استفاده از مواد رسانای نوری در تشکیل تصویر باشد. رسانای نوری ماده ای است که در تاریکی رسانایی ضعیفی دارد اما وقتی در معرض نور قرار می گیرد رسانای نسبتا خوبی می شود. رسانای نوری به کار رفته در دستگاه زیراکس، اغلب سلنیوم یا یکی از ترکیبات سلنیوم دار است.
در دستگاه زیراکس استوانه فلزی دواری وجود دارد که سطحش با لایه ای نازک از یک مادهی رسانای نوری پوشانده شده است. به این مجموعه درام (drum) میگویند.
شکل زیر مراحل کار دستگاه زیراکس را نشان میدهد.
مرحله 1- باردار کردن درام: به سطح درام در تاریکی بار مثبت داده میشود.
مرحله 2- ایجاد تصویر روی درام به وسیله بار مثبت: صفحه ای که می خواهیم تکثیر شود را با تاباندن نور روشن می کنیم. نور بازتابیده از این صفحه پس از عبور از عدسی یا همان لنز(Lenz)، تصویری از این صفحه را روی درام می اندازد. در قسمت هایی از سطح درام که توسط نور روشن شده است، سطح درام رسانا شده و بار مثبتش خنثی می گردد. بقیه قسمت هایی که نور دریافت نکرده اند، همچنان باردار باقی می مانند. به این ترتیب تصویری غیر قابل مشاهده از صفحه مورد نظر به صورت توزیعی از بار مثبت روی سطح درام ایجاد می شود.
مرحله 3- به کارگیری تونر: پودرسیاه رنگ که دارای بار منفی شده است و تونر(toner) نام دارد روی سطح درام پاشیده می شود.این پودر فقط به مناطقی میچسبد که دارای بار مثبت است. در این مرحله تصویر قابل رویت میگردد.
مرحله 4- انتقال تصویر از درام به کاغذ: به کاغذ خام، بار مثبت داده و آن را دور درام قرار می دهند. تونر از سطح درام به سطح کاغذِ باردار شده منتقل میشود، و تصویر روی سطح کاغذ تشکیل میشود.
مرحله 5- تثبیت تصویر روی کاغذ: در پایان با عبوردادن کاغذ از یک منطقه داغ، تونر روی سطح کاغذ تثبیت میشود، و تصویری دائمی از نسخه اصلی بوجود میآید.
پرینتر لیزری (Laser Printer)
گری استارک ودر(Gary Starkweather)، مخترع آمریکایی، در سال 1968 میلادی موفق به ساخت پرینتر لیزری شد.
طرز کار پرینتر لیزری
در پرینتر لیزری هم مانند دستگاه زیراکس، یک استوانه دوار به نام درام (drum) وجود دارد که با لایه ای نازک از یک ماده رسانای نوری پوشانده شده است.
مراحل تشکیل یک رونوشت در پرینتر لیزری، شبیه مراحل کار دستگاه زیراکس است. مرحله 1 (باردار کردن درام)، مرحله 3 (به کارگیری تونر) ، مرحله 4 (انتقال تصویر از درام به کاغذ) و مرحله 5 (تثبیت تصویر روی کاغذ) مانند همین مراحل در دستگاه زیراکس است. ولی در مرحله 2 (نور دادن به درام و ایجاد تصویر روی درام به وسیله بار مثبت)، متن یا تصویر مورد نظر که به صورت یک فایل دیجیتال در حافظه کامپیوتر است، بوسیله نور لیزر به سطح درام منتقل میشود.(شکل 5). خاموش و روشن شدن نور لیزر و حرکت آن روی درام به وسیله کامپیوتر کنترل می شود. قسمت هایی از درام که با نور لیزر روشن شده رسانا میشود و بار مثبتش را از دست میدهد. بقیه قسمت های درام که نور نگرفته، همچنان باردار باقی میماند. به این ترتیب تصویری غیرقابل مشاهده و به صورت توزیعی از بار مثبت روی سطح درام ایجاد میشود (مثل دستگاه زیراکس).
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: