علائم ایمنی اتاق پمپ
نام محصول علائم ایمنی : علائم ایمنی اتاق پمپ
کد کالا علائم ایمنی : 5166
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
الزامات تنظیم اتاق پمپ آتش نشانی
پمپ آتش نشانی قلب سیستم تامین آب آتش نشانی است. در طول مدت آتش سوزی، ایمنی ورود و خروج پرسنل و عملکرد عادی پمپ آتش نشانی، مقررات سختگیرانه ای در مورد تنظیم اتاق پمپ آتش نشانی وجود دارد، بنابراین اتاق پمپ باید چه الزاماتی را برآورده کند؟
1. طرح هواپیما
1. درجه مقاومت در برابر آتش یک اتاق پمپ آتش نشانی که مستقل ساخته شده است نباید کمتر از کلاس II باشد.
2. اتاق پمپ آتش نشانی متصل به ساختمان نباید در طبقه سوم زیر زمین یا زیر زمین یا در طبقه زیرزمینی قرار گیرد که اختلاف ارتفاع بین زمین داخلی و طبقه ورودی و خروجی بیرونی بیش از 10 متر باشد.
3. اتاق پمپ آتش نشانی متصل به ساختمان باید توسط دیوارهای جداکننده با درجه مقاومت در برابر آتش حداقل 2.{2}}h و دال های کف با درجه مقاومت در برابر آتش 1.50 ساعت از سایر قسمت ها جدا شود.
4. درب تخلیه باید مستقیماً به خروجی خارجی یا ایمنی منتهی شود و درب ورودی به راهرو تخلیه باید درب ضد حریق کلاس A باشد.
2. طرح واحد
1. هنگامی که ظرفیت موتور کمتر از 22 کیلو وات است، فاصله خالی بین دو واحد مجاور و واحد تا دیوار نباید کمتر از 0.60 متر باشد. هنگامی که ظرفیت موتور کمتر از 22 کیلو وات و بیشتر از 55 کیلو وات نباشد، نباید کمتر از 0.8 متر باشد. وقتی ظرفیت موتور بیشتر از وقتی 55 کیلو وات و کمتر از 255 کیلووات باشد، نباید کمتر از 1.2 متر باشد. هنگامی که ظرفیت موتور بیشتر از 255 کیلو وات است، نباید کمتر از 1.5 متر باشد.
توجه: هنگام استفاده از پمپ آتش نشانی موتور دیزل، فاصله خالص بین واحدها با توجه به مقدار مشخص شده در بالا باید 0.2 متر افزایش یابد، اما نباید کمتر از 1.2 متر باشد.
2. هنگامی که پمپ آتش نشانی در محل تعمیر می شود، حداقل در یک طرف هر واحد باید کانالی با عرض واحد پمپ آتش نشانی به اضافه 0.5 متر در نظر گرفته شود و باید اطمینان حاصل شود که پمپ آتش نشانی شفت و روتور موتور را می توان در طول تعمیر و نگهداری جدا کرد.
3. عرض معبر اصلی اتاق پمپ آتش نشانی نباید کمتر از 1.2 متر باشد.
3. گرمایش، تهویه و زهکشی
طراحی اتاق پمپ آتش نشانی باید با تاسیسات گرمایش، تهویه و زهکشی مربوطه با توجه به شرایط خاص طراحی شود و الزامات زیر را برآورده کند:
1. دمای گرمایش در مناطق یخبندان مانند سرمای شدید و زمستان سرد نباید کمتر از 10 درجه باشد، اما در مواقعی که هیچ وظیفه ای وجود ندارد نباید کمتر از 5 درجه باشد.
2. تهویه اتاق پمپ آتش نشانی باید 6 بار در ساعت طراحی شود.
3. اتاق پمپ آتش نشانی باید دارای امکانات زهکشی باشد.
4. اتاق پمپ آتش نشانی باید اقداماتی را برای جلوگیری از سیل انجام دهد.
4. دیگر
1. تمام دکوراسیون داخلی اتاق پمپ آتش نشانی باید از مواد تزئینی درجه A استفاده شود.
2. اتاق کنترل آتش نشانی، اتاق تجهیزات سیستم اطفاء حریق خودکار، اتاق پمپ آتش نشانی و اگزوز دود، تهویه و اتاق ماشین تهویه مطبوع و غیره متصل به گاراژها و گاراژهای تعمیر باید دیوارهای پارتیشن آتش و درجه مقاومت در برابر آتش را حداقل از ساعت 1.50 دال های کف غیر قابل احتراق از یکدیگر یا از قسمت های مجاور جدا می شوند.
3. اتاق پمپ آتش نشانی باید دارای داخلی تلفن مخصوص برای اطفای حریق باشد.
4. هنگامی که از پمپ آتش نشانی موتور دیزل استفاده می شود، باید یک اتاق پمپ آتش نشانی مستقل راه اندازی شود و تاسیسات تهویه، دود اگزوز و مقاومت در برابر آتش که عملکرد موتور دیزل را برآورده می کند، باید راه اندازی شود.
5. ظرفیت زهکشی تأسیسات زهکشی اتاق پمپ آتش نشانی باید آزمایش شود. در طول فرآیند راه اندازی، آب تخلیه شده از سیستم باید به طور کامل از طریق تاسیسات زهکشی تخلیه شود و الزامات طراحی را برآورده کند.
6. اتاق پمپ آتش نشانی، اتاق ژنراتور خود تهیه شده، اتاق توزیع برق، اتاق پیشگیری از دود و اگزوز ماشین آلات و اتاق تجهیزات آتش نشانی که در صورت وقوع آتش سوزی همچنان نیاز به کار عادی دارد باید مجهز به روشنایی آماده به کار باشد. و حداقل روشنایی سطح کار نباید کمتر از روشنایی معمولی باشد. .
7. برای تامین برق تجهیزات الکتریکی آتش نشانی و آسانسورهای اطفاء حریق در اتاق کنترل آتش نشانی، اتاق پمپ اطفاء حریق، اتاق فن ضد دود و دود اگزوز و ... باید دستگاه سوئیچینگ اتوماتیک تهیه شود. در جعبه توزیع آخرین سطح خط توزیع آن
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: