علائم ایمنی ANSI خطر دفن شدن زیر بار

علائم ایمنی ANSI خطر دفن شدن زیر بار
کد کالا: ANSI 33

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی ANSI خطر دفن شدن زیر بار

کد کالا علائم ایمنی :  ANSI 33

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

مطالب مرتبط :

خطرات عملیات تخریب سازه

طبق یک تحقیق انجام شده توسط بخش سلامت و ایمنی انگلستان، ۴۰.۶ درصد حوادث کشنده کارگاه‌های ساختمانی مربوط به عملیات تخریب و نوسازی می‌باشد. همچنین طبق آمار سازمان سلامت و ایمنی آلمان، خطر حوادث کشنده در عملیات تخریب، ۱۵ برابر بیشتر از سایر عملیات‌های اجرایی ساخت‌وساز می‌باشد.

عملیات تخریب باید به طور دقیقی برنامه‌ریزی شود. قبل از شروع عملیات باید تمام محیط پروژه بررسی شده و خطرات احتمالی شناسایی شوند. پس از شناسایی خطرات باید نسبت به حذف یا جایگزین کردن آ‌ن‌ها، اقدام نمود.

مواد و مصالح مختلفی در ساخت‌وساز به کار می‌رود که ممکن است برای محیط‌زیست آلودگی ایجاد کند. از جمله این مواد می‌توان به آزبست‌ها اشاره کرد که به شدت سرطان‌زا بوده و باید در حین تخریب، توجه لازم به منظور جلوگیری از انتشار آن‌ها در محیط توسط پیمانکار صورت گیرد.

همانطور که قبلا بیان شد، پیمانکاران باید قبل از کنترل و حذف خطر، خطرات را شناسایی کنند. خطرات در دو دسته تقسیم‌بندی می‌شوند، گروهی از خطرات عمومی بوده و گروهی از خطرات مختص عملیات تخریب سازه می‌باشد.

خطرات عمومی عملیات تخریب شامل:

  • در پروژه‌های بزرگ، معمولا چندین شرکت در عملیات تخریب مشارکت می‌کنند از جمله کارفرما، پیمانکار اصلی و پیمانکار متخصص فرعی. تمیز و مرتب نبودن محیط کارگاه، سبب ایجاد مشکل در رفت وآمد افراد و خطراتی نظیر سقوط اشیاء، سقوط از ارتفاع و وارد شدن ضربه به آن‌ها می‌شود.
  • ناپایداری سازه در اثر حوادث طبیعی و غیرطبیعی نظیر سیل، زلزله، طوفان، آتش‌سوزی، انفجار و یا تحت تاثیر بخشی از عملیات تخریب و گودبرداری، به شدت جان افراد را تهدید می‌کند. ممکن است بخشی از سازه به یکباره فروریخته و منجر به دفن افراد در زیر آوار شود. علاوه‌براین آزاد شدن تنش در سازه یا برخی المان‌های سازه‌ای، ممکن است نیروی زیادی را به سازه یا افراد حاضر در محل وارد کند.
  • ممکن است سازه یا زمین ساختمان، خطرات پنهان کمتر یا بیشتری داشته باشد. از جمله می‌توان به وجود آزبست، PCB (ماده شیمیایی)، مواد نگهدارنده چوب، کپک‌های قارچی، جسد و مدفوع انواع حیوانات موذی نظیر موش، خفاش و کبوتر در محیط اشاره کرد. برای مثال آزبست و PCB سرطان‌زا هستند و گاز خفاش می‌تواند منجر به بیماری هاری شود.
  • ممکن است سرویس‌هایی نظیر گاز، برق، آب و فاضلاب، مخازن سوخت و خنک‌کننده لوله‌ها به درستی قطع نشده باشند و یک جرقه کوچک سبب بروز انفجار و آتش‌سوزی در محیط گردد.

خطرات مختص عملیات تخریب:

  • تولید گردو غبار
  • تولید سروصدا و ارتعاشات ناشی از کار ماشین‌آلات، ابزارهای دستی، سقوط و پرتاب آوار، انفجار
  • شرایط آب‌وهوایی محیط نظیر سرما، گرما و اشعه خورشید چرا که بخش عمده‌ای از کار باید در فضای باز انجام شود.
  • در تخریب گام به گام سازه، کارگران باید عملیات دستی زیادی را معمولا در ارتفاع انجام دهند. این امر منجر به خطراتی نظیر سقوط از ارتفاع، سُر خوردن و افتادن، برق‌گرفتگی، تحمل بارهای سنگین، محدودیت‌های حرکتی، آتش‌سوزی و انفجار ناشی از نشت گاز و اکسیژن یا سایر تجهیزات مشابه در حین کار با ارّه‌های برشی و… می‌شود.
  • معمولا در عملیات تخریب از ماشین‌آلات سنگینی استفاده می‌شود. این ماشین‌آلات ممکن است در اثر بارگذاری بیش‌ازحد مجاز، پاره شده کابل، ناصاف بودن زمینی که بر روی آن قرار گرفته‌اند، ممکن است دچار ناپایداری شوند. گیر کردن گوی تخریب در سازه در حین عملیات تخریب و تلاش برای بیرون‌ راندن آن وقتی که نیاز به بالا رفتن کارگران داشته باشد، کاری بسیار خطرآفرین می‌باشد. تجهیزات هیدرولیکی به شدت تحت فشار هستند و کارکرد نادرست بخش‌های مختلف آن‌ها می تواند منجر به صدمات شدیدی گردد.
  • استفاده از مواد منفجره در تخریب سازه، شعاع زیادی از محیط اطراف را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ممکن است بخشی از مواد منفجره به درستی عمل نکرده و عملیات انفجار طبق برنامه پیش نرود. در چنین حالتی، سازه در وضعیت ناپایدار و خطرناکی قرار می‌گیرد. خطرات عملیات تخریب سازه

کارگران عملیات تخریب، در معرض خطرات زیادی قرار دارند که می‌تواند منجر به حوادث جدی مانند دفن شدن در زیر بخش‌های سنگینی از سازه، سقوط از ارتفاع یا ضربه خوردن در اثر پاره شدن کابل‌ها تحت اثر بار زیاد  شود. همچنین این افراد ممکن است در معرض عوامل و شرایطی قرار گیرند که منجر به بیماری‌های مزمن نظیر سرطان ناشی از آزبست، گرد سیلیکا، PCBها، گردوخاک و اشعه‌های مضر خورشید یا بیماری اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کار با ماشین‌آلات سنگین یا حمل بارهای سنگین شوند.

پیش‌گیری از خطرات عملیات تخریب

بعد از شناسایی خطرات، باید مراحل کار بررسی شده و مشخص گردد چه افرادی و به چه میزان در معرض این خطرات قرار دارند. بدین‌ترتیب می‌توان دریافت چه اقداماتی را باید برای جلوگیری از وقوع حوادث انجام داد. معیارهای کنترل خطر باید طبق یک برنامه مشخصی دنبال شوند. وسایل محافظت فردی، آخرین مرحله از کنترل خطر و کم‌تاثیرترین آن‌ها می‌باشد. توصیه می‌شود حتما کارگران و مسئولان عملیات اجرایی تخریب را در جریان مراحل کنترل خطر قرار دهید تا اطلاعات کافی در مورد خطرات محیط کاری خود داشته باشند.

نگاه سیستماتیک از همان ابتدای عملیات تخریب لازم است که شامل:

  • مشخص کردن دقیق مسئولیت هر فرد و تعیین حداقل یک مسئول HSE در پروژه
  • استخدام وبه کارگیری افراد ماهر و دارای صلاحیت
  • راه‌اندازی یک سیستم ارتباطی دو طرفه مستقیم عملیات تخریب
  • زمان‌بندی و برگزاری جلسات مرور دستورالعمل‌ها و آموزش‌های ضروری
  • جمع‌آوری نقشه‌ها و گزارشات سازه در دست تخریب (برای مثال پایداری، اتصالات، جایی که از آزبست‌ها در سازه استفاده شده است و …)
  • ارزیابی کامل پروژه مانند کنترل نیاز به سازه‌های موقت محافظتی، کنترل محل خدمات سکونتی، مقابله با خطرات ناشی از محیط‌زیست و دفع نخاله‌ها، قطع ابزارآلات و تجهیزات، محافظت در برابر آتش‌سوزی، خدمات کمک‌های اولیه و راه‌های دسترسی به محل پروژه
  • برنامه‌ریزی و طراحی روش‌ها، مصالح و تجهیزات موردنیاز برای اجرای پروژه عملیات تخریب
  • طراحی یک برنامه مدیریت سایت موثر برای دور نگهداشتن کارگران و کلیه افراد از خطرات تا حد ممکن
  • در میان گذاشتن برنامه‌ها با تمام سرمایه‌داران و پیمانکاران دخیل در پروژه و توافق بر روی برنامه‌ها با تمام افرادی که در پروژه مشارکت دارند
  • سازماندهی مشارکت کارگران در پروژه

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: