علائم ایمنی ansi لباس گشاد نپوشید
نام محصول علائم ایمنی : علائم ایمنی ansi در هنگام کار با این دستگاه لباس گشاد نپوشید
کد کالا علائم ایمنی : ANSI 34
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
لباس کار باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
لباس کار به عنوان یکی از وسایل استحفاظی فردی بوده و کلیه کارکنان باید با لباس کار متناسب با محل کار در سر کار حاضر شوند.
لباس کار به عنوان یک پوشش سراسری تنه، دست و پاها را در مقابل شرایط محیطی محافظت می کند. ساده ترین شکل لباس کار در دو فرم ظاهری بلوز و شلوار یا کاپشن و شلوار (دو تکه) و یا لباس کار یکسره( یک تکه) و از جنس پلی استر پنبه، ویسکوز، کتان، فیلامنت یا ترکیبی از آنها استفاده می شود.
. بدیهی است که هر چه الیاف به کار رفته در پارچه طبیعی تر باشد، تبادل حرارتی آن بهتر و آسانتر صورت خواهد گرفت. لباس کارهای مخصوص شرایط ویژه که ازجمله لباس کار عایق سرما و رطوبت، لباس کار نسوز و ضد حرارت و لباس کارهای ضد مواد شیمایی و رادیو اکتیو باید از پارچه های مخصوص استفاده شود. مثلا لباس کاری که برای حفاظت در مقابل گرما و حرارت ساخته می شود با پوشش آلمینیوم که تا 90 درصد اشعه مادون قرمز را برگشت می دهد ساخته می شود.
در هر صورت لباس کار بایستی با توجه به خطراتی که در حین کار احتمال دارد که برای کارگر بوجود آید انتخاب شده و به نحوی باید باشد که از بروز صدمات حتی المقدور جلوگیری به عمل آورد.
- لباس کار باید به اندازه و متناسب با بدن استفاده کننده باشد
- در صورتی که انجام کار ایجاب نماید که کارکنان آستین لباس کار خود را مستمرا بالا بزنند، بایستی از لباس کار با آستین کوتاه استفاده شود
- کارکنانی که با ماشین آلات کار می کنند، و یا در کنار ماشین آلات مشغول کارند باید از لباس کاری استفاده کنند که هیچ قسمت از آن باز یا پاره نباشد. آویزان کردن ابزار، کلید، ساعت و نظایر آن اکیدا ممنوع است
- کارکنانی که در محطیهای آلوده به گرد و غبار، مواد قابل اشتعال و انفجار و یا مسموم کننده به کار اشتغال دارند حتی المقدور نباید از لباسهای جیب دار و یا لبه دار( مثل دوبل شلوار) یا استفاده از مغزی دوزی و امثال آن استفاده شود، چون گرد و غبار و مواد مضر مذکور در لبه های لباس باقی می ماند.
- لباس ایمنی مخصوص کارکنانی که با مواد خورنده و یا مضر کار می کنند، باید آب و گاز در آن نفوذ ننماید و جنس لباس کار باید متناسب با نوع ماده و موادی که با آنها کار می کنند انتخاب شود.
- لباس نسوز مخصوص حفاظت در مقابل حریق بایستی شامل کلاه، دستکش و کفش به صورت یک تکه و سر هم باشد
- لباس کارکنانی که با مواد اسیدی و رادیو اکتیو، کار می کنند باید یکپارچه ، بدون منفذ همراه با کلاه، کفش، و دستکش مخصوص و غیر قابل نفوذ باشد
- لباس بارانی باید به صورت کلاه سر خود و از جنس پارچه ضد آب که می توان با آستر نخی (جهت مناطق معتدل) و آستر پشمی یا پشم شیشه (جهت مناطق سردسیر) تهیه شود.
ویژگی های پارچه لباس کار
استاندارد ویژگی های پارچه لباس کار که نخستین بار در سال 1357 تهیه گردید براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تأیید کمیسیون فنی صنایع نساجی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در چهل و هفتمین جلسه کمیته ملی استاندارد نساجی مورخ 72/12/8 تصویب شد اینک باستناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاحی قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه سال 1371 بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.
برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در تجدید نظر بعدی مورد توجه واقع خواهد شد. بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده کرد.
در تهیه و تجدید نظر این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود .
ویژگی های پارچه لباس کار
1- هدف
هدف از تدوین این استاندارد , تعیین ویژگی های لازم پارچه های لباس کار که از الیاف سلولزی و یا مخلوط الیاف سلولزی با الیاف مصنوعی تشکیل شده اند, می باشد .
2- دامنه کاربرد
این استاندارد برای پارچه های تاروپودی , بافت حلقوی تاری از نوع راشل که از الیاف سلولزی و یا مخلوط الیاف سلولزی با الیاف مصنوعی تشکیل شده اند و مناسب برای تهیه لباس کار هستند , قابل اجرا میباشد . کدهای ارائه شده برای کمک به خریداران غیرفنی است که با توجه به نوع مصرف , پارچه موردنظر خود را انتخاب کنند.
3- تعاریف و اصطلاحات: در این استاندارد اصطلاحات با تعاریف زیر بکار میرود.
3-1 بهر: مقدار معینی از کالا که تحت شرایط یکسان تولید شده باشند و یک شکل و یکسان باشند.
3-2 کل سفارش: کل میزان سفارش پارچه که در قرارداد آمده است.
3-3 پارتی: تعداد طاقه های پارچه موجود در هر مرحله از تحویل کل سفارش می باشد.
4- کدگذاری: پارچه ها می توانند به طریق زیر کدگذاری شوند:
الف ـ علامت (W) برای پارچه های تار و پودی و علامت (K) برای پارچه های بافت حلقوی
ب ـ نشانه یا نشانه هایی برای انواع الیاف بکاررفته در پارچه :
علامت C برای پارچه های صد در صد سلولزی
علامت CR برای پارچه های مخلوط از الیاف سلولزی و الیاف مصنوعی که در آن درصد الیاف سلولزی بیش از 50 باشد.
علامت SR برای پارچه های مخلوط از الیاف سلولزی و الیاف مصنوعی که در آن درصد الیاف سلولزی کمتر از 50 باشد.
ج ـ فاصله
د ـ وزن واحد سطح بر حسب گرم بر متر مربع
هـ ـ فاصله
و ـ حرف نشان دهنده شیدرنگ (L یا M یا D)
یادآوری: به عنوان مثال L 280 WC نشان می دهد که پارچه تار و پودی از جنس صد درصد الیاف سلولزی با وزن واحد سطح 280 گرم بر متر مربع با شیدرنگ L می باشد.
5- ویژگی ها
ویژگی های پارچه های تار و پودی باید مطابق جدول شماره 1 و ویژگی های پارچه های بافت حلقوی تاری از نوع راشل باید مطابق جدول شماره 2 باشد.
یادآوری 1- نخ ها باید یکنواخت ریسیده شده باشند. کناره ها باید محکم و صاف باشند و از ضخامتی برخوردار باشند که به هنگام بریدن پارچه, کناره ها لوله نشوند.
یادآوری 2- جداول تنظیم شده برای تغییر ابعاد بر اثر شستشو, از مرحله شستشو تا خشک کردن توسط اتو می باشد. شستشوهای متوالی اضافی با توجه به نوع مصرف و دیگر روش های خشک کردن از جمله فشردن, باعث جمع شدگی بیشتر در پارچه خواهد شد.
یادآوری 1- مقادیر داده شده در جدول شماره 1 با توجه به تمایل رو به افزون استفاده از نخ های چرخان های 6 ارائه شده است .
یادآوری 2- مقاومت گسیختگی تا حد پارگی در جهت پود پارچه های سلولزی با وزن 235 گرم بر متر مربع و بیشتر بر اثر عملیات شستشو کاهش مشهودی می یابد.
6- ثبات رنگ
6-1 درجه تغییر رنگ و درجه لکه گذاری پارچه از الیاف صد در صد سلولزی در برابر عوامل مختلف طبیعی, مکانیکی و شیمیایی باید طبق جدول شماره 3 باشد.
6-2- درجه تغییر رنگ و درجه لکه گذاری پارچه از الیاف مخلوط سلولزی با الیاف مصنوعی در برابر عوامل مختلف طبیعی, مکانیکی و شیمیایی باید طبق جدول شماره 4 باشد.
7- عرض پارچه طبق توافق طرفین قرارداد بوده و حد روادارای آن 2± سانتی متر می باشد.
8- بسته بندی
8-1 بسته بندی طاقه
8-1-1- متراژ هر طاقه مطابق توافق طرفین قرارداد می باشد.
8-1-2- لاطاق های باید سالم و تمیز باشد.
8-1-3- در هر طاقه پارچه باید توسط نوار کاغذی و یا هر وسیله مناسب دیگر مهار شود.
8-1-4- طاقه ها باید در کیسه های پلی اتیلن یا سلوفان بیرنگ که در مقابل نفوذ آب مقاوم باشند قرار داده شود.
8-2- عدل بندی
8-2-1- طاقه باید بطور محکم و مناسب عدل بندی شوند به طوری که در مقابل نفوذ گرد و غبار مشابه آنها مقاوم باشند.
8-2-2- عدل باید تسمه یا مفتول کشی گردند به طوری که به محتویات آن صدمه ای نرساند .
9 – نشانه گذاری
9-1- نشانه گذاری در طاقه
اطلاعات زیر باید بر روی یک بر چسب آویز (اتیکت) با حروف خوانا و ثابت از گوشه انتهای طاقه آویخته شود و همچنین انتهای هر طاقه ممهور به علامت تجارتی کارخانه باشد.
لازم است که تمام نوشته ها و نشانه ها به طور ثابت و خوانا به زبان فارسی باشد. ولی در مورد صادرات و واردات این اطلاعات باید به زبان مورد توافق فروشنده و خریدار باشد.
- نام و نشانی سازنده
- نوع جنس
- شماره قرارداد در صورت نیاز
- شماره طاقه
- متراژ خالص
- عرض پارچه بر حسب سانتیمتر
- قسمت خارجی عدل باید دارای اطلاعات زیر باشد .
- نام و نشانی سازنده
- نوع جنس
- شماره کالیته
- شماره و تعداد رنگ
- شماره عدل
- تعداد طاقه
- وزن ناخالص
- وزن خالص
- نشانه چتر
- نشانه قلاب که بر روی آن ضربدر کشیده شده باشد.
- نام کشور سازنده
- مقصد
- سایر نشانه های مورد نیاز در صورت توافق فروشنده و خریدار
یادآوری 1- طرفین ذینفع می توانند از کدگذاری مطابق بند 4 استفاده نمایند و همچنین سال تولید را در نشانه گذاری قید نمایند.
یادآوری 2- به منظور انتخاب صحیح پارچه در صورت درخواست خریدار, فروشنده باید اطلاعات زیر را در اختیار او قرار دهد.
الف- نوع پارچه و درصد الیاف بکار رفته
ب ـ رنگ و هر گونه عملیات تکمیلی
ج ـ جزئیات نشانه گذاری و یا هر گونه طرح
د – نحوه بسته بندی
هـ ـ نحوه نمونه برداری , آزمایش و بازرسی
10- نمونه برداری
نمونه های مربوط به پارچه های انتخاب شده که مورد آزمون قرار می گیرند باید نماینده واقعی بهر باشند. از هر 5000 متر پارچه باید یک نمونه برداشته شود و در صورتی که بهر کمتر از 5000 متر باشد نیز از هر بهر باید یک نمونه برداشته شود.
هر نمونه باید از قسمت های مختلف یک طاقه انتخاب شود و در مورد نمونه رنگی از وسط طاقه یا طاقه های رنگی هر پارتی نمونه برداشته شود و نمونه به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتوان کلیه آزمونها را مطابق این استاندارد بر روی آن انجام داد و باید مشخص گردد که نمونه از کدام طاقه برداشته شده است.
یادآوری ـ برای انتخاب طاقه های پارچه به صورت تصادفی بطوری که بتواند نماینده واقعی بهر باشد به استاندارد ملی ایران به شماره 2305 رجوع شود .
10-1- انتخاب آزمونه
آزمونه باید از نمونه گرفته شده (طبق بند 10) انتخاب شود به طریقی که آزمونه ها از نقاط مختلف نمونه باشد.
11- روش آزمون: کلیه آزمونهای فیزیکی را بر روی هر نمونه انجام دهید, برای آزمون های شیمیایی آزمایش بر روی یک نمونه از هر بهر کافی است .
11-1- آماده سازی مقدماتی نمونه
برای انجام آزمایش نیازی به آماده سازی مقدماتی نمونه ها نمی باشد ولی در صورت بروز اختلاف نظر مابین طرفین قرارداد ابتدا باید نمونه ها را به مدت 4 ساعت در شرایط رطوبت نسبی حداکثر 10 درصد و دمای حداکثر 50 درجه سلسیوس قرار داده و سپس نمونه ها را در شرایط استاندارد ملی ایران به شماره 948 قرار داد .
11-2- آزمون های مجدد
اگر نمونه ای از نظر آزمایشی مردود باشد, دو نمونه دیگر از دو طاقه مختلف از همان بهر انتخاب کنید و آنها را مورد آزمون قرار دهید. اگر یکی از آنها رد شد کل بهر را نپذیرید و اگر هر دو نمونه مورد قبول واقع شد کل بهر را بپذیرید و طاقه مربوط به نمونه ای که در مرحله اول رد شده است را نپذیرید.
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: