علائم ایمنی به سمت کپسول آتش نشانی راست

علائم ایمنی به سمت کپسول آتش نشانی راست
کد کالا: 9002

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی به سمت کپسول آتش نشانی راست

کد کالا علائم ایمنی :  9002

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

مطالب مرتبط :

تاریخچه کپسول آتش نشانی

کپسول آتش نشانی حدود 200 سال قبل از میلاد مسیح توسط ا Ctesibius از اسکندریه یک پمپ دستی اختراع کرد که می توانست آب را به آتش برساند و برای همگان واضح است که رومی ها از زنجیر سطل استفاده می کردند – سطل هایی که دست به دست می شدند تا آب را به آتش برسانند.سپس، در قرون وسطی، استفاده از  فواره کوچک(Squirt) برای اعمال فواره‌های آب روی آتش‌ها آغاز شد. Squirt بیشتر شبیه پمپ دوچرخه کار می کرد. نازل را در آب فرو کرده و با بیرون کشیدن پیستون حدود یک لیتر مکیده شد.سپس سرنگ شارژ شده به سمت آتش هدایت شد و پیستون به خانه فشار آورد تا آب را بیرون بیاورد. Squirt در آتش سوزی بزرگ لندن در سال 1666 استفاده شد.

اولین نسخه از کپسول آتش نشانی مدرن قابل حمل توسط کاپیتان جورج ویلیام مانبی در سال ۱۸۱۹ اختراع شد که از یک ظرف مسی ۳ گالن (۱۳.۶ لیتر) محلول خاکستر مروارید (کربنات پتاسیم) تحت فشار هوای فشرده تشکیل شده است.

کپسول آتش نشانی تتراکلرید کربن یا CTC

در حدود سال 1912  Pyrene pioneered کپسول آتش نشانی تتراکلرید کربن یا CTC بود، جایی که مایع از یک ظرف برنجی یا نقره ای توسط پمپ دستی به داخل آتش خارج می شد.اندازه ها معمولاً حدود 1 لیتر  یا  0.6 لیتر بودند اما در اندازه های 9 لیتر نیز ساخته می شدند. این کپسول آتش نشانی برای آتش سوزی مایع و الکتریکی مناسب بود و تا ۶۰ سال بعد هم در وسایل نقلیه موتوری محبوب بودبه دلیل بخار و احتراق محصولات جانبی بسیار سمی بودند و باعث مرگ و میر ناشی از استفاده از این کپسول های آتش نشانی در فضاهای محدود نمی شدند.

کپسول آتش نشانی soda-acid

اواخر قرن ۱۹ شاهد اختراع خاموش کننده soda-acid بودیم که در آن یک سیلندر حاوی 1 یا 2 گالن آب بود که در آن بی کربنات سدیم مخلوط شده بود. یک ویال حاوی اسید سولفوریک غلیظ در سیلندر معلق بود.ویال اسید با یکی از دو وسیله بسته به نوع کپسول آتش نشانی شکسته می شد. یکی از آنها استفاده از پیستونی بود که ویال اسید را شکست، در حالی که دومی شامل انتشار درپوش سرب بود که ویال را بسته نگه می داشت. هنگامی که اسید با محلول بی کربنات مخلوط شد، گاز دی اکسید کربن خارج می شود و این خود آب را تحت فشار قرار می دهد.آب تحت فشار از طریق یک لوله کوتاه و یک نازل از قوطی خارج شد اسید توسط بی کربنات سدیم خنثی شد.

کپسول های آتش نشانی فوم Foam

کپسول های آتش نشانی فوم شامل بدنه اصلی کپسول پر از مواد شیمیایی تولید کننده کف می باشد و یک ظرف دوم پر از یک ماده شیمیایی دیگر که در تماس با محلول در سیلندر اصلی واکنش نشان می دهد.برای کار کردن، کپسول آتش نشانی را وارونه کنید و اجازه دهید دو محلول با هم مخلوط شوند، سپس انگشت خود را روی نازل تخلیه نگه دارید و خاموش کننده را تکان دهید تا مطمئن شوید که محلول به درستی مخلوط شده است، سپس آن را به سمت آتش هدایت کنید.

در اواسط قرن بیستم، نوع مدرن کپسول آتش نشانی با استفاده از عوامل کپسول آتش نشانی مختلف ظاهر شد.سازندگان کپسول های آتش نشانی معمولاً از نوعی مخزن تحت فشار برای ذخیره و تخلیه عامل کپسول آتش نشانی استفاده می کنند.

انواع کپسول آتش نشانی

اولین نوع کپسول های آتش نشانی (عکس. ۱) با هوا تا حدود ۱۰ بار تحت فشار ، پنج برابر باد لاستیک خودرواز یک کمپرسور قرار می گیرند.یک دستگیره فشاری با یک سوپاپ فنری که به داخل سیلندر رزوه فشار داد می شود کار می کند.در داخل کپسول آتش نشانی ، یک لوله یا لوله غوطه ور تا پایین کپسول آتش نشانی امتداد می یابد به طوری که در حالت عمودی، دهانه لوله به زیر آب می رود. گاز کپسول آتش نشانی به عنوان یک جریان ثابت از طریق شیلنگ و نازل آزاد می شود و توسط فشار ذخیره شده بالای آن به بیرون رانده می شود.

نوع دوم کپسول های آتش نشانی (شکل 2) از نوع “گاز کارتریج ” هستند. اینها به همین ترتیب عمل می کنند، اما منبع فشار یک کارتریج کوچک از گاز دی اکسید کربن (CO2) در 130 بار است نه هوا.یک دستگیره فشاری با یک دستگاه فنری کار می کند که باعث می شود یک سنبله نوک تیز دیسکی را که فشار را مهار می کند سوراخ کند و گاز را به داخل مخزن تحت فشار آزاد کند. CO2 آزاد شده چندین صد برابر حجم اولیه خود منبسط می شود و فضای گاز بالای ماده خاموش کننده را پر می کند.این امر سیلندر را تحت فشار قرار می دهد و عامل خاموش کننده را از طریق یک لوله فرو بردن به سمت بالا و از طریق شیلنگ و نازل بیرون می آورد تا به سمت آتش هدایت شود. این طرح نسبت به فشار دادن ساده به کل سیلندر کمتر مستعد نشتی، کاهش فشار در طول زمان است.

برای آب، فوم، پودر خشک و کپسول های آتش نشانی شیمیایی مرطوب، عوامل خاموش کننده را می توان تحت فشار ذخیره شده قرار داد، یا می توان از خروجی کارتریج گاز استفاده کرد، اما نوع فشار ذخیره شده بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. کپسول های آتش نشانی کارتریج گاز در حال حاضر عمدتاً در کشتی ها و پالایشگاه ها استفاده می شوند.کپسول های اتش نشانی پودر خشک معمولاً از روش کارتریج CO2 استفاده می کنند تا از تأثیر هوای مرطوب مورد استفاده برای روش فشار ذخیره شده روی پودر جلوگیری کنند.در کپسول های آتش نشانی دی‌اکسید کربن، دی‌اکسید کربن به‌صورت مایع زیر ۵۰ تا ۶۰ بار باقی می‌ماند و خود دفع می‌شود، به این معنی که هیچ عنصر دیگری برای خروج دی‌اکسید کربن از کپسول آتش نشانی لازم نیست. در واحدهای هالون، ماده شیمیایی نیز به شکل مایع تحت فشار باقی می‌ماند، اما یک تقویت‌کننده گاز، معمولاً نیتروژن، به طور کلی به ظرف اضافه می‌شود. نازل ها تفاوت اصلی هستند. آب دارای یک نازل مدور است که یک جت جامد را تشکیل می دهد که می تواند به قلب آتش نفوذ کند. فوم دارای یک نازل فوم مینیاتوری است که محلول فوم را هوادهی می کند و جریانی از فوم را تشکیل می دهد که می تواند به آرامی روی سطح مایع اعمال شود. پودر خشک دارای یک نازل بیضوی است که پودر را پخش می کند و از ورود هوا جلوگیری می کند.

Wet Chemical (شیمی تر) دارای یک نازل است که یک اسپری خوب ایجاد می کند که به شما امکان می دهد ماده کپسول آتش نشانی را به آرامی اعمال کنید.دی اکسید کربن دارای یک بوق تخلیه است که سرعت جت گاز را کاهش می دهد و از ورود هوا جلوگیری می کند. مهم است که کپسول های آتش نشانی CO2 را با شیپوری انتخاب کنید تا دچار یخ زدگی نشوید.

در سال 2011، بریتانیا اولین خاموش کننده های self-maintenance (مشابه کپسولهای تحت فشار امروزی) را معرفی کرد، که برای اولین بار در تاریخ کپسول های آتش نشانی نیازی به بازدید مهندسان سرویس از سایت ها و نگهداری آنها نیست. این واحدهای با برند P50 Fireworld با طراحی از پلاستیک های کامپوزیت، آرامید و برنج، بر مشکل خوردگی، آسیب پوشش و افت فشار غلبه کردند. آنها فشارهای بالاتری را نسبت به خاموش کننده های فولادی معمولی تحمل می کنند،دچار خوردگی نمی شوند و به هیچ توجه دیگری به جز اطمینان از عدم وجود، آسیب یا تخلیه دستگاه ها نیاز ندارند.پس از 5 سال نیز نیازی به پر کردن مجدد ندارند. آنها توسط kitemark  و MED تایید شده اند.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: