علائم ایمنی آژیر اضطراری دستی
نام محصول علائم ایمنی : علائم ایمنی آژیر اضطراری دستی
کد کالا علائم ایمنی : 532
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
سازمان NFPA (national fire protection association) اعتقاد دارد که می توان با آموزش بیشتر درمورد اینکه آتش سوزی چگونه و چرا ایجاد میشود دنیا را به جای امن تری تبدیل کرد. و در این رابطه متنهای بسیاری با موضوعات طبقه بندی شده طراحی و برای مطالعه عموم گذاشته است. و از آنجاییکه نشان داده شده هر چه آگاهی افراد در این زمینه بالاتر برود تلفات جانی و مالی کمتری می توانیم داشته باشیم آتیس چند نمونه که دارای نکات ساده ایمنی ولی بسیار با اهمیت هستند را برای شما در این مقاله آورده است.
شامل:
1-طراحی پلان فراراز آتش
2- نکات ایمنی برای آپارتمانها
3- نکات ایمنی برای ساختمانهای بلند مرتبه و یا مجتمع های مسکونی
4- فرم سنجش میزان ایمنی خانه
1 - طراحی پلان فرار از آتش:
لازم است برای هر خانه یک نقشه فرار از آتش طراحی شود تا افراد ساکن خانه در مواقع اضطراری بدادند چگونه رفتار کنند برای چگونگی طراحی آن فایل زیر رو مطاله کنید.
2- نکات ایمنی در آپارتمانها:
- سیستم آلارم آتش سوزی بخشهای مختلفی است که همه باهم کار میکنند. بعضی از بخشها خارج از دید ما هستند. در هنگام آتش سوزی، سنسورهای اعلام خطر دود را تشخیص می دهند و سیستم آژیر را فعال میکند. جعبه آژیر خطر دستی نیز امکان را فراهم میکند تا افراد بتوانند به صورت دستی آژیر را فعال کنند.هنگامیکه آژیر فعال میشود تمام ساکنین از خطر مطلع میشوند.
- تمام ساکنین ساختمان باید بدانند کجا جعبه آژیر دستی را پیدا کنند (جعبه های آژیر با دسته نصب شده روی دیوار). اغلب حدود یک و نیم متری درب خروجی نصب میشوند.
- اگر آتشی را در ساختمان مشاهده کردید در مسیر خارج شدن از ساختمان دستی آژیر را بکشید.
- هنگامی که سیستم دود یا آتش را تشخیص میدهد، صدای بلندی به صدا در می آید. همه ساکنین باید بدانند که این صدا به چه معناست و چه باید بکنند.
- ساختمان را سریعا ترک کنید زمانیکه صدای آژیر را شنیدید، بیرون از ساختمان در محل تجمع از قبل تعیین شده بمانید تا زمانیکه به شما اطلاع بدهند ساختمان ایمن است.
- هر اعلام خطر را به عنوان آژیر اضطراری تلقی نمایید. و هنگامیکه آژیر به صدا در آمد از ساختمان خارج شوید.
- تنها زمانی که آتش یا دودی وجود داشته باشد از آژیر خطر دستی آتش نشانی استفاده کنید. بدلیل آنکه علائم غلط تکرار شونده مشکل ساز هستند و افراد ممکن است آژیر را نادیده بگیرند اگر علائم غلط زیادی را شنیده باشند. و همچنین این علائم اشتباه آتش نشانها را نیز به مخاطره می اندازد.
- در انتها در زمان اضطراری و آتش سوزی به نکات زیرتوجه نمایید:
الف- موقعیت تمام پله های خروجی را بدانید تا اگر نزدیکترین پلکان با دود یا آتش مسدود شده است، از خروجی بعدی استفاده کنید.
ب- وقتی صدای آژیر به صدا در آمد قبل از باز کردن در، آن را لمس کنید. اگر گرم بود، مسیر دیگری را انتخاب کنید و اگر سرد بود از در خارج شوید.
ج- تمام درها را پشت سر خود ببندید. کلید خانه خود را حتما به همراه بردارید تا اگر نتوانستید از ساختمان خارج شوید به خانه خود برگردید.
چ- اگر آتش و دود تمام مسیرهای خروج را بسته بود به خانه خود برگردید و همانجا بمانید. شکافهای اطراف در را بوسیله حوله یا نوار چسب بپوشانید. با شماره آتش نشانی(125) تماس بگیرید و اطلاع بدهید که شما در چه وضعیتی هستید. و همچنین از پنجره با تکان دادن یک پارچه رنگی چشمگیر علامت دهید.
3 - نکات ایمنی برای ساختمانهای بلند مرتبه و یا مجتمع های مسکونی:
در چنین ساختمانهایی که تعداد ساکنین آن بسیار بالا هستند اطلاع ساکنین از سیستمهای آتش نشانی و دانستن نکات ایمنی ای که تا جای ممکن ساختمان را از آتش حفظ کند بسیار مهم و حیاتی است.
- برای در امان بودن کامل ، ساختمان تمام مجهز به اسپرینکل را انتخاب نمایید. اگر ساختمان موجود شما این سیستم راندارد، از مدیریت بخواهید که برای نصب آن اقدام نماید.
- با مدیریت ساختمان خود تماس بگیرید تا در مورد تجهیزات آتش نشانی ساختمان خود ( شامل آژیرها، اسپرینکلرها، لوازم ارتباط صوتی( مطلع شوید.
-از موقعیت تمام پله های خروجی موجود در طبقه سکونت خود مطلع شوید تا در مواقعی که نزدیکترین آنها با آتش یا دود مسدود شد بدانید کدام مسیر را انتخاب کنید.
-اطمینان پیدا کنید تمام درهای خروجی و پلکان ها به طور واضح علامت گذاری شده اند، قفل نباشند و توسط بخش امنیتی بسته نشده باشد و همچنین تمام مسیر پلکنها باز بوده و با وسایل مسدود نشده باشد.
-اگر آتشی را مشاهده نمودید، آژیر خطر آتش را در مسیرفعال کنید تا هم مرکز آتش نشانی و هم همسایه مطلع شوند. (بدلیل اینکه در ایران این سیستم آژیر مرکزی متصل به مراکز آتش نشانی وجود ندارد در هنگام مشاهده آتش با تلفن 125 تماس بگیرید.)
-وقتی صدای آژیر به صدا در آمد قبل از باز کردن در، آن را لمس کنید. اگر گرم بود، مسیر دیگری را انتخاب کنید و اگر سرد بود از در خارج شوید و تمام درها را پشت سر خود ببندید.
-اگر در ساختمان از طریق بلندگو خبری اعلام می شود، بادقت گوش دهید و از راهنمایی ها پیروی کنید.
-از پله ها برای خارج شدن استفاده کنید و از آسانسور به هیچ وجه استفاده نکنید مگر آنکه توسط ماموران آتش نشان توصیه شود.
-در هنگام آتش سوزی به بیرون از ساختمان به محل تجمع از قبل تعیین شده بروید (به نحوه پلان فرار از آتش در گزینه 1 مراجعه کنید.)با شماره 125 تماس بگیرید. و اگر شخصی در ساختمان به دام افتاده به آتش نشانان اطلاع دهید.
-اگر نتوانستید از ساختمان خارج شوید حال بدلیل آتش، دود یا ناتوانی بوسیله حوله یا ملحفه خیس دور در و دریچه ها را بپوشانید تا دود وارد فضا نشود.
-با مرکز آتش نشانی تماس بگیرید و اطلاع بدید که کجا هستید.
-کمی پنجره را باز کنید و پارچه ای روشن را تکان دهید تا موقعیت خود را علامت دهید. حتما پنجره را ببندید اگر باعث مکش دود به داخل واحد می شود.
داشتن سیستم اسپرینکر و اعلام حریق دودی در ساختمانهای بلند مرتبه و پر جمعیت به نسبت دیگر ساختمانها بسیار حیاتی است.
4- فرم سنجش میزان ایمنی خانه:
نکنه بسیار مهم این است که با آگاهی از خطرات احتمالی خانه تان و داشتن نقشه فرار از آتش و مرور آن با خانوادتان می توانید آنها را از خطرات آتش سوزی محافظت کنید. دراین جهت در زیر فرمی را برایتان قرار داده ایم. با پر کردن این فرم می توانید از نکاتی که باید در ساختمان رعایت شود تا از آتش سوزی در امان باشید مطلع شوید.
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: