علائم ایمنی سرویس قبل از تحویل

علائم ایمنی سرویس قبل از تحویل
کد کالا: IR 36

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی سرویس قبل از تحویل

کد کالا علائم ایمنی :  IR 36

 safety sign SDP

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

مطالب مرتبط :

سرویس خودرو چیست و شامل چه مواردی می‌شود؟

فهرست مطالب

 

اتومبیل نیز مانند هر وسیله‌ای نیازمند توجه و نگهداری است و در صورت عدم‌توجه به سرویس‌های دوره‌ای می‌تواند به‌جای وسیله‌ای مفید تبدیل به دردسری بزرگ و پرهزینه شود. توجه به سرویس‌های دوره‌ای در همه‌ی خودروها از اهمیت بالایی برخوردار است، چون می‌تواند ضمن تضمین کارکرد صحیح خودرو از اتفاقات هزینه‌‌بردار و خرابی‌های آینده آن تا حد چشمگیری پیشگیری کند. انجام به‌موقع سرویس‌های دوره‌ای در افزایش عمر خودرو تأثیر مستقیمی دارد. بهترین راه برای دانستن جزئیات سرویس‌های دوره‌ای هر خودرو، رجوع به دفترچه راهنمای آن است.

 

در ادامه این مقاله از سری مقالات مجله خودرو همراه مکانیک، قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که سرویس خودرو چیست و شامل چه مواردی می‌شود؟ بنابراین اگر شما هم می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره جزئیات سرویس‌های دوره‌ای به دست آورید در ادامه با ما همراه باشید.

سرویس خودرو چیست؟

 

بسیاری از افراد سرویس خودرو را محدود به چک کردن میزان آب رادیاتور خودرو یا تعویض روغن موتور می‌دانند؛ اما سرویس خودرو کمی فراتر از چنین اقدامات ساده‌ای است. درواقع سرویس‌های دوره‌ای مجموعه اقداماتی است که طی فواصل زمانی مشخص و در جهت بررسی یا تعویض قطعات مصرفی هر خودو انجام می‌شود.

قطعات مصرفی هرخودرو از عمر مفید مشخصی برخوردار هستند؛ از همین رو بدیهی است در صورت عدم توجه به انجام سرویس‌های دوره‌ای، عمر مفید قطعات مصرفی خودرو به پایان رسیده و خرابی‌های سنگین و پرهزینه‌ای را برای مالک خودرو به همراه خواهد داشت.

۱. ابتدا سراغ دفترچه راهنما بروید

خودرو نیز مانند هر وسیله‌ای دارای دفترچه راهنما است. همیشه بهتر است قبل از استفاده از هر وسیله‌ای راهنمای استفاده از آن را به‌طور کامل و دقیق مطالعه کنید. معمولا در خودروها این کتاب درون محفظه داشبورد قرار داده می‌شود و اگر آنجا نباشد درون صندوق‌عقب می‌توانید آن را پیدا کنید. اگر نتوانید دفترچه راهنمای خودروی خود را پیدا کنید، باید به اینترنت رجوع کرده و به‌صورت آنلاین آن را بیابید. معمولا دفترچه راهنمای همه خودروها در اینترنت پیدا می‌شود. 

دفترچه راهنما نه‌تنها راهنمای استفاده از خودرو و امکانات آن است، بلکه در مورد سرویس و نگهداری خودرو نیز اطلاعات جامعی را در خود دارد. توصیه می‌شود به بخش سرویس‌ و نگهداری دفترچه راهنما مراجعه کرده و زمان دقیق سرویس‌های مهم مانند تعویض روغن، تسمه تایم، هوزینگ‌ها و فیلترها را به خاطر بسپارید.

۲. تعویض روغن و فیلتر روغن

 

روغن‌موتور نقش خون در رگ‌های انسان را دارد. این مایع روان کننده، از برخورد مستقیم قطعات متحرک پیشرانه با همدیگر جلوگیری می‌کند و به‌ این‌ترتیب جلوی آسیب دیدن آن‌‌ها را می‌گیرد. عدم توجه به زمان تعویض روغن‌موتور یا استفاده از روغن نامرغوب می‌تواند آسیب جدی به موتور خودرو وارد کند. 

در مورد روغن‌موتور مناسب خودرویتان بهتر است به دفترچه راهنما مراجعه کرده یا از مراکز خدمات رسمی شرکت سازنده پرس‌وجو کنید، اما به یاد داشته باشید که تعویض به‌موقع روغن‌موتور مهم‌تر از استفاده از روغن گران‌قیمت است. معمولا خودروسازان زمان‌های تعویض روغن‌موتور را بین ۱۰ تا ۱۲ هزار کیلومتر عنوان می‌کنند، اما به گفته بسیاری از متخصصان همیشه بهتر است زودتر از زمان اعلام شده نسبت به تعویض روغن‌موتور اقدام کنید. در خودروهای دارای توربوشارژر که از حساسیت بیشتری نسبت‌به خودروهای تنفس‌طبیعی برخوردار هستند، بهتر است بین ۵ تا ۷ هزار کیلومتر روغن‌موتور را تعویض کنید. 

 

 

 

در این خودروها معمولا بخشی از روغن نیز تبخیر می‌شود؛ به‌ همین دلیل بهتر است سطح روغن نیز هرماه چک شود تا درصورت کمبود روغن به مقدار آن افزوده شود. فراموش نکنید که با هربار تعویض روغن‌موتور باید حتما فیلتر آن نیز تعویض شود. تعویض روغن بدون دست زدن به فیلتر روغن، کاری غیراصولی و اشتباه است. 

۳. هرماه تایرها را چک کنید

 

بررسی تایرها یکی از مهم‌ترین بخش‌های سرویس خودرو است؛ تایر تنها راه ارتباط خودرو با سطح جاده است و به همین خاطر اهمیت زیادی دارد. تایرها برای این‌که عملکرد خوبی داشته باشند نیاز به فشار باد مناسب دارند. 

حتما همه شما می‌دانید که چطور باید فشار باد تایر را تنظیم کرد. خودروسازان معمولا میزان فشار باد مناسب تایرهای هر خودرو را در ستون در راننده قید می‌کنند و با باز کردن در راننده می‌توانید به این اطلاعات دست پیدا کنید. در ضمن به یاد داشته باشید همیشه در حالت سرد، باد تایرها را اندازه‌گیری و تنظیم کنید. باد کردن بیش‌ازحد تایر می‌تواند موجب سایش بخش مرکزی آن و کم‌باد بودن تایر نیز می‌تواند باعث افزایش مصرف سوخت و سایش بخش کناری تایرها شود. 

۴. بازدید مایعات خودرو

 

همه‌ی مایعات خودرو اعم‌از مایع خنک‌کننده و روغن‌ها باید در دوره‌های منظمی بازدید و درصورت نیاز تعویض شوند. روغن گیربکس نیز مانند روغن‌موتور نیاز به تعویض در فواصل معین دارد و عدم‌توجه به این مسئله به‌خصوص در خودروهای دارای گیربکس اتوماتیک، می‌تواند عواقب گران‌قیمتی را برای مالک خودرو به همراه داشته باشد. 

مایعات دیگری که باید همیشه سطح آن‌ها را چک کنید، شامل مایع شیشه‌شور، روغن ترمز، روغن هیدرولیک فرمان و مایع خنک‌کننده رادیاتور است. به یاد داشته باشید هیچ‌وقت در زمان گرم بودن موتور خودرو درپوش رادیاتور را باز نکنید، چون خطر سوختگی را به همراه دارد. پیشنهاد می‌شود تمامی مایعات خودرو را سالی یک‌بار به‌طور کامل تعویض کنید. مشاهده روغن در آب رادیاتور نشانه بدی است و احتمالا واشر سر سیلندر خودرو آسیب دیده است. جرم گرفتن رادیاتور نیز از دیگر مشکلاتی است که در پی عدم توجه به تعویض آب رادیاتور پیش می‌‌آید. 

۵. بازدید و تعویض تسمه‌ها 

بازدید و تعویض تسمه‌ها یک مرحله بالاتر از سرویس‌های دوره‌ای عادی خودرو محسوب می‌شود. همیشه از مکانیک خود بخواهید تسمه‌ها و هرزگردهای آن‌ها را برایتان بازدید کند. حرارت بالای موتور می‌تواند عمر تسمه‌ها را کاهش دهد و به همین خاطر هیچ‌گاه نباید در تعویض به‌موقع تسمه‌ها تأخیر کنید. با دیدن هرگونه آثاری از ترک و پارگی روی تسمه بهتر است فورا آن را تعویض کنید.  

در بین تسمه‌های خودرو، تسمه تایم مهم‌ترین آن‌ها محسوب می‌شود، زیرا پاره شدن آن می‌تواند خرابی بسیار پرهزینه‌ای را در بر داشته باشد. البته در بسیاری از خودروهای جدید، تسمه‌تایم با زنجیرتایم تعویض شده است. مزیت زنجیر تایم به این است که نیازی به تعویض در فواصل منظم نداشته و معمولا تا زمانی که صدا ندهد می‌تواند کار کند؛ درواقع زنجیر تایم خودرو می‌تواند عمری به‌اندازه خود خودرو داشته باشد. 

تسمه دینام تسمه‌ای است که در اکثر خودروها با داشتن آچارهای ساده نیز می‌توانید خودتان آن را تعویض کنید؛ پس همیشه بهتر است در هنگام سفر یک تسمه دینام زاپاس درون صندوق داشته باشید و از کامل بودن جعبه‌ابزار خودرو نیز اطمینان حاصل کنید. 

۶. آیتم‌های دیگر

 

سایر بخش‌های خودرو که یک راننده باید حواسش به آن‌ها باشد، تیغه‌های برف‌پاک‌کن، باتری، فیلتر هوا و لاستیک دور شیشه‌ها است. تیغه‌های برف‌پاک‌کن سالم در بهبود دید در باران و برف بسیار مؤثر هستند و معمولا قبل از فصل بارش عملکرد آن‌ها را باید بررسی کنید. 

فیلتر هوا نیز جزو سرویس‌های دوره‌ای است و عدم تعویض آن می‌تواند باعث افت عملکرد موتور و افزایش مصرف سوخت شود. معمولا در هر تعویض روغن، فیلتر هوا نیز بازدید می‌شود تا در صورت نیاز تعویض شود.

باتری هم عمر مشخصی دارد و معمولا بیش از دو یا سه سال کار نمی‌کند. یکی دیگر از بخش‌هایی که در سرویس‌های خودرو بازدید می‌شود سیم‌ها و اتصالات هستند، اما تعویض آن‌ها زمان و کیلومتر مشخصی ندارد و تنها درصورتی‌که خرابی در آن‌ها مشاهده شود باید آن‌ها را تعویض کرد. 

چراغ‌ها نیز باید به‌طور منظم چک شوند. چراغ‌ها در دید راننده در شب مؤثر هستند، علاوه‌بر این در کشور ما نیز همچون اکثر کشورهای جهان راندن خودرو با چراغ‌های خراب می‌تواند جریمه سنگینی را برایتان به همراه داشته باشد. همیشه از یک نفر بخواهید در جلو و عقب خودرو ایستاده و عملکرد چراغ‌های اصلی، ترمز، راهنما، دنده‌عقب و مه شکن‌ها را بررسی کند. تعویض لامپ‌های سوخته در برخی از خودروها ساده بوده و می‌توانید در منزل آن را انجام دهید، اما در برخی از خودروها نیاز به تخصص بیشتری برای این کار وجود دارد و بهتر است کار را به یک تعمیرکار حرفه‌ای بسپارید.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: