علائم ایمنی شکار ممنوع

علائم ایمنی شکار ممنوع
کد کالا: 42-400

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی شکار ممنوع

کد کالا علائم ایمنی :  42-400

 safety sign no Hunting

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

مطالب مرتبط :

 

مناطق شکار ممنوع ایران یعنی چه ؟

مناطق شکار ممنوع در واقع به زیستگاه‌هایی با ویژگی‌های بارز گفته می شود که جمعیت جانوری آن ‌ها به دلیل شکار بی‌رویه رو به کاهش است و از این رو نیاز به حمایت دارند. به همین خاطر و برای حفظ گونه های در معرض خطر جانوری و گیاهی برای مدتی محدود، به طور مثال حدود ۳ تا ۵ سال، مناطقی را به عنوان مناطق شکار ممنوع ایران شناسایی می کنند. چنانچه جمعیت جانوری منطقه‌ای در این دوره ترمیم شود، می‌توان آن را با توجه به سایر معیارها، به عنوان یکی از مناطق چهارگانه تعیین نمود و دوباره از این شرایط خارج کرد. تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست مناطق شکار ممنوع ایران بررسی شده و در نهایت به مناطق چهارگانه منتقل می شوند. بنابراین لیستی که در این مطلب با آن روبرو هستید، ممکن است در سال های آینده و با رعایت نکات اصولی آن، تغییر یافته و حتی از این لیست پاک شوند. راهکار تعیین مناطق شکار ممنوع ایران را می‌توان پشتوانه ای برای حفاظت از ذخایر طبیعی کشور و نوعی آزمون برای بررسی قابلیت‌های مناطق، برای پیوستن به مجموعه مناطق حفاظت شده دانست. برخی از این مناطق را برای شما دوستان عزیز بازگو می کنیم و علت ممنوع بودن شکار در این مناطق را می گوییم.

شکار در اصفهان ممنوع: در مرکز ایران و استان اصفهان طبیعت و حیات وحش کویری بسیار متفاوتی نسبت به شمال غربی کشور داریم. با توجه به وسعت استان اصفهان، در نتیجه تعداد مناطق شکار ممنوع ایران در اصفهان قطعا بالا خواهد بود. بسیاری از این مناطق در قدیم، شکارگاه های سلطنتی بوده اند.

شکار در آذربایجان شرقی ممنوع: در بسیاری از این مناطق تالاب ها و دریاچه های بسیار زیبایی وجود دارد. اگر به دنبال پرنده نگری در ایران هستید، این مناطق یکی از بهترین مکان ها برای مشاهده پرندگانی مانند میش مرغ و غاز خاکستری و عروس غاز است. حیواناتی مانند قوچ و میش ارمنی در این نواحی دیده می شوند. جدای از این ها گونه های خزندگان، دوزیستان، ماهیان و پرندگان بسیاری در آن ها زندگی می کنند که هر یک در معرض خطر قرار دارند.

شکار در ایلام ممنوع: استان ایلام اگر چه طبیعتی بی نهایت زیبا دارد اما وسعت کمی داشته گونه های جانوری این مناطق شامل کل، بز، قوچ و میش، انواع گربه سانان و پرندگان شکاری است.

شکار در آذربایجان غربی ممنوع: مناطقی که به عنوان مناطق شکار ممنوع در استان آذربایجان غربی معرفی شده اند، را می توان امتداد یافته مناطق دیگر شمال غربی کشور دانست. در هر صورت تمام حیوانات این نواحی که زمانی از شمال غربی ایران تا آذربایجان و ارمنستان را بدون هیچ مشکلی می پیمودند همانند گوزن ها و میش ارمنی هم اکنون در محیط هایی جداگانه و دور از هم به سر می برند.

شکار در قزوین ممنوع: وجود مراتع مناسب، زیستگاه های صخره ای و پوشش جنگلی وجود حیواناتی مانند بز کوهی، خرس قهوه ای، پلنگ، سیاه گوش، گرگ، گراز، شغال، روباه، خرگوش و… و از گونه های پرندگان به پرندگان شکاری، کبک، کبک دری و بسیاری از گونه های خزندگان به انواع مارمولک ها، مارها، لاک پشت ها و… از گونه های دوزیستان وزغ و قورباغه و از گونه های ماهیان می توان ماهی سفید رودخانه ای، زردپر، قزل آلا را در این مناطق ممکن کرده است.

شکار در اردبیل ممنوع : در این مناطق حیواناتی مانند گل وبز، خرس قهوه‌ای، گربه وحشی، عقاب شاهی و بسیاری گونه های گیاهی دیگر یافت می شود.

در بسیاری از استان های دیگر کشورمان شکار ممنوع است از جمله : لرستان ، بوشهر، سیستان و بلوچستان، استان مرکزی، همدان و هرمزگان یزد و گیلان و گلستان و کرمانشاه و کردستان و کهگیلویه بویر احمد و استان دیگر همچون تهران و قم و خراسان شمالی و جنوبی و خوزستان و فارس.

در هر استانی که نام برده شده یک یا چند مناطق حفاظت شده ای وجود دارد که شکار در آن مناطق ممنوع می باشد.

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: