علائم ایمنی لوزی خطر سود کاستیک

علائم ایمنی لوزی خطر سود کاستیک
کد کالا: Lo 34

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی لوزی خطر سود کاستیک

کد کالا علائم ایمنی : Lo 34

safety sign

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

کاستیک (سود پرک) چیست؟


سدیم هیدروکسید یک ترکیب شیمیایی غیرآلی با فرمول شیمیایی NaOH است که به آن کاستیک، سود پرک و سود سوزآور نیز می‌گویند. این ماده سفید رنگ از یون Na+ و OH- تشکیل شده است. قابلیت انحلال سدیم هیدروکسید در آب بالاست و در شرایط معمول، رطوبت و دی اکسید کربن هوا را به خود جذب می‌کند. تماس سدیم هیدروکسید خالص با پوست انسان باعث ایجاد سوختگی شیمیایی می‌شود. کاستیک کاربرد فراوانی در صنایع مختلف نظیر تصفیه آب، صنایع نفتی، تولید کاغذ، کاشی و سرامیک، صابون‌سازی و تولید سایر مواد شوینده دارد.

 

تولید سود پرک


سدیم هیدروکسید در مقیاس تجاری معمولا به شکل مایع، گرانول جامد و یا ورق‌های نازک پرک شده به بازار عرضه می‌شود و عموما از طریق الکترولیز محلول نمک طعام (NaCl) تولید می‌شود. نکته مثبت این فرآیند شیمیایی تولید همزمان کاستیک و گاز کلر در فرآیند الکترولیز است. از این رو بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده کلر، به تولید سود پرک نیز می‌پردازند. در فرآیند الکترولیز مولکول سدیم هیدروکسید شکسته شده، یون سدیم آن با آب واکنش داده و کاستیک تولید می‌شود و کلر نیز به شکل گاز خارج می‌شود. البته روش‌های دیگری نیز جهت تولید کاستیک وجود دارد که نسبت به الکترولیز، صرفه اقتصادی کمتری دارند.

 

کاستیک در تصفیه آب

در صنعت تصفیه آب تنظیم pH آب یکی از مواردی است که اهمیت فراوانی دارد و مواد شیمیایی فراوانی وجود دارند که جهت افزایش و یا کاهش pH و تنظیم آن در محدوده مورد نظر مورد استفاده قرار می‌گیرند. کاستیک یک ماده قلیایی قوی بسیار یونیزه است که pH بالایی دارد و در تصفیه آب از آن به صورت کلی در جهت افزایش pH استفاده می‌شود.

در دستگاه آب شیرین کن جهت افزایش قابلیت حذف موادی نظیر کربن دی اکسید (CO2)، به آب ورودی به دستگاه سود پرک تزریق می‌شود. همچنین آب خروجی از دستگاه آب شیرین کن عموما خاصیت اسیدی داشته و در بسیاری از کاربردهای صنعتی برای جلوگیری از ایجاد خوردگی، پیش از استفاده pH آب با تزریق کاستیک تنظیم می‌شود.

در سیستم‌های دیونایزر صنعتی که از ستون‌های رزین کاتیونی و آنیونی بهره می‌برند، جهت احیای رزین آنیونی از محلول سود پرک کاستیک استفاده می‌شود.

در سیستم‌های تصفیه آب اولترافیلتراسیون نیز جهت انجام عملیات پاک سازی شیمیایی (Chemical Cleaning) ماژول اولترافیلتراسیون و حذف رسوبات آلی روی سطح ممبران از محلول سود پرک استفاده می‌شود.



 

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: