علائم ایمنی لوزی خطر چسب

علائم ایمنی لوزی خطر چسب
کد کالا: Lo 23

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی لوزی خطر چسب

کد کالا علائم ایمنی : Lo 23

safety sign

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

یکی از ارکان اساسی علم چسبندگی، مواد شیمیایی چسب است. علاوه بر هندسه اتصال و سطح زیرلایه، ترکیب شیمیایی چسب نقش زیادی در عملکرد نهایی یک مجموعه پیوندی خواهد داشت. چسب‌ها در فرمت‌های مختلف با مواد شیمیایی مختلف موجود هستند. اغلب، مواد شیمیایی چسب تعیین نمی‌کند که نوار یا چسب مایع انتخاب مناسبی برای یک کاربرد باشد. این تصمیم اغلب بر اساس طراحی مشترک، ویژگی‌های سطح یا فرآیندهای ساخت است. از آنجایی که عامل تعیین کننده اغلب در ناحیه دیگری است، منطقی است که مواد شیمیایی چسب را از دو دسته در نظر بگیریم: چسب مایع و نوار. در ادامه به معرفی انواع چسب بر اساس مواد شیمیایی تشکیل دهنده چسب می‌پردازیم.

چسب چیست؟

چسب یک مخلوط پلیمری یا ماده قابل پلیمریزاسیون در حالت مایع یا نیمه مایع است که بسترها را به هم می‌چسباند. چسب‌ها ممکن است از اجزای بسیاری مانند پلیمر، الیگومر، پرکننده و مواد افزودنی از منابع طبیعی یا مصنوعی تشکیل شده باشند. درک مواد تشکیل دهنده چسب بسیار مهم است. اطلاعات ترکیب یک راهنمای انتخاب چسب بر اساس خواص عملکردی، مکانیسم‌های پخت و سایر اطلاعات مرتبط ارائه شده توسط سازنده چسب به ما می‌دهد.

مواد شیمیایی چسب

مواد تشکیل دهنده چسب شامل موارد زیر است: رزین‌های اولیه، حلال‌ها، پرکننده‌ها، نرم کننده‌ها، تقویت کننده‌ها، غلیظ کننده‌ها و عوامل تیکسوتروپیک، تشکیل دهنده فیلم، آنتی اکسیدان‌ها، عوامل ضد قارچ، امولسیفایرها و عوامل مرطوب کننده.

رزین‌های اولیه چسب

رزین‌های اولیه چسب‌ها و درزگیرها جزء اصلی هستند که ویژگی‌های زیادی مانند ترشوندگی، استحکام چسبندگی، خاصیت حرارتی، مقاومت شیمیایی و مقاومت محیطی را ارائه می‌دهند. در صنعت چسب، رزین اولیه به معنای پلیمری است که زنجیره اصلی در ساختار مولکولی چسب است. در زیر لیستی از رزین‌های اولیه چسب‌ها است که به صورت متداول استفاده می‌شوند. رزین‌های فهرست شده در اینجا، متداول‌ترین رزین‌های مورد استفاده برای کاربردهای باندینگ با مهندسی بالا هستند. چسب‌ها و نوارهای صنعتی امروزی از پنج خانواده اصلی رزین تشکیل شده‌اند:

  • اپوکسی
  • اورتان
  • اکریلیک
  • سیلیکون
  • لاستیک

ترکیب هر کدام از مواد شیمیایی چسب با هر فرمت موجود به این معنی است که هزاران گزینه برای اتصال هر مجموعه‌ای وجود دارد. با این حال، همانطور که طراحی اتصال و سطح به تنهایی نمی‌تواند انتخاب چسب را تعیین کند، شیمی چسب نیز نمی‌تواند انتخاب شود. همانطور که هزاران تنوع برای چسب‌ها وجود دارد، هزاران تنوع برای کالاهای مونتاژ شده نیز وجود دارد. هرچه بیشتر در مورد علم چسبندگی و ویژگی‌های کاربردی خود بدانید، انتخاب بهتری می‌توانید انجام دهید.

حلال‌های چسب

حلال‌ها مایعات متشکل از یک یا چند جزء هستند که تحت شرایط خشک کردن مشخص شده فرار هستند و می‌توانند عوامل تشکیل دهنده فیلم را به طور خالص و فیزیکی بدون واکنش‌های شیمیایی حل کنند. حلال‌ها می‌توانند ویسکوزیته فرمول را کاهش دهند تا کاربرد آن آسان‌تر شود و به مایع شدن رزین اولیه کمک کنند تا سایر مواد افزودنی به راحتی در فرمول گنجانده شوند.

حلال‌ها را می‌توان بر اساس خصوصیات شیمیایی خود به چند دسته تقسیم کرد و به گروه‌هایی با ویژگی‌های مشترک تقسیم کرد: هیدروکربن‌های آلیفاتیک، سیکلوآلیفاتیک و آروماتیک، استرها، اترها، الکل‌ها، گلیکول اترها و کتون‌ها. در جدول زیر شاخص‌های عملکرد فیزیکی مهم حلال‌های مورد استفاده برای پوشش‌ها یا چسب‌ها مانند چگالی، ضریب شکست، دمای جوش یا محدوده جوش، و فشار بخار یا زمان تبخیر را نشان می‌دهد.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: