علائم ایمنی محافظ برداشته نشود
نام محصول علائم ایمنی : علائم ایمنی محافظ برداشته نشود
کد کالا علائم ایمنی : 445
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
سیبها و بیماریهای شغلی ناشی از دستگاههای صنعتی در تمامی كشورهای جهان بسیار گسترده است. هر ساله در این مورد رقمهای بالایی نشان دهنده زیانهای مالی و جانی وارده بر جامعه، گزارش میشود. حوادث، آسیبها و بیماریهای شغلی ناشی از دستگاهها در مراكز تولیدی و صنعتی بیشتر دیده میشود. معمولا دستگاههایی كه امروزه در مراکز صنعتی به كار گرفته میشود، به انواع و شكلهای گوناگون تقسیمبندی میشوند و هر یك از آنها نیز تنوع خاص خود را دارند. رعایت نكات بهداشتی و ایمنی در هنگام كار با دستگاههای صنعتی، در كاهش پیشآمدها و نیز افزایش سطح سلامت كاركنان بسیار اهمیت دارد.
به طور كلی لازم است كاركنان مراكز صنعتی جهت پیشگیری از بروز پیشآمدها و آسیبهای شغلی ناشی از دستگاهها در صنایع، به طور جدی اصول ایمنی و بهداشتی را در محیط كارشان رعایت كنند؛ به عبارت سادهتر با رعایت اصول ایمنی میتوان مانع بروز حوادث و آسیبهای ناگوار و از همه مهمتر آسیبهای ناشی از دستگاهها در هنگام كار شد. هنگامی كه پیشاپیش علت حادثهای را بدانیم، تا اندازهای میتوانیم از بروز آنهاجلوگیری كنیم. بهتر است برای پیشگیری از بروز آسیبها و بیماریهای شغلی ناشی از دستگاهها به نكات زیر توجه شود:
1- از دستگاهها به طور منظم و مرتب مراقبت شود
دستگاههایی كه به خوبی مراقبت شدهاند، كمتر احتمال از كار افتادن دارند؛ اما دستگاهی كه درست نگهداری نشده است، نه تنها ممكن است از كار بیافتد، بلكه خطرناك هم میباشد. نگهداری خوب و كامل از دستگاههای صنعتی در جلوگیری از بروز آسیبهای ناشی از آنها، بسیار مهم است. به طور كلی اگر از دستگاهی در هنگام كار به خوبی مراقبت و استفاده شود تا حدود زیادی از بروز تعداد حوادث ناشی از آن در محیط كار كاسته خواهد شد. نگهداری و مراقبت صحیح از دستگاهها، علاوه بر پیشگیری از بروز آسیبهای ناشی از آنها در حین كاركردن، باعث جلوگیری از به هدر رفتن وقت تولید میشود. همچنین این كار موجب افزایش بهرهوری، كمتر شدن تعمیر و هزینههای آن و افزایش سطح ایمنی انجام كار میشود.
ضروری است در مراكز صنعتی مقررات و آییننامهای برای مراقبت منظم دستگاهها و نگهداری آنها در شرایط خوب برقرار شود. كاركنان مراكز صنعتی به یاد داشته باشند كه با نگهداری و مراقبت صحیح از دستگاهها میتوانند میزان بروز حوادث و آسیبهای ناشی از دستگاهها را در محیط كار كاهش دهند. فراموش نشود كه بیشتر خطرات ناشی از دستگاهها، به علت عدم مراقبت درست و تعمیر آن است. برای مثال گاهی اوقات قطعههایی از دستگاهها كه شل یا نامتعادل شدهاند، موجب بروز خطرات و آسیبها و نیز حتی فرسودگی دستگاهها میشوند، بنابراین با رسیدگی و تعمیر منظم و پیوسته دستگاهها و جلوگیری از بروز هرگونه فرسودگی آنها میتوان كمك فراوانی به كاهش بروز خطرات و آسیبهای شغلی ناشی از دستگاهها را در محیط كار كرد.
به طور كلی برطرف كردن علل نقص مكانیكی و فیزیكی دستگاههای موجود در كارگاهها، یكی از مهمترین اقدامات اساسی در جلوگیری از بروز پیشآمدها و افزایش بازدهی آنها است. كاركنان مراكز صنعتی باید قبل از شروع به كار از دستگاههایی كه با آنها سر و كار دارند، بازدید كلی به عمل آورند. همچنین هنگام استفاده از دستگاهها باید از سالم بودن آنها اطمینان حاصل كنند. ضروری است هرگونه نقص فنی، پیشآمد و عدم تنظیم دستگاهها هرچه سریعتر به مسیول كارگاهها گزارش شود.
2- بازرسیهای ایمنی و بهداشتی فراموش نشود
كارشناسان ایمنی و بهداشت صنعتی در مراكز صنعتی باید برنامهای منظم و دقیق برای انجام بازرسی و نظارت كامل خود از كارگاهها و دستگاهها، به خصوص هنگام تمیز كردن و سرویس دستگاهها از سوی كاركنان، تنظیم كنند. در بازرسی و نظارت ایمنی از كارگاهها، باید كنترل كامل تمام حفاظهای دستگاههای صنعتی جدی گرفته شود. ضروری است كارشناسان ایمنی و بهداشت صنعتی در بازدیدهای خود از كارگاهها و محیطهای صنعتی از وضعیت محافظهای دستگاهها (نصب و سالم بودن آنها) اطمینان حاصل كنند؛ همچنین چنانچه دستگاهها نیاز به تمیز كردن و یا در صورت نیاز باید تعمیر یا قطعهای تعویض گردد، سریعا اقدام لازم را انجام دهند. لازم است خطاها، حوادث و نقایص كار با هر دستگاهی از سوی بازرسان ایمنی و بهداشت صنعتی پیگیری شود.
3- اصول ایمنی را رعایت كنید
با پیشبینی یك برنامه مدون ایمنی در مراكز صنعتی میتوان از بروز خطرات ناشی از دستگاهها تا اندازه زیادی پیشگیری كرد. در چنین برنامهای ابتدا باید انواع خطرهای دستگاهها را به درستی شناسایی كرد. دستگاههای صنعتی باید مطابق معیارهای ایمنی و ارگونومی طراحی شود. فراموش نشود كه حفاظت از كاركنان مراكز صنعتی در هنگام كار با دستگاهها بسیار ارزانتر از جبران نتایج حاصل از آن است. ضروری است هنگامی كه دستگاه جدیدی برای یك واحد صنعتی خریداری میشود كاركان آن واحد را به طور كامل با اصول ایمنی مربوط به آن دستگاه آشنا ساخت. به طور كلی كاركنان مراكز صنعتی باید در هنگام كار با دستگاهها و تجهیزات همواره شعار «نخست ایمنی» را به یاد داشته باشند.
پیش از استفاده از هر دستگاه صنعتی، آن را از نظر نشانههای خرابی یا فرسودگی بررسی كنید. اگر سیم برق آن بریده، آسیب دیده و رویهاش رفته و ریش ریش شده از نظر ایمنی نباید از آن استفاده كنید. در هنگام كار با دستگاههای صنعتی، به ویژه دستگاههای تراش و مته لباس كار چسبیده بپوشید و آستینهای خود را بالا نزنید زیرا در هنگام انجام كار ممكن است لبه آستین در بین تیغههای دستگاههای تراش و مته گیر كند و باعث كشیده شدن دست فرد در دستگاه شود. این امر ممكن است موجب بروز آسیبهای شدید و خطرناك مانند شكستگی استخوان و زخمی شدن در دست فرد شود.
4- از گوشهای خود محافظت كنید
افرادی كه در كنار دستگاههایی كه با سرو صدای شدید و مداوم كار میكنند باید از وسایل ایمنی پرده گوش (گوش ایمنی) استفاده كنند. با كمك گوشیهای مخصوص میتوان تا اندازه زیادی گوشها را از سروصدای دستگاهها در امان نگهداشت. بهترین روش برای كاهش صدا در محیطهای صنعتی محصور كردن دستگاه یا قطعههای پرسروصدا بوسیلههای دیواره غیر هادی(عایق) است. مواد عایق، از انتقال صدا از یك جسم به جسم دیگر جلوگیری میكند. با رسیدگی و تعمیر منظم و پیوسته دستگاهها و جلوگیری از بروز هرگونه افزایش غیر عادی صدا و ارتعاش میتوان كمك زیادی به كاهش سروصدا در محیط كار كرد.
5- نظافت دستگاهها را رعایت كنید
تمیز كردن دستگاهها پس از استفاده، از اقدامهای اساسی است. توجه به نظافت دستگاهها، نه تنها باعث از بین رفتن خطرات بدنی میشود، بلكه از نظر روحی در ایجاد ایمنی، موثر است. دستگاههای صنعتی باید مطابق با دستورات بهداشتی تمیز شوند. لازم است تمامی تلاش صرف بهبود بخشیدن دستگاهها، تمیز كردن و سالم سازی آنها از وجود مواد آلوده و زیانآور بر روی اندامهای بدن، به ویژه پوست انجام گیرد تا از این راه از بروز آسیبها و بیماریهای گوناگون (مانند بیماریهای پوستی ناشی از كار) تا اندازه زیادی جلوگیری شود.
دستگاهها باید به گونهای در محیط كار طراحی و نصب شده باشند كه به آسانی قابل تمیز كردن باشند. اطراف دستگاهها نباید آلوده، چرب و لیز باشند. آب، روغن و یا هر ماده لغزنده را باید از اطراف و روی دستگاهها پاك كرد. فاصله دستگاهها با هم و دیگر موانع باید به اندازهای باشد كه تمیز كردن آنها به آسانی قابل انجام باشد.
در صورت آلودگی و كثیف بودن دستگاهها (به ویژه با روغنها، برادههای فلزات و مواد شیمیایی) آنها را به روش مطلوب تمیز كنید تا از خراب شدن آنها و نیز بروز پیشآمدهای ناگوار، جلوگیری كرده باشید.
6- مراقب دستهای خود باشید
در هنگام كار با دستگاههای صنعتی، به خصوص دستگاههای تراش و فرز. از نزدیك كردن دست به تیغه آنها خودداری شود. برای جمع كردن برادهها و ذرات فلزات از اطراف و روی دستگاه و میز كار، از برس مخصوص استفاده كنید. هرگز نباید از دستهای خود جهت انجام این كار استفاده كرد؛ زیرا علاوه بر زخمی شدن دستها توسط برادههای فلزی، احتمال بروز آلودگیها و ابتلا به بیماریهایی مانند كزاز را برای فرد به وجود آید. هنگام كار كردن دستگاههای صنعتی، از تمیز نمودن سطح كار با دست خودداری شود. دستکشهای ایمنی باید به گونهای انتخاب شوند كه با خطرهای احتمالی در موقع كار با دستگاههای صنعتی، متناسب بوده و هیچگونه خطر و آسیب برای حركت انگشتان ایجاد نكند.
لازم است برای جلوگیری از بروز حوادث ناشی از برخورد دست با تیغه دستگاهها، هنگام تنظیم كار. به خصوص موقع كاركردن با دستگاه تراش و فرز، كار را به اندازه كافی از تیغه فرز یا دستگاه تراش دور نمود. هنگام كار با دستگاه مته، دستكش به دست نكنید، زیرا ممكن است نوك انگشتان دستكش به تیغه مته گیر كند، در نتیجه دست فرد به سمت دستگاه كشیده شود، این امر ممكن است باعث قطع یا شكسته شدن انگشتان شود.
7- برگزاری دورههای آموزشی را جدی بگیرید
برگزاری دروههای آموزشی خاص ایمنی و بهداشت. به ویژه آشنایی كاركنان مراكز صنعتی با اصول ایمنی و روشهای صحیح كاركردن با دستگاههای صنعتی و نیز راههای پیشگیری از بروز خطرات و آسیبهای ناشی از دستگاهها در محیط كار لازم و سودمند است. به طور كلی اجرای برنامههای تخصصی آموزش ایمنی و راههای پیشگیری از بروز بیماریها و آسیبها در صنعت، بخش مهمی از آموزشهای عملی و مستمر كاركنان در مراكز صنعتی را شامل میشود. ضروری است كاركنان را در استفاده درست و بیخطر از دستگاهها آموزش دهید. هنگام آموزش كاركنان باید از اطلاعات ارایه شده توسط سازندگان دستگاهها استفاده شود.
آموزش و بازآموزی كاركنان مراكز صنعتی بر انجام كار مؤثر و ایمن، بخش ضروری در تولید روزانه است. فراموش نشود كه آموزش كاركنان در استفاده درست از یك دستگاه، یك بار هزینه برمیدارد اما جبران خطاها، نواقص، حوادث و پایین بودن كیفیت صرف هزینه مداوم میخواهد. ضروری است مسؤولین واحدهای صنعتی، با همكاری واحد آموزش مركز، جهت گسترش عادتهای ایمنی و راههای جلوگیری از بروز آسیبهای ناشی از دستگاههای صنعتی در محیط كار به كاركنان خود كمك كنند، البته این امر به آموزش كاركنان به منظور حفاظت از خود و آگاهی از خطرات كاری نیاز دارد.
در اجرای دورههای آموزش برای كاركنان مراكز صنعتی نكات زیر را فراموش نكنید:
از سخنان و توصیههای ساده ایمنی و بهداشتی استفاده نمایید. برای روشن شدن موضوع از طرح و شكل استفاده كنید. از واضح بودن كلمات و سخنان برای افراد اطمینان حاصل نمایید. در آموزش كاركنان از نشانههای بصری و كار عملی استفاده كنید. هنگام آموزش كاركنان درباره طرز كار بادستگاهها، ار كاركنان و استادان ماهر در استفاده از آنها كمك گرفته شود، به ویژه از آنان بخواهید كه روش كار درست و بی خطر با دستگاه را به دیگران نشان دهند.
8- استفاده از عینكهای ایمنی را فراموش نكنید
رعایت نكات بهداشتی و ایمنی در سلامت چشم بسیار اهمیت دارد. هنگام سوراخ كردن اجسام، به ویژه اجسام شكننده عینك ایمنی به چشم بزنید، در غیر این صورت ممكن است برادهای از جسم جداشده و به چشم برخورد كند، در نتیجه باعث بروز آسیبها یا كوری شود. لازم است كاركنان مراكز صنعتی برای محافظت چشمهای خود در هنگام كار با دستگاههای تراش و سنگ سمباده و نیز در برابر بخار و قطرات مواد شیمیایی قوی، حتما از عینكهای ایمنی استفاده كنند.
9- مراقب سیمهای برق دستگاهها باشید
سیمكشی و رابطهای برق دستگاهها، از عوامل عمده بروز حادثه ناشی از برق، به ویژه شوك الكتریكی هستند. دستگاه درست نگهداری شده یا سیمكشی سالم، كمتر موجب بروز آتشسوزی و دیگر حوادث میشود. همچنین احتمال برق گرفتگی فرد هم كمتر است. نظارت و مراقبت صحیح از سیمكشیهای دستگاهها به هدر رفتن وقت ناشی از نقص دستگاهها را به حداقل میرساند. همه دستگاههای برقی در محیطهای صنعتی باید دارای سیم اتصال به زمین باشند؛ بنابراین سیم اتصال به زمین متناسب، برای دستگاهها و وسایل برقی قراهم كنید.
هرگز به یك پریز یا یك سیم رابط، دوشاخه چند دستگاه را هم زمان وصل نكنید. همچنین برای یك دستگاه برقی پرقدرت (پروات) یا گرمازا از سیم رابط استفاده نكنید. در مكانهایی كه احتمال جمع شدن گازهای فرار و آتشگیر وجود دارد، از دستگاهها و وسایل برقی استفاده نكنید. به طور كلی لازم است به طور مرتب و منظم در بازدیدهای خود از سالم بودن سیمكشیهای دستگاهها اطمینان حاصل كنید.
10- هنگام جوشكاری مراقب چشمان خود باشید
پرتوها (مانند اشعه ماورای بنفش) میتوانند موجب تورم و سوختگیهای سطحی قرنیه شوند كه با نشانههای درد شدید، قرمزی، ریزش اشك، خارش، حساس شدن به نور و ناراحتی ناشی از آنها بروز میكند. این نشانهها در زمان كار، اگر از عینك حفاظتی و دیگر وسایل ایمنی استفاده نشود، به مدت 6 تا 12 ساعت پس از تابش پرتوها به چشمها، خود را نشان میدهد. جوشكاران (یا برق یا اكسیژن)، كسانی كه از حرارت برای بریدن و ذوب فلزها استفاده میكنند، كارگرانی كه در صنایع بلور و شیشهسازی كار میكنند و به طور مستقیم به شیشه مذاب و فلزهای گداخته (كورهها) نگاه میكنند، بیشتر در معرض خطرهای ناشی از پرتوها قرار میگیرند.
ممكن است فرد جوشكار در اثر بیاحتیاطی و عدم دقت كافی در هنگام جوشكاری آسیبهایی به خود و دیگر همكارانش وارد آورد. لازم است در این مورد از سوی مسؤولین كارگاهها یادآوریهای لازم انجام گیرد. بسیاری از ماسكهای ایمنی كه به وسیله جوشكارها به كار برده میشود، محافظ كامل چشم در برابر پرتوها و جرقههای جوشكاری است؛ اما بیدقتی در استفاده از آنها ممكن است باعث شود كه چشمهای جوشكار در معرض درخشش و جرقههای جوشكاری قرار گیرد كه برای چشم خطرناك هستند. در نتیجه فرد آسیب دیده پس از ترك محیط كار، هنگام شب دچار درد، خارش، سوزش، ریزش اشك، احساس جسم خارجی در چشم و حساس شدن به نور میشود. علت پیدایش این ناراحتی، سوختگی حاصل از پرتو است كه از پرتو جوشكاری آشكار میشود.
هنگام جوشكاری با برق، باید از ماسك محافظ چشم با شیشه استاندارد استفاده شود، در غیر این صورت پرتوها و قطعههای پرتاب شده و داغ گل جوش ممكن است باعث بروز زخم در چشمها شود. ماسكهای دستی و صورت باید به طور مرتب و منظم بازرسی شده و اطمینان حاصل شود كه هیچ نوری از طریق سوراخهای ایجاد شده در اثر سوختن عبور نمیكند و پوشش صافی شیشهای آن درست میباشد.در موقع زدودن سرباره از جوشها به وسیله تراشیدن باید چشمها به وسیله عینك دوردار یا وسایل دیگر محافظت شوند. جوشكاری در محیط بسته به علت ایجاد گازهای زیانآور خطرناك است. در صورت لزوم باید از هواكش استفاده شود. لازم است برای حفاظت چشم دیگر كاركنان در محیط كار در برابر پرتو ماورای بنفش، محل جوشكاری را به وسیله دیوارهای مخصوص پوشاند.
11- از تعمیر و تمیز كردن دستگاهها در حال كار، خودداری شود
برای حفظ سلامت خود و جلوگیری از بروز حوادث، از روغنكاری، تعمیر و تمیز كردن دستگاههایی مانند پمپ، توربین، اره برقی و دستگاه تراش كه در حال كار هستند، خودداری شود. بنابراین توجه داشته باشید كه پیش از شروع به تعمیر، تمیز كردن و روغن كاری دستگاهها، به صورتی مطمین آنها را خاموش كنید. به طور كلی در هنگام تنظیم دستگاههای برقی در كارگاهها. حتما آن را خاموش و برق آن را قطع كنید؛ زیرا خاموش كردن تنها كافی نخواهد بود. همچنین هیچ گاه نباید دستگاهی را در حال كاركردن خاموش و روشن كنید، زیرا در این صورت به موتور آن آسیب وارد خواهد شد.
12- محیط كار را به دستگاه تهویه و مكش قوی و مناسب مجهز سازید
جریان مناسب هوا در محیط كار، برای كار تولید و ایمن، بسیار مهم است. بنابراین داشتن دستگاه تهویه مناسب برای محیط كار ضروری است. تهویه كافی، به كنترل مواد خطرناك و جلوگیری از جمع شدن گرما در كارگاهها كمك میكند. به طور كلی نصب دستگاههای تهویه و مكش قوی به میزان قابل توجه در سطح كارگاههای صنعتی برای خروج گردو غبار، ذرات فلزات و بخارهای مواد سمی از درون محیط كار سودمند بوده و یكی از راههای اساسی در پیشگیری از ابتلا، كاركنان به بیماریهای تنفسی و سرطانها (به ویژه سرطان ریه) است. با قراردادن منافذ تهویه در سقف یا دیوار مجاور كارگاهها، دستگاه تهویه مطلوب و كافی ایجاد خواهد شد.
در صورت افزایش میزان بخارهای سمی و گرد و غبار متصاعد شده در هنگام كار، باید از دستگاه مكنده برای بیرون راندن گرد و غبار، گازهای سمی و براده حاصل از دستگاهها (مانند دستگاه سمباده) از محیط كار استفاده كرد. مراقبت از دستگاههای تهویه باید به طور مرتب و منظم انجام شود؛ به عبارت دیگر لازم است دستگاههای تهویه در محیط كار به صورت كیفی و كمی مورد بازرسی جدید قرار گیرند.
13- در مقابل دستگاهها درست بایستید
در هنگام كار با دستگاههای صنعتی (مانند دستگاههای تراش و برش) نباید بر روی كار خم شد؛ زیرا همواره خطر پرش برادههای حاصل از تراش و برش قطعه كار، به ویژه به سوی چشمها وجود دارد و نیز موجب بروز آسیبها و خطرهای دیگر میشود. آیا میدانید كه انجام شوخیهای بیجا و خطرناك در محیط كار، به خصوص در هنگام كار كردن با دستگاهها، یكی از مهمترین عوامل بروز حادثه و آسیبهای خطرناك و شدید در صنعت است؛ به ویژه اینكه گاهی موارد به قیمت جان خود و همكارانشان میانجامد. بنابراین لازم است كاركنان مراكز صنعتی از شوخیهای بیجا و حركات نابهجا در محیط كار پرهیز كنند. پیش از فشاردادن هرگونه اسپری، مطمین شوید كه قسمت خروجی مواد به طرف شما نباشد.
14-دستگاهها را به حفاظ ایمنی مجهز سازید
یكی از بهترین راههای پیشگیری از بروز آسیبها و خطرهای ناشی از دستگاهها، به ویژه آسیبهای چشمی، نصب صفحههای شفاف پلاستیكی مخصوص، یا حفاظ روی آنها است تا از پرتاب شدن مواد و برادههای فلزات به سوی چشم و دیگر اندامهای بدن جلوگیری شود. یك حفاظ مناسب و ایمن باید از برخورد دست با قطعات متحرك دستگاه جلوگیری كرده و كار راحت فرد، را فراهم كنند. بهتر است حفاظ جزیی از دستگاه محسوب گردد. حفاظ باید به گونهای بر روی دستگاه نصب شده باشد كه مزاحم روغنكاری، تعمیر و تمیزكردن دستگاه نشود؛ در غیر این صورت برای انجام تعمیر یا روغن كاری باید حفاظ را از جای خود برداشت، كه در این حالت بیشتر كاركنان، آن را دوباره در جای خود قرار نمیدهند.
به طور كلی حفاظ نباید برای فردی كه با دستگاه كار میكند مشكلی ایجاد نماید؛ زیرا در این صورت او، آن را از روی دستگاه برمیدارد؛ در نتیجه از حفاظ به نحو مطلوب استفاده نمیشود. نصب حفاظ در جلوی دستگاهها، برای جلوگیری از پاشیدن روغن و دیگر تدابیر بهداشتی و ایمنی، موچب میشود كه مواد شیمیایی كمتر با بدن تماس پیدا كند. هرگز نباید هنگام كار با دستگاهها حفاظ آنها را كنار گذاشت. در هنگام كار با دستگاه، حفاظ باید از نفوذ اندامهای بدن به قسمتهای خطرناك دستگاه جلوگیری كند. هرگز نباید حفاظ دستگاه، خود منبع بروز خطر باشد. قبل از كار كردن با دستگاههای صنعتی اطمینان حاصل كنید كه میلهها، چرخ، غلطكها، چرخ دندهها و دیگر قسمتهای آنها دارای حفاظهای مناسب هستند. جنس حفاظ دستگاهها باید از نوع محكم و با استقامت انتخاب شود تا در برابر آتش و مواد خورنده (اسیدها و قلیاها) مقاوم باشد. محافظ دستگاه را باید به طور منظم و مرتب بازرسی، تمیز نموده و در صورت نیاز آن را تعمیر و یا تعویض كرد.
15- از دستگاهها درست استفاده كنید
اگر از هر دستگاهی در هنگام كار كردن، درست استفاده شود تا اندازه زیادی از بروز تعداد حوادث ناشی از دستگاهها در محیط كار كاسته خواهد شد. دقت در هنگام كار كردن با دستگاهها و محافظت از آنها، از وظایف مهم كاركنان شاغل در مراكز صنعتی به شمار میرود. به طور كلی عدم دقت در استفاده صحیح از دستگاههای صنعتی یكی از همگانی ترین دلایل بروز حوادث رایج در صنعت است. فردی كه در محیط صنعتی با دستگاهها كار میكند، باید كاملا با روش كاركردن آنها آشنا بوده و نیز اجازه استفاده از این دستگاهها را از مسؤول آن واحد دریافت كرده باشد؛ به عبارت دیگر كاركنان مراكز صنعتی جهت جلوگیری از بروز آسیبهای ناشی از دستگاهها و خراب شدن آنها، باید پیش از كار كردن با این دستگاهها به خوبی آنها را بشناسند و نیز با طرز كارشان آشنایی كافی پیدا كنند. به طور كلی استفاده نادرست از دستگاههای صنعتی میتواند به كاهش سرعت كار، توقف كار، بروز آسیب و حوادث بیانجامد.
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: