علائم ایمنی چند منظوره انبار
نام محصول علائم ایمنی : علائم ایمنی چند منظوره انبار
کد کالا علائم ایمنی : 748
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
تعریف انبارداری، انبارداری چیست و چه اصولی دارد؟
انبارداری عبارت است از دریافت کالا و اقلام از قسمتهای مختلف شرکت یا دیگران از خارج شرکت و نگهداری آنها با توجه به قوانین و اصول انبار داری.
فرایند انبارداری باعث سهولت در تحویل دادن (صدور) و تحویل گرفتن (ورود) با کمترین وقت و نیروی مورد نیاز میباشد. همچنین رسانیدن اجناس و کالاهای مورد نیاز بخشهای مختلف و یا خریداران به آنها در کمترین زمان ممکن براساس مدارک و ضوابط قانونی از وظایف شغل انبارداری میباشد.
فرایندهای اصلی در انبارداری چیست+ آموزش انبارداری
فرآیندها در انبارداری مجموعه از عملیاتهایی هستند که در کلیه انبارها رایج میباشند.
اولین مرحله از آموزش انبار داری؛ پذیرش کالا
شرکتهای حمل و نقل یا صاحبان کالا که دارای انبار هستند، با توجه به قوانین موجود میتوانند مجوزهای مورد نیاز برای ورود کالا به انبار را صادر کنند. این مجوزها شامل درخواست تحویل کالا به انبار و مدارک مربوط به آن کالا است. با ورود کالا به انبار باید کنترلهای نگهبانی و امنیتی صورت بپذیرد و پس از آن کالا وارد محوطه پذیرش شود. در محوطه پذیرش مسئولین انبار به بررسی کالاها میپردازند و آنها را از لحاظ شکل و تعداد با اطلاعات اظهار شده کنترل مینمایند. پس از بررسی در صورتی که مغایرت وجود داشته باشد، باید صورت جلسهای تنظیم شود و اطلاعات مورد نیاز ارائه شود. در این قسمت در صورتی که مغایرتی وجود نداشته باشد، با توجه به نوع و وضعیت کالا و امکانات انبار کالاها دسته بندی میشوند و به انباری که برای کالا مناسب باشد ارسال میشوند.
آشنایی با مراحل انبارداری؛ جاگذاری و جابجایی کالا
دومین مرحله از مراحل انبارداری، جابه جایی کالا است. پس از ورود کالا به انبار با توجه به استانداردهای موجود در خصوص نحوه ذخیره سازی کالا، لازم است مکان مناسبی برای هر کالا در نظر گرفته و کالا در محل تعین شده جاگذاری شود و انبار کالا انجام شود. محل نگهداری دقیق کالا در انبار باید در اسناد کاغذی و یا سامانه مدیریت انبار ثبت شود. پس از تکمیل فرآیند تحویل، صاحب کالا یا نماینده قانونی وی (که ممکن است شرکت حمل و نقل باشد) رسید یا قبض انبار را دریافت میکند. صاحب کالا از کالاهای تحویل داده شده به انبارهای عمومی میتواند به عنوان تضمین برای دریافت اعتبار و وام از بانکها و موسسه مالی و اعتباری استفاده کند. البته برای این کار، انبارهای عمومی رسمی که اساسنامه آنها بر اساس تصویب نامه قانونی انبارهای عمومی مصوب 1340 به تایید هیئت نظارت بر انبارهای عمومی رسیده باشد، امکان صدور برگه وثیقه برای صاحب کالا را خواهند داشت.
مدیریت انبارها؛ انتخاب و گردآوری کالا برای خروج
در صورت درخواست صاحب کالا برای خروج کالا از انبار، پس از انجام تشریفات خروج کالا، کالا از انبار خارج شده و به نقطه تحویل حمل میشود. با توجه به استاندارد انبارداری و موضوعی که در بالا ذکر شد، در صورتی که برای کالایی برگه وثیقه صادر شده باشد و هنوز در وثیقه بانک یا موسسه دیگر باشد اجازه خروج از انبار داده نشده و مراحل خروج کالا از انبار طی نخواهد شد.
بسته بندی و تحویل کالا در انبار
پس از صدور مجوز خروج کالا، فرایند خروج کالا از انبار هم آغاز خواهد شد. با دریافت اطلاعات مربوط به تحویل کالا و وسیلهی نقلیه، منابع لازم برای انجام بارگیری کالا تخصیص داده میشود و در صورتیکه صاحب کالا درخواست بستهبندی داشته باشد، کالاهای مورد نظر بستهبندی و بارگیری میشوند. درصورت نیاز بایستی فهرست اقلام بارگیری شده و مشخصات آنها در قالب مستندات خاصی (مانیفست، فاکتور، بارنامه و…) در سیستم انبار داری تهیه و ارائه شود.
اهداف و وظایف انبار چیست؟
هدف از تشکیل و ایجاد انبار چه در بخش خصوصی و چه در سازمانهای دولتی، نگهداری و در دسترس قرار دادن مجموعه وسایل مورد نیاز آنها است، اگر مواد و لوازم مورد نیاز به موقع تهیه نشود و در دسترس واحد مصرف کننده قرار نگیرد، در فعالیتهای موسسه مشکل ایجاد میشود. از جمله مهمترین وظایف انبارها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- حفظ مقدار موجودی کالاهای مورد نیاز در حد مناسب و برنامه ریزی برای آن.
- همکاری در خرید و تامین کالاها و کنترل و دریافت کالاهای خریداری شده.
- نگهداری کالاها در انبار به نحو صحیح و تسریع در امر تحویل با رعایت مقررات و دستورالعملهای سازمان و استانداردهای انبارداری.
- اجرای قوانین و دستوالعملهای سازمان در انبار داری که جنبه مالی دارد باید توسط مسئولین انبار و انباردار رعایت شود.
اجرای وظایف فوق مطابق با ضوابط صحیح و اصول انبارداری باعث سرعت بخشیدن در انجام امور سازمان میشود و درنهایت صرفه جویی حاصل شده باعث تقویت وضعیت مالی سازمان میشود. با نرم افزار حسابداری و انبارداری سپیدار همکاران سیستم، دسترسی ساده و سریعی به اطلاعات کالا داشته و محاسبه موجودی کالا و مدیریت انبار برای شما ساده میشود.
نحوه محاسبه فضای انبار به چه شکل است؟
برای نحوه محاسبه فضای انبار باید موارد زیر بررسی گردد:
- وظایف انبار مربوطه مشخص شود.
- مشخصات اقلام شامل نوع، خصوصیات فیزیکی (وزن، حجم، شکل ظاهری و … )، نحوه و محل انبار کردن (قفسه، محل باز، روی زمین و …) مشخص شوند.
- روش حمل مشخص شود.
- نحوه ورود و خروج مواد مشخص شود.
وظایف انباردار (Warehousing Management)+اهداف شغل انبارداری
- توصیه و پیشنهاد روش انبارداری و همچنین اصلاح روشهای موجود.
- کاهش هزینه انبار و انبار داری
- برنامه ریزی و کنترل موجودیهای کالا در انبار.
- نظارت بر انجام عملیات و سیستم انبارداری و تحویل گرفتن، نگهداری و تحویل کالا.
- مشخص نمودن دستور العمل بازرسی، بازبینی و بازنگری موجودیهای کالا در انبار و حفاظت انبارها.
- ایجاد هماهنگی و برقراری ارتباط اصولی و روشمند با سایر واحدها
- اداره کارکنان و سازماندهی انبار.
- نظارت بر اجرای صحیح محلیابی و جانمایی اقلام انبار و تجهیزات انبار.
- سرویسدهی و خدماترسانی و همکاری با سایر واحدها.
- سر و سامان دادن وضعیت انبارها و حل و فصل مسائل مربوط به اداره انبارها.
- هدفمند نمودن روش طبقهبندی موجودیهای کالا و نحوه چیدن، قرار دادن، جابجایی و حمل آنها در انبار.
دلایل نگهداری موجودیها و انبار محصولات
- امکان دسترسی به موقع به مواد و کالای مورد نیاز.
- تعیین بهترین الگوی سفارش دهی و بهترین مقدار موجودی.
- استفاده از تخفیفهای کلی در خرید عمده از تامین کننده کالا.
- کاهش آثار ناشی از نوسانات قیمتها در تامین مواد و کالا.
- کاهش دفعات خرید و در نتیجه کم شدن هزینه.
- امکان برنامه ریزی دقیق تولید بر اساس موجودیهای انبار.
- مراقبت و نگهداری کالاها از سرقت، صدمه، ضایعه و طبقه بندی یا قفسه بندی صحیح اقلام.
- تعیین نقطه سفارش دهی.
انبار و انواع انبارداری
با توجه به مطالبی که تا کنون گفته شد بهتر است یک بار دیگر بگوییم انبار چیست:
به محل و فضایی که یک یا چند نوع کالای بازرگانی، صنعتی، مواد اولیه و یا فراوردههای مختلف که بر اساس یک سیستم صحیح طبقه بندی و تنظیم میگردد، انبار گفته میشود.
انبارهای شرکتهای مختلف از لحاظ ساختمان و دسته بندی انبار محصول به ۳ گروه تقسیم میشوند:
انبار پوشیده: بعضی از اجناس به علت حساسیت و مواد خاصی که در ساختمانشان به کار رفته باید در انباری که همه اطراف آن بسته و دارای سقف است، نگهداری شوند.
انبار سرپوشیده: نوعی انبار که سقف دارد ولی چهار طرف آن باز و فاقد حفاظ جانبی است اقلام و یا اجناسی که در مقابل نور مستقیم آفتاب و برف و باران خاصیت خود را از دست میدهند ، در این انبارها نگهداری میشوند.
انبار باز: این انبار به صورت محوطه است و معمولاً اجناسی که در مقابل نور آفتاب و برف و باران خاصیت اولیه خود را از دست نمیدهند با رعایت اصول انبارداری در آن نگهداری میشوند.
انواع موجودیهای انبار در فرایند انبارداری
اجناس و کالاهای موجود در انبار اعم از موسسات تولیدی یا غیرتولیدی (خدماتی) را میتوان به پنج دسته تقسیم نمود:
مواد خام یا مواد اولیه
از این مواد برای تولید کالا استفاده میشود.
مواد و لوازم مصرفی
مواد و لوازم مصرفی به موادی گفته میشود که به طور غیرمستقیم در تولید کالا دخالت دارد و یا در سازمانهای تولیدی برای انجام خدمات جانبی مورد استفاده قرار داده میشود. این مواد بر اثر مصرف از بین میرود مانند کاغذ و مداد و یا وسایل بسته بندی در سازمانهای تولیدی.
مواد و لوازم در جریان ساخت
به موادی که مقداری تغییرات در مواد اولیهی آن داده شده ولی هنوز به صورت کامل ساخته نشده است، مواد و لوازم در جریان ساخت گویند.
کالای تمام شده
به کالاهایی گفته میشود که از نظر ساخت به مرحلهی تکمیلی رسیده و قابل عرضه به بازار باشد. با استفاده از نرم افزار حسابداری تولیدی است که میتوان، از اتلاف منابع جلوگیری کرد و با برآورد دقیق هزینههای تولید، نسبت به قیمت گذاری بهینه محصولات اقدام کرد.
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: