علائم ایمنی چند منظوره
نام محصول علائم ایمنی : علائم ایمنی چند منظوره
کد کالا علائم ایمنی : 758
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
بهداشت و ایمنی کارگاه (HSE)
بهداشت و ایمنی کارگاه یا HSE دانشی است که از سال ۱۳۶۲ در ایران موردتوجه قرار گرفته است. گواهینامه HSE یا مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی، یک ابزار مدیریتی برای بهبود عملکرد بهداشت و محیطزیست در همه برنامههای توسعه و پروژههای صنعتی یا تشکیلات سازمانی است.
این سیستم با حذف شرایط ناایمن، ارتقا سطح سلامت افراد و صیانت از محیطزیست بهعنوان سرمایه بشریت، موجب پیشرفت و کارآمدی مجموعه شما میگردد.
گواهینامه HSE ترکیبی از مفاهیم گواهینامههای ایزو ۱۴۰۰۱ و ایزو ۴۵۰۰۱ است؛ در نتیجه هم بر ایمنی کارگران و هم بر مسائل زیستمحیطی تأثیر میگذارد.
نکات ایمنی در کارگاه صنعتی
قوانین مربوط به ایمنی کارگاه، متناسب با نوع فعالیت و ابزارهای مورد استفاده متفاوت است؛ اما برخی قوانین عمومی در همه بخشها یکسان است. در ادامه با این سری از قوانین آَشنا میشویم:
۱- لباس کار مناسب
استفاده از لباس مناسب در کارگاه میزان آسیب ناشی از دستگاهها را کاهش میدهد. از پوشیدن لباسهای گشاد، بلند و نامناسب خودداری کنید.
وقتی برای کار روی یک ماشین خم می شوید، هیچ قسمتی از لباس یا موی سر نباید آویزان باشد. آستین های بلند را تا بزنید، اگر موی بلندی دارید از کلاه استفاده کتید. استفاده از دستکش نیز هنگام کار با برخی دستگاهها توصیه میشود.
۲- حفاظت از بینایی
استفاده از تجهیزات ایمنی جزء مهمترین قوانین کارگاههاست. عینکهای ایمنی بسیار ارزان هستند و میتوانند در دراز مدت باعث صرفهجویی در هزینه و کاهش آسیب شوند. خطر آسیب به چشم در محیط کار بسیار زیاد است و بهتر است حتی زمانی که با دستگاه کار نمیکنید نیز از عینک مخصوص استفاده کنید.
۳- تمیز نگهداشتن کارگاه
سیمهای برق شل و درهم عامل بسیاری از آسیبهای غیرضروری کارگاهی است. باید از سیستم سیمکشی منظم و ایمن استفاده کنید تا خسارات جانبی را کاهش دهید. کف کارگاه هم از نقاط حادثهآفرین است و همواره در معرض آلودگی است. وجود یک سیستم جاروبرقی به دو دلیل بسیار مفید است، اول تمیز و مرتب نگه داشتن محل کار و دوم کمک به حفظ ایمنی. داشتن یک گردگیر هوا نیز از سیستم تنفسی محافظت میکند و برای جلوگیری از خطر آتشسوزی و دفع آلودگیهای هوا ضروری است.
۴- عدم استفاده از داروهای خوابآور یا مشروبات الکلی
محدودیتهای کاری خود را بشناسید و کاری انجام ندهید که بینایی یا هماهنگی شما را مختل کند. استفاده از مواد و داروهایی که توانایی شما را در کارکرد صحیح ماشینآلات کاهش میدهد باعث میشود تا خود و دیگران را در معرض خطر قرار دهید.
۵- مطالعه کتابچه راهنما ایمنی کارگاه و دستگاه
این قطعا بخش بزرگی از ایمنی کارگاه است. برای هر دستگاه باید یک کتابچه راهنما وجود داشته باشد یا اطلاعاتی را اینترنت پیدا کنید. هزاران ویدیو در یوتیوب از ماشینهای در حال کار و بررسیهای مختلف وجود دارد. نحوه کار با هر دستگاه را بدانید و مطمئن شوید که کارمندان شما نیز آنها را می شناسند.
۶- جلوگیری از حواسپرتیهای غیرضروری
با رواج تلفنهای همراه و سایر عوامل حواس پرتی، باید از تاثیر این موضوع بر ایمنی آگاه باشید. هر ماشینی هنگام کار بر روی آن به حداکثر توجه شما نیاز دارد. تلفن شما ممکن است زنگ بخورد یا پیامک دریافت کنید، اما مطمئن شوید که ابتدا کاری که مشغول به انجان آن هستید را با دقت تمام کنید. در حالت ایدهآل توصیه میشود که ورود تلفن همراه به کارگاهها را ممنوع کنند.
۷- استفاده از ابزارهای ایمنی
از ابزارهایی استفاده کنید که به شما کمک میکنند راحت و ایمن کار کنید؛ مانند ابزاری که قطعه کار را ثابت نگه داشته و دستان شما را از تیغه برش دور نگه می دارد. بدون سپر ایمنی و پوششهایی که از ابتدا همراه دستگاه هستند از آن استفاده نکنید.
۸- کابل برق
در بخش تمیز نگهداشتن کارگاه به این موضوع اشاره شد اما ارزش دارد دوباره درباره بر آن تاکید کنیم. در هر بخشی به احتمال زیاد مجبور خواهید بود از سیم کشی برق استفاده کنید، اما نباید آنها را در سراسر زمین بهم وصل کنید.پخش بودن سیمکشی در سطح زمین ممکن است موجب جرقه و آتشسوزی شود. گیرکردن پای افراد به سیم نیز علاوه بر آسیب به خود اشخاص، وسایل برقی را نیز تخریب میکند.
برخی از ملاحضات امنیتی
قبل از شروع به کار لازم است تا دفترچه راهنمای اپراتور را بخوانید و تمام اقدامات احتیاطی را برای ایمنی کارگاه رعایت کنید. این الزامات شامل موارد زیر است:
- از خود در برابر برقگرفتگی محافظت کنید.
- تمام حفاظها و سپرها را در جای خود نگه دارید.
- تمام توجه خود را به کار معطوف کنید.
- اجازه دهید هر ابزار با سرعت خاص خود کار کند.
- همیشه لباس محافظ شخصی مناسب بپوشید.
- ابزار را تمیز و تیز نگه دارید.
- اگر ابزار برقی از کار افتاد یا گیر کرد، بلافاصله کلید را خاموش کنید.
- در صورت امکان، از گیره برای نگهداشتن قطعه کار خود استفاده کنید.
- نور کافی فراهم کنید تا بتوانید کارهایی که انجام میدهید را ببینید.
- برای جلوگیری از آسیبرساندن به ابزار و اشخاص، ابزارهای برقی را ایمن نگهداری کنید.
- تجهیزات فرسوده یا معیوب را فوراً تعویض یا تعمیر کنید.
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: