علائم ایمنی استفاده از تلفن همراه هوشمند ممنوع

علائم ایمنی استفاده از تلفن همراه هوشمند ممنوع
کد کالا: 51-400

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی استفاده از تلفن همراه هوشمند ممنوع

کد کالا علائم ایمنی :  51-400

 safety sign do not use mobile

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

مطالب مرتبط :

گوشی هوشمند چیست؟

 

یکی از تحولات عظیم در حوزه‌ی فناوری اطلاعات پیدایش گوشی هوشمند بود، که ارتباطات از راه دور را به‌طور چشم‌گیری تغییر داد. گوشی‌ هوشمند یک وسیله‌ی الکترونیکی دستی است که به شبکه تلفن همراه و اینترنت جهانی متصل می‌شود. تا کنون گوشی‌های هوشمند بسیار توسعه یافته‌اند و بهبود عملکرد آنها همچنان ادامه دارد. در حال حاضر طبق برآوردهای انجام شده بیش از ۵ میلیارد نفر تلفن همراه دارند که تقریباً ۹۴% از کشورهای پیشرفته و۸۳% از دیگر کشورها از تلفن همراه استفاده می‌کنند.  تلفن‌های هوشمند، زنگ مرگ تلفن‌های همراه معمولی را به‌صدا درآوردند.

اولین تلفن همراه دستی ، Motorola DynaTAC  بود که در آن زمان با هزینه‌ی هنگفت ۹۰۰۰ دلار ارز امروزی، به بازار عرضه شد. اولین تلفن هوشمند جهان در سال ۱۹۹۴ توسط شرکت IBM  به عنوان یک دستگاه مفهومی و نه یک دستگاه مصرفی ساخته‌ شد، این اسمارت فون با نام مستعار “سایمون” در نمایشگاه کامپیوتر COMDEX رونمایی شد که شامل ویژگی‌هایی انقلابی از جمله داشتن قابلیت ارسال ایمیل، برنامه‌های داخلی از جمله ماشین‌حساب، داشتن تقویم وقایع برای کاربر و یک اسکچ پد بود. در سال ۲۰۰۷، شرکت ال‌جی، پرادا و شرکت اپل، آیفون را منتشر کردند که دارای اولین صفحه نمایش لمسی بودند. پس از یک سال شرکت HTC گوشی هوشمند Dream خود را وارد بازار کرد که برای اولین بار شامل سیستم عامل اندروید بود. از دیگر پیشرفت‌های تاریخ گوشی‌های هوشمند می‌توان به انتشار گوشی Xperia Z5  در سال ۲۰۱۵ که دارای صفحه نمایش ۴k بود اشاره کرد.

زمانی‌که مصرف‌کنندگان دریافتند، با استفاده از برنامه‌های پیام‌رسان و بازی‌هایی که در گوشی‌های هوشمند وجود دارد می‌توانند ارتباط برقرار کنند، تقاضا برای تلفن‌هایی که فاقد این عملکردها بودند به شدت سقوط کرد، همچنین با توسعه‌ی این گوشی‌های هوشمند و تغییر در قیمت آنها، هزینه‌ی خرید تلفن‌های همراه غیرهوشمند با گذشت زمان کاهش یافته‌است.

تلفن‌های هوشمند دارای سه سیستم‌عامل‌ اندروید، ویندوزفون وiOS  می‌باشند. شرکت‌های این تلفن‌ها سالانه سیستم‌عامل‌های خود را به‌روز می‌کنند. اپل و گوگل هردو تلاش کرده‌اند تا قابلیت‌های سازمانی سیستم‌عامل‌های گوشی‌های هوشمند خود را بهبود بخشند و فناوری اطلاعات را قادر سازند تا پشتیبانی بهتری از دستگاه‌های iPhones  و Android  در بیزینس‌ها انجام دهد.

از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند و سخت‌افزارهای آنها می‌توان اپل، سامسونگ، هواوی، لنوو(شامل موتورولا نیز می‌شود)، شیائومی، مایکروسافت (شامل نوکیا) و گوگل اشاره کرد. قیمت گوشی‌های هوشمند برتر، معمولا از ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار شروع شده و افزایش می‌یابند. قیمت گوشی‌های سطح متوسط ۵۰۰ تا ۷۰۰ دلار و زیر این قیمت تقریباً گوشی‌های ارزان قیمت هستند.

Apple تنها شرکت سازنده‌ی آیفون و سیستم‌عامل iOS است. جدیدترین سری آیفون عرضه شده، آیفون ۱۲، ۱۲ پرو و ۱۲ پرومکس است که از لحاظ قیمت از گوشی‌های هوشمند برتر به‌شمار می‌رود و پرچم‌دار اپل است. این شرکت هنوز آیفون X  و۸ را می‌فروشد که از نظر قیمت مناسب‌تر است.

سیستم عامل اندروید از دیگر سیستم‌عامل‌های دستگاه‌های هوشمند است، به تلفن‌هایی که از این سیستم‌عامل استفاده می‌کنند تحت عنوان گوشی اندروید شناخته می‌شوند. سامسونگ سه سری مختلف محبوب در تلفن‌های هوشمند ارائه می‌دهد: سری Note, Galaxy S  و سری A . که آخرین سری گوشی‌هایی که عرضه‌ کرده، گوشی‌های a21 ,.., a51  است.

یکی از مهمترین اِلمان‌های گوشی‌های هوشمند اتصال آن به فروشگاه برنامه یا همان App Storeها است. فروشگاه‌ برنامه یک پورتال متمرکز است که در آن کاربران می‌توانند برنامه‌های نرم‌افزاری مورد نیاز خود را جستجو و بارگیری کنند. یک فروشگاه برنامه هزاران برنامه‌ی موبایل در زمینه‌ی پردازش ‌تصویر، بازی‌ها، پردازش متن، رسانه‌های اجتماعی و موارد دیگر ارائه می‌دهد.  دانلود بسیاری از این برنامه‌ها رایگان است، اما در برخی موارد هزینه‌ای پرداخت می‌شود.

برخی از ویژگی‌های اصلی گوشی‌های هوشمند، اتصال به اینترنت، مرورگر موبایل، امکان همگام‌سازی بیش از یک حساب ایمیل با دستگاه، حافظه‌ی جاسازی شده، امکان بارگیری برنامه‌ها و اجرای آنها، همگام سازی بی‌سیم با سایر دستگاه‌ها مانند رایانه‌های لپ‌تاپ یا دسکتاپ، امکان اجرای چندین برنامه به‌طور هم‌زمان، پشتیبانی از وای فای، یک دوربین دیجیتال معمولاً با قابلیت فیلمبرداری، پشتیبانی از بازی‌ها، GPS  یا همان مکان‌نما می‌باشد. همچنین یک گوشی هوشمند قابلیت پشتیبانی از لوازم جانبی از جمله هدفون بلوتوث، کابل‌های شارژ برق و بلندگوهای اضافی را دارد.

پرداخت از طریق تلفن همراه یکی از کاربردهای گسترده‌‌ی گوشی‌های هوشمند است. ویژگی‌های کیف پول اینترنتی به کاربران این امکان را می‌دهد که اطلاعات کارت اعتباری را در تلفن خود ذخیره کنند تا هنگام خرید از فروشگاه‌های اینترنتی از آن استفاده کنند. برنامه‌هایی مانندApple Pay   به کاربران خود این امکان را می‌دهد تا از طریق تلفن خود به سایر کاربران iOS  پرداخت کنند.

تلفن‌های هوشمند روندهای توسعه‌ی متفاوتی را دنبال می‌کنند، از جمله: جابجایی قسمت‌های خاصی در اطراف تلفن برای ایجاد فضای بیشتر برای نمایش، انتقال گریل بلندگوی هدفون به مناطقی مانند شیار بالای گوشی، اجرای خواندن اثر انگشت، باز کردن قفل با صورت، رتبه‌بندی مقاومت در برابر آب، پشتی‌های شیشه‌ای برای شارژ بی‌سیم، شارژ سریع، حالت شبانه برای دوربین‌ها،افزایش کیفیت دوربین‌ها، پشتیبانی از دو سیم‌کارت و بسیاری موارد دیگر.

گوشی‌های هوشمند همچنین فرصت‌های تجاری بسیاری ایجاد کردند، برنامه‌ها و نرم‌افزارهای تلفن‌های هوشمند به یک صنعت چند میلیارد دلاری تبدیل شده است. این برنامه‌ها از طریق فروشگاه‌های برنامه App Stores) ) که متناسب با سیستم‌عامل مورد استفاده در هر تلفن هوشمند می‌باشد، بارگیری می‌شوند. توسعه‌دهندگان برنامه ممکن است تبلیغاتی را در محتوای برنامه قرار دهند یا اینکه محصولاتی را از طریق برنامه‌های خود بفروشند. یکی از بزرگترین ذینفعان افزایش استفاده از تلفن‌های هوشمند، شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک، اینستاگرام، واتس‌اپ، توییتر و… بوده‌است. ورود به حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی با استفاده از تلفن‌های هوشمند تعداد ساعاتی را که مردم در اینترنت می‌گذرانند را افزایش داده است که این امر خود باعث افزایش چشمگیر درآمد شبکه شده است.

البته توسعه‌ی روزافزون گوشی‌های هوشمند باعث ایجاد تاثیر منفی بر برخی صنایع به ویژه شرکت‌های دوربین دیجیتال شده‌است. دوربین‌های روی یک تلفن معمولاً شامل یک لنز دوربین عادی، یک لنز تله فوتو و یک لنز زاویه دید است. لنز تله به کاربران امکان می‌دهد از سوژه دور عکس بگیرند، در حالیکه لنز زاویه دید به کاربر امکان می‌دهد در یک میدان دید گسترده با فاصله کانونی کوتاه عکس بگیرد. در قسمت جلویی گوشی نیز معمولا یک دوربین سلفی و در برخی موارد یک لنز زاویه دید وجود دارد. که این گوشی‌های هوشمند با دوربین‌های دیجیتال رقابت می‌کنند، این تلفن‌ها برخلاف دوربین‌های دیجیتال توانایی تعامل با سایر برنامه‌های هوشمند و ارسال عکس‌ها از طریق اینترنت را نیز دارند که خود نوعی برتری نسبت به دوربین‌ها محسوب می‌شود. البته همه‌ی گوشی‌های هوشمند از برخی از سطح عکاسی محاسباتی استفاده می‌کنند، که قطعا عملکرد أنها به همان روش دوربین‌های مبتنی بر شاتر نیست.پس از دوربین‌ها برخی از برنامه‌های گوشی هوشمند با فناوری‌هایی از قبیل ماشین‌حساب، ساعت‌های زنگ‌دار، اسناد، مرورگرهای وب و بعضی از برنامه‌هایی که زمانی فقط محدود به کامپیوترهای شخصی می‌شدند، رقابت می‌کنند.

جمع‌بندی

در این مقاله درباره تاریخچه‌ی گوشی‌های هوشمند، نام و انواع آنها با سیستم‌عامل‌های مختلف، قیمت‌های تقریبی آنها، امکانات و کاربردشان و مزایا و معایب آشنا شدیم. همانگونه که ذکر کردیم این تلفن‌ها همچنان در حال توسعه هستند و با پیشرفت‌های روزافزون باعث تحولات عظیمی در فناوری شده‌اند.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: