علائم ایمنی نامگذاری ردیف انبار D

علائم ایمنی نامگذاری ردیف انبار D
کد کالا: 2067

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی نامگذاری ردیف انبار D

کد کالا علائم ایمنی :  2067

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

مطالب مرتبط :

انبارداری و مدیریت انبار | معرفی اصول انبارداری حرفه‌ای

انبارداری پشتوانه و ستون فقرات هر کسب و کاری است چرا که مقدار چشم‌گیری از سرمایه‌گذاری هر مجموعه‌ای در این فضا قرار دارد. در واقع، انبارداری و مدیریت انبار نوعی سرمایه‌گذاریست که هر مجموعه‌ای باید برای حفظ ارزش دارایی‌های خود انجام دهد. مدیریت انبارداری در عصر نوین با داد‌ه ها گره خورده است. در اختیار داشتن این داده‌ها، ابزار دقیق تصمیم گیری مدیران سازمان، برای  نظام برنامه ریزی تولید و فروش است؛ اگر این داده‌ها به صورت لحظه‌ای در اختیار مدیران قرار نگیرند طبیعتا تصمیم گیری و برنامه ریزی منابع، امری محال خواهد بود.

اجازه دهید با تعاریف انبارداری ، انبار و سایر اصطلاحات انبار مقاله را ادامه دهیم:

انبار محل تجاری برنامه‌ریزی شده‌ای است که عموماً برای ذخیره و مدیریت کالاهای یک مجموعه در تیراژ بالا استفاده می‌شود.

برای آشنایی بیشتر با این مفهوم و چرایی اینکه انبار و مدیریت انبارداری یکی از مهم‌ترین موضوعات هر سازمان است، این موضوع را از جهات مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد و به معرفی وجوه مختلف آن از جمله اصطلاحات انبارداری ، تجهیزات انبار، ایمنی انبار، فلوچارت انبار، مسئولیت‌های انبار، فرایند انبار، نحوه کدینگ انبار، شیوه‌های انبارگردانی و سامانه انبارداری خواهیم پرداخت. اما پیش از همۀ این ها بهتر است به تعریف مشترکی از انبارداری و انبار برسیم.

انبارداری چیست؟

انبارداری فرایند ذخیره‌سازی موجودی به روشی است که محصولات به آسانی و در شرایطی مطلوب قبل از آنکه به چرخه تکمیل حواله خروج ارسال شوند فروخته شده و با توزیع بهینه در انبارهای کوچک‌تر یا نمایندگی‌ها توزیع، قابلیت شناسایی و رهگیری داشته‌باشند.
به عبارت دیگر انبارداری فرآیند ذخیره سازی کالاها یا موجودی های فیزیکی در یک انبار قبل از فروش یا توزیع است. 

انبارداری بخش مهمی از زنجیره تامین خرده فروشی شماست. در حالی که این موضوع جذاب‌ترین موضوع کسب و کار نیست، اما بر همه چیز تأثیر می‌گذارد، از تأمین مواد اولیه و مدیریت مؤثر موجودی تا تحویل به موقع سفارش‌ها به مشتریان.
مفهوم انبارداری با مفاهیمی مانند حفاظت فیزیکی از محصولات، رهگیری محل فیزیکی محصولات، زمان دریافت یا ارسال محصولات و همچنین مدت زمان حضور محصولات در انبار گره خورده است.

امروزه اهمیت شناسایی و رهگیری محصولات در فرایند انبارداری بر کسی پوشیده نیست و ابزارهایی نیز برای این کار تعبیه شده است که در سازمان‌های پیشرو در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد.
هنگامی که سرعت ورود و خروج کالاها در سازمان‌های مختلف و بنا به دلایل مختلف افزایش پیدا می‌کند، یا حجم کالاهای موجود در انبار بسیار بالا می‌رود و یا فضای انبار از میزانی بزرگتر می‌شود، کنترل فرایندهای انبارداری دشوار می‌شود و انبارداری به دغدغه‌ای برای مدیران تبدیل خواهد شد؛

  • سرعت پایین انبارگردانی
  • نداشتن کنترل دقیق بر روی جانمایی محصولات در انبار
  • عدم امکان فریز کردن کدهای کالایی معین در فرایند انبارداری
  • وجود مغایرت در حواله‌های خروجی و وجود نارضایتی‌هایی در سمت مشتری
  • عدم کنترل بر ورود و خروج محصولات

این موارد برخی از مشکلاتی است که در انبارداری عصر نوین، قطعا در انبار وجود خواهد داشت.

تعریف انبار به بیانی کامل

انبار مجموعه امکانات و تسهیلاتی است که فضا، ابزار رباتیک، قفسه‌های نگهداشت و نیروی انسانی را تأمین می‌کنند تا ورود، خروج و نگهداشت کالاها مدیریت شوند. تمام این ابزارها به همراه بسیاری از افزونه‌های کوچک دیگر باعث می‌شوند تا انبار فعال و در گردش باشد.

اگر شما تعریف لغت‌نامه تجاری را در نظر بگیرید، در پاسخ به سوال انبار چیست ؟ این چنین بیان می‌کند:
“به تسهیلات ذخیره و نگهداشت در سیستم مدیریت انبار که بخشی از زنجیره تأمین است، انبار گفته می‌شود؛ این بخش در مرکزی‌ترین موقعیت واقع می‌شود تا مسئول بارگیری این توانایی را داشته باشد که به طور متناوب برای توزیع سفارشات به دیگر انبارها یا مقصد نهایی بارگیری داشته باشد.”

 

انواع انبارها

در یک مجموعه صنعتی انبارهای متفاوتی وجود دارد و چالش‌های موجود در هریک از این انبارها نیز متفاوت است. در نتیجه فرایند انبارداری در هر کدام از این انبارها تا حدودی با یکدیگر متفاوت است. اما تجربه نشان داده است فرایندهای اصلی انبارداری در تمامی انواع انبارها یکسان است. 
از جمله انواع انبارها می‌توان به انبار محصول، انبار قطعات، انبار مواد اولیه و انبار پخش اشاره کرد.

انبار قطعات

انبار پخش

انبار محصول

فرایندهای انبارداری

انبارداری کار ساده‌ای نیست و نیازمند آن است که با برنامه‌ریزی مناسب و بر پایه نکات بنیادی انجام پذیرد؛ به عبارت دیگر برای مدیریت صحیح چنین فضایی می‌بایست با اصول مدیریت آن به خوبی آشنا بود؛  اگر شما انبارتان را با در نظر گرفتن این اصول در ذهنتان مدیریت می‌کنید، مطمئن باشید که نتایجی عالی بدست خواهید آورد.

فرایند ورود به انبار

فرایند جانمایی انبار

فرایند انبارگردانی

فرایند جمع‌آوری حواله

فرایند خروج از انبار

انبارداری ، اجرای استراتژیک روزانه عملیات در یک انبار برای ارتقا، بهبود و تضمین تعالی عملیاتی است. انبارداری به معنای نظارت بر کلیه کارکنان، آموزش، موجودی، تجهیزات، ایمنی، روابط با شرکت های حمل و نقل، فرایندهای انبار و سایر قطعات متحرک است.

اصول انبارداری حرفه ای

انبارداری کار ساده‌ای نیست و نیازمند آن است مبتنی بر اصول انبارداری حرفه ای و بر پایه نکات بنیادی انجام پذیرد؛ به عبارت دیگر برای مدیریت صحیح چنین فضایی می‌بایست با اصول مدیریت آن به خوبی آشنا بود؛  اگر شما انبارتان را با در نظر گرفتن این اصول در ذهنتان مدیریت می‌کنید، مطمئن باشید که نتایجی عالی بدست خواهید آورد. 


 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: