علائم ایمنی آهسته برانید

علائم ایمنی آهسته برانید
کد کالا: 326

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی آهسته برانید

کد کالا علائم ایمنی :  326

safety sign drive slowly

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

 
به گزارش خبرنگار ایرنا ، اگرچه سهم تقاطع ها در 10هزار و 500 كیلومتر شبكه راه اصلی و فرعی استان مازندران ناچیز است اما آمارها نشان می دهد كه سهم قابل توجهی از تصادفات در محدوده تقاطع ها صورت می پذیرد.
بر اساس این گزارش از 219نقطه پر تصادف جاده های مازندران 168نقطه در محورهای اصلی ملی كه عمده آن در چهار محور كندوان ، سوادكوه ، هراز و كیاسر ، 23نقطه اصلی استانی بین شهری و كنارگذرها و 28نقطه نیز در نقاط فرعی یعنی جاده های بین بخش ها و روستایی است.
بر اساس آمار پلیس راه 18نقطه پر حادثه در جاده هراز به عنوان یكی از محورهای زیبا و پر تردد استان مازندران شناسایی شده است كه در 12نقطه مشكل هندسی قوس ، چهار نقطه تونل قوس ،یك نقطه تقاطع و یك نقطه پل قوس است.
بررسی های پلیس راه نشان می دهد كه 22نقطه پر تصادف جاده كندوان حوزه استحفاظی مازندران وجود دارد كه در 14نقطه مشكل هندسی قوس ،2 نقطه پل قوس ، چهار نقطه تقاطع قوس و2 نقطه تقاطع است.
محور سوادكوه به عنوان یكی دیگر از محورهای مهم مواصلاتی منتهی به پایتخت در استان مازندران نیز دارای 23نقطه پر تصادف است كه در 14نقطه مشكل تقاطع قوس، پنج نقطه قوس ،2نقطه تقاطع و یك نقطه پل قوس وجود دارد.
محور كیاسر كه ساری مركز استان مازندران را به سمنان ارتباط می دهد از دیگر جاده های مهمی است كه طبق بررسی های پلیس راه 12نقطه پر تصادف در این محور شناسایی شد كه در 11 نقطه مشكل تقاطع قوس و یك نقطه پل تقاطع قوس وجود دارد.
بر اساس آخرین آمار پزشكی قانونی مازندران در 10 ماهه اول امسال تعداد 487 نفر شامل 359 مرد و بقیه زن بر اثر تصادفات رانندگی در استان جان باختند.
در این مدت 366نفر در اثر تصادف در جاده‌های برون شهری و راه روستایی و 121 نفر در محورهای درون شهری جان باختند.
كارشناسان راهنمایی و رانندگی عوامل موثر در بروز حوادث جاده ای از جمله راه، عامل طبیعی، وسیله نقلیه و عامل انسانی تقسیم می كنند، اما یكی از مهمترین آمارها در تصادف ها و آسیب ها از نقش 70 تا 90 درصدی عوامل انسانی در تمامی تصادف ها حكایت دارد.
همچنین اگرچه پلیس راهور ناجا با مشاهده تمامی جاده‌ها و معابر حادثه خیز نقش تعیین‌كننده و بسزایی در كنترل و مدیریت حوادث دارد اما باید نسبت به رفع مشكلات اصطكاك سطح جاده، شعاع قوس ها و تقاطع راه های اصلی و فرعی به عنوان نقاط پر تصادف توجه كرد.
پلیس در تعریف تقاطع به عنوان نقاط پرتصادف می گوید، جریان های مستقیم و گردشی در تقاطع با ایجاد تداخل بین وسایل نقلیه با هم، وسایل نقلیه با عابرین پیاده و یا وسایل نقلیه با دوچرخه، تصادف را ممكن می كند، به همین علت تقاطع ها می توانند یكی از نقاط دارای پتانسیل برای رخ دادن تصادف باشند.
بررسی ها نشان می دهد كه با توجه به اینكه تقاطع ها تنها بخش كوچكی از شبكه راه هستند، اما با این وجود بیش از 50 درصد تصادفات در مناطق درون شهری و 30 درصد تصادفات در مناطق برون شهری در تقاطع ها اتفاق می افتد.
كارشناسان معتقدند، تقاطع های بدون چراغ، پتانسیل خطراتی را دارد كه در تقاطع های چراغدار وجود ندارد و علت آن حق تقدم حركت در مسیر اصلی است، از آنجایی كه در شبكه راههای مازندران، این تقاطع ها فراوان بوده و نوع خاصی از تصادف در این تقاطع ها رخ می دهد، تقاطع های بدون چراغ به توجه ویژه نیاز دارند.
**بی توجهی به علائم تقاطع ها و قوس ها
رئیس اداره عملیات كنترل ترافیك راهنمایی و رانندگی مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت كه عمده رانندگان بر اساس علائم رانندگی نمی كنند چراكه اگر به علائم توجه كنند تصادفات در نقاط حادثه ساز و پر تصادف به صفر می رسد.
سرهنگ رحیم باقری با بیان اینكه تقاطع یك نقطه ای است كه چند راه را به هم وصل می كند، ادامه داد: اگرچه می توان تقاطع های پرترافیك را با عملیات زیر گذر و یا رو گذر برطرف كرد اما اگر به هر دلیلی از جمله كمبود اعتبارات این مشكل رفع نشد، می توان با رفتار های صحیح رانندگی و توجه به علائم و تابلو ها از بروز تصادفات جلوگیری كرد.
وی با بیان اینكه 9 شكل اخطاری تقاطع در راهنمایی و رانندگی وجود دارد، ادامه داد: متاسفانه تا 90 درصد رانندگان در كشورمان فقط یك بار كه در آزمون كتبی گواهینامه شركت می كنند ، علائم را فرا می گیرند و پس از دریافت گواهینامه به هیچ یك از علائم و تابلوهای جاده ای در رانندگی توجه نمی كنند.
سرهنگ باقری گفت: بر اساس مقررات، خودرویی كه در یك تقاطع از فرعی به اصلی می رود باید ایست كامل داشته باشد و یا خودرویی كه در جاده اصلی به تقاطع می رسد باید با توجه به علائم و تابلو سرعت و گردش به راست و یا چپ خود را تنظیم كند.
وی گفت: در سال های اخیر عمده تقاطع های جاده های درون وبرون شهری استان مازندران حداقل دارای تابلو اخطاری است و یا بهسازی شده است.
رئیس اداره عملیات كنترل ترافیك راهنمایی و رانندگی مازندران در مورد قوس جاده به عنوان دیگر عامل تصادف گفت: این یك مشكل اساسی در جاده سازی است كه متاسفانه مهندسان راه سازی در هنگام طراحی به قوس استاندارد توجه نكردند.
وی ادامه داد: اگرچه تابلو ها و علائم اخطاری قوس جاده نصب است اما اگر مهندسان راهسازی به استاندارد سازی جاده اقدام می كردند، این مشكل كه عامل بسیاری از تصادفات است ، از بین می رفت.
باقری هزینه بر طرف كردن نقاط قوس جاده ها را بالا دانست و در عین حال گفت كه اگر رفتار رانندگی نسبت به توجه قوس ها بیشتر شود ،تصادفات دراین نقاط هم به صفر می رسد.
وی با اعلام این كه آمار تصادف درون شهری در مازندران بسیار زیاد است، از شناسایی نقاط حادثه خیز استان خبر داد و گفت كه از ابتدای امسال تا ماه گذشته 888 فقره تصادف در این نقاط رخ داد.
وی با بیان این نكته كه امسال بیش از 120 نقطه معادل 75 درصد از 162نقطه حادثه خیز درون شهری استان ایمن سازی شده گفت: 25درصد از نقاط حادثه خیز دیگر به دلیل نبود بودجه و اعتبار با علائم و تابلوها آشكار سازی صورت گرفت.
رئیس اداره عملیات كنترل ترافیك راهنمایی و رانندگی مازندران با اعلام این كه در این نقاط طی 40 سال گذشته سابقه تصادف وجود داشته است، افزود: در شناسایی این نقاط شهرداران و فرمانداران همكاری خوبی داشته اند.
فرمانده پلیس راه مازندران نیز بدون اشاره به تعداد تصادفات در نقاط پر تصادف تقاطع ها و قوس های جاده های استان توصیه كرد كه رانندگان به علت تراكم جمعیتی بالا در حاشیه راه های شمالی به ویژه در مازندران باید بیشتر دقت كنند.
سرهنگ عیلرضا قدمی افزود: به دلیل افزایش جمعیت و توسعه شهرنشینی كمربندی ها و محورهای برون شهری و تقاطع های غیرهم سطح در استان زیاد شده است و یا بیشتر معابر برون شهری معابر فرعی و روستایی هستند.
وی با اشاره به وجود تقاطع های زیاد فرعی و اصلی و بریدگی های غیر ایمن در وسط بزرگراه های برون شهری برای دور زدن وسائل نقلیه به مسیر مخالف كه مشكلاتی جدی را ایجاد می كند، بیان داشت: این ویژگی ها، از نقطه نظر ترافیكی و نقاط پر تصادف شرایط خاصی را برای جاده های مازندران بوجود آورده است.
رئیس پلیس راه مازندران عبور بیش از حد عابران پیاده از عرض معابر، تردد ادوات كشاورزی در سطح معابر اصلی، عبور دادن احشام اهلی و یا عبور احشام وحشی از سطح راه ها از دیگر ویژگی های جاده های استان است كه توجه به علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی بسیار مهم است.
از آنجاییكه مازندران در تعطیلات نوروز سال 97 با ثبت حدود 15 میلیون نفر شب اقامت ، افزایش بیش از 20 درصدی سفرهای نوروزی را تجربه كرده بود و امسال نیز با توجه به شرایط اقتصادی و كاهش قطعی سفرهای خارجی ،پیش بینی شدكه انجام مسافرت نوروز 98 به مقصد این خطه شمالی دوچندان شود لذا توجه به علائم و تابلوهای نقاط پر تصادف می تواند مانع بروز حوادث تلخ شود.

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: