علائم ایمنی اداری

علائم ایمنی اداری
کد کالا: IR 12

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی اداری

کد کالا علائم ایمنی :  IR 12

 safety sign On Office Affairs

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

مطالب مرتبط :

درباره مدیر اداری، اهداف و جایگاه این شغل

مدیر اداری مسئول مدیریت امور و عملیات‌های روزمره یک سازمان را بر عهده دارد. وظایف مدیر اداری کنترل بیش‌تر واحدها از منابع انسانی و مالی گرفته تا انبار و تدارکات و اجرای استراتژی‌ها و ارتباطات را شامل می‌شود و می‌تواند به سطوح مختلف سازمانی مرتبط باشد. به مدیر اداری در شرکت‌ها مدیر داخلی یا مدیر امور مالی اداری هم گفته می‌شود. به علاوه در برخی سازمان‌ها هم این عنوان شغلی به مدیر امور اداری پشتیبانی یا مدیر امور اداری منابع انسانی معروف است.

شرح وظایف مدیر امور اداری شامل کنترل و سازمان‌دهی است تا با نظارت بر عملکرد واحدهای مختلف، حمایت‌های لازم را فراهم کند، برای حل مشکلات راهکار بدهد و تسهیلات ضروری برای بهبود فرایندها را ارائه دهد.

 

اهداف این عنوان شغلی اطمینان از عملکرد باکیفیت و بازدهی بالای کارکنان در سازمان است؛ بنابراین لازم است اطمینان حاصل کنند که بهترین استعدادها و سرمایه‌های انسانی در سازمان استخدام شوند و برای عملکرد بهتر آموزش ببینند، در واقع همان مدیریت استعداد کارکنان صورت بگیرد. یکی دیگر از اهداف مدیر اداری شناسایی چالش‌های سازمان و موانع تحقق بهره‌وری در سازمان است و در مرحله بعد لازم است راهکارهای موثر برای برطرف کردن این موانع را ارائه دهد. 

 

جایگاه مدیر اداری در سازمان

جایگاه مدیر اداری در چارت سازمانی، در سطح اجرایی و عملیاتی در نظر گرفته شده و او به عنوان مدیر میانی فعالیت می‌کند. همچنین در برخی از سازمان‌ها، وظایف مدیر اداری شرکت به‌عنوان پشتیبان مدیران ارشد تعریف می‌شود تا فرآیندهای اداری و اجرایی کسب‌وکار را کنترل کند. بنابراین جایگاه مدیر اداری در هر شرکت با ساختار سازمانی آن متناسب می‌شود، ولی شرح وظایف مدیر اداری شرکت خصوصی با سایر شرکت‌ها تقریبا مشابه است.

وظایف مدیر امور اداری چیست؟

وظایف مدیر اداری در سازمان‌ها فعالیت‌های متنوعی را شامل می‌شود. به علاوه لازم است بدانید که ممکن است مسئولیت‌ها و اختیارات مدیران اداری به تناسب شرکت‌های مختلف با ساختارهای سازمانی و سیاست‌های مختلف متفاوت باشد، ولی بیشتر این وظایف مشترک هستند و موارد زیر را شامل می‌شوند:

 

برنامه‌ریزی و سازماندهی

می‌توان گفت که اولین و مهم‌ترین وظیفه مدیر اداری در سازمان‌ها برنامه‌ریزی است. اجرای استراتژی‌ها و انجام فعالیت‌ها به برنامه‌ریزی و سازماندهی نیاز دارد و این مدیر اداری است که باید با برنامه‌ریزی اصولی بر فعالیت‌های سازمان نظارت کند. مدیر باید در این مسیر وظایف و مسئولیت‌ها را تخصیص دهد و روندها را کنترل کند. به علاوه با تسهیل فرایندها و روندها اجرای سیاست‌ها را متناسب با بودجه‌بندی و سیاست‌های بالادستی، امکان‌پذیر سازد. 

 

اجرای سیاست‌های سازمان

یک مدیر اداری وظیفه‌ی پیاده‌سازی و اجرای سیاست‌های سازمان را در جهت درست و اصولی بر عهده دارد. در این مسیر لازم است بر تطابق سیاست‌های تعیین‌شده با قوانین و مقررات و همچنین اصول اخلاقی، هنجارها و ارزش‌های سازمانی نظارت کند. این موارد موجب می‌شود تا اجرای صحیح استراتژی‌ها و سیاست‌های سازمان در جهت تحقق اهداف تضمین شود. 

 

مدیریت منابع انسانی

مدیریت منابع انسانی را هم می‌توان بخشی از وظایف مدیر اداری بر شمرد. در واقع در کنار مدیر منابع انسانی، مدیر اداری بر فرایندهای استخدام، آموزش و نگهداشت نیروی انسانی سازمان نظارت می‌کند. به علاوه طراحی و اجرای سیاست‌های مختلف منابع انسانی مانند ارزیابی عملکرد و پاداش و ارائه خدمات رفاهی به کارکنان را بر عهده می‌گیرد. همچنین بر پرداخت حقوق، مزایا و بیمه کارکنان مطابق با قوانین کار و نتایج ارزیابی عملکرد نظارت دارد و استراتژی‌های لازم در جهت آموزش و توانمندسازی کارکنان را اجرا می‌کند.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: