علائم ایمنی انبار قطعات

علائم ایمنی انبار قطعات
کد کالا: IR 23

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی انبار قطعات

کد کالا علائم ایمنی :  IR 23

 safety sign parts warehouse

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

مطالب مرتبط :

ستاره ایمنی خودرو چیست؟

 

ستاره ایمنی ماشین های ایرانی چیست؟ ستاره ایمنی چه معنایی دارد؟ تعداد ستاره های ایمنی خودرو های ایرانی چندتا است؟ همان‌طور که در بالا هم نوشتیم، کیفیت یک عامل کیفی است و نمی‌توان آن را با عدد بیان کرد. حالا می‌خواهد برای هر وسیله‌ای باشد. در خصوص خودرو، میزان قدرت و ایمنی آن را به ویژه در تصادف با ستاره ایمنی، بیان می‌کنندتعداد ستاره های ایمنی خودرو های ایرانی بین یک تا ۵ است و هرچه ستاره ایمنی خودرو بیشتر باشد، مقاومت آن هم در تصادف بیشتر خواهد بود.

 

موسسه‌های تعیین کننده تست ایمنی ماشین

ستاره ایمنی خودرو چیزی نیست که هر کسی بتواند بر اساس سلیقه و امکانات خود، آن را مشخص کند. در دنیا چندین موسسه وجود دارند؛ اما بین همه آن‌ها دو موسسه دولتی ایمنی و حمل‌ونقل جاده‌ای در آمریکا (NHTSA) و ارزیابی اتومبیل‌های نو (NCAP) معتبرتر بوده‌ و دارای یک سیستم ۵ ستاره‌ای برای ارزیابی خودرو هستند. این موسسه‌ها، خودروها را مورد تست و بررسی قرار می‌دهند و در نتیجه، میزان آسیب به افراد و خسارت به بدنه را به صورت رنگ و درصد بیان می‌کنند.

 

چگونگی تست ایمنی خودرو

در هر آزمایشی که روی خودرو انجام می‌دهند، نمره‌ای اختصاص داده خواهد شد. سپس بر اساس جمع این نمرات، تعداد ستاره‌ها مشخص می‌شود. البته باید یک نکته مهم را در نظر داشت و اینکه سیستم مقایسه ستاره‌های ایمنی برای خودروهای با رنج وزن مشابه و سال ساخت نزدیک به هم است. در حقیقت مقایسه دو خودروی متفاوت با هم اشتباه است. همچنین موقعیت‌های منطقه‌ای هم در نظر گرفته‌می‌شود. امتیاز قابل قبولی که برای خودروهای مورد استفاده در جاده‌های چین داده‌می‌شود، ممکن است برای جاده‌های اروپا قابل قبول نباشد.


تست ایمنی خودرو توسط آدمک‌های شبیه‌سازی شده به انسان

اگر بخواهیم خیلی تخصصی وارد شویم، باید گفت که ستاره ایمنی خودرو، بحث بسیار تخصصی است و عوامل زیادی در هنگام تست آن در نظر گرفته می‌شود. داده‌هایی که در آزمایش تصادف خودرو به دست می‌آید، توسط کامپیوترهای حرفه‌ای مورد تجزیه‌وتحلیل قرار خواهند گرفت. در حقیقت اصلاً نمی‌توان به دلیل اینکه در تصادفی، بدنه خودرویی آسیب دیده‌است، گفت که از ستاره ایمنی کمی برخوردار است. بلکه باید بر اساس داده‌های به دست آمده، نظر داد.

۵ ستاره ایمنی خودرو چیست؟

همان‌طور که در بالا هم نوشتیم، امتیازها بر اساس میزان آسیب به آدمک‌ها و بدنه داده‌می‌شود. هر امتیاز داده‌شده، نشان‌دهنده مقاومت خودرو در تصادف و کیفیت قطعات داخلی آن از جمله: کمربند، کیسه هوا و غیره است. جمع امتیازها در نهایت به صورت تعداد ستاره، بیان می‌شود که شامل زیر است:

  • ۵ ستاره ایمنی که در آن سرنشینان در سلامت ایمنی کامل هستند و میزان آسیب به خودرو، کمتر از ۱۰% است.
  • ۴ ستاره ایمنی که در آن میزان آسیب، بین ۱۱ تا ۲۰ درصد است.

 

  • ۳ ستاره ایمنی که در آن سرنشینان در حالت شوک تصادف قرار می‌گیرند و میزان آسیب به خودرو بین ۲۱ تا ۳۵ درصد است.
  • ۲ ستاره ایمنی که در آن میزان آسیب وارد به خودرو، بین ۳۵ تا ۴۵ درصد است.
  • ۱ ستاره ایمنی که در آن میزان آسیب وارد به خودرو، بیش از ۴۶ درصد است و هیچ تضمینی برای سلامتی سرنشینان وجود نخواهد داشت.

 

انواع تست خودرو

چندین تست روی خودروها انجام می‌شود که به هر کدام امتیازی بر اساس میزان استقامت آن داده‌خواهد شد. این تست‌ها شامل موارد زیر است:

  • تست تصادف از جلو که در آن خودرو با سرعت تعریف شده‌ای به یک دیوار بتنی یا خودروی دیگر برخورد می‌کند.
  • تست آفست که در آن فقط بخشی از جلوی خودرو برای تست با دیواره‌ای برخورد می‌کند.
  • آزمون جانبی که نشان دهنده میزان آسیب به سرنشینان خواهد بود.

 

  • تست کنترل غلتش که در آن توانایی و استقامت خودرو در حفظ تعادل خود در هنگام وارد شدن ضربه سنجیده می‌شود.
  • آزمون حفاظت از عوامل جاده که میزان استقامت خودرو در هنگام برخورد با عوامل ثابت کنار جاده‌ای، مانند گاردریل، بررسی می‌شود.
  • تست پیشرفت که بین دو محصول قدیمی و جدید برای میزان پیشرفت ایمنی خودرو، انجام می‌شود.

 

  • آزمون کامپیوتری که با استفاده از نرم افزارهای شبیه سازی و قبل از تست واقعی انجام می‌شود.
  • تست عابر پیاده که در آن میزان آسیب به عابران در هنگام برخورد، سنجیده می‌شود.
  • تست تجهیزات ایمنی خودرو که در آن ایمنی خودرو از جمله ترمزها مورد بررسی و تست دقیق‌تر قرار خواهند گرفت.

مراحل مختلف تست ایمنی خودرو

برای دادن ستاره ایمنی خودرو، بدون هیچ برنامه و مرحله‌ای نمی‌توان پیش رفت. مراحل آن باید به ترتیب و دقیق انجام شوند تا کارشناسان بتوانند، نظر دقیق‌تری بدهند. این مراحل به صورت زیر است:


تست رانندگی برای دریافت ستاره ایمنی خودرو

  1.  برخورد از جلو: در این مرحله که بر اساس استاندارد یورو انکپ (Euro NCAP) انجام می‌شود، خودرو از جلو و در حالی که آدمک آن کمربند ایمنی بسته‌است، با سرعت ۵۶ کیلومتر بر ساعت به مانعی برخورد می‌کند.
  2. برخورد از گوشه ۲۵%: در مرحله دوم، خودرو با سرعت ۶۴ کیلومتر بر ساعت و از ۲۵% گوشه جلو به مانعی برخورد خواهد کرد.

 

  1. تصادف از گوشه ۴۰%: در مرحله سوم، خودرو از بخش ۴۰% گوشه جلویی خود و با سرعت ۶۴ کیلومتر بر ساعت به یک مانع برخورد می‌کند.
  2. برخورد جانبی: در مرحله چهارم، خودرو با سرعت ۶۰ کیلومتر بر ساعت و با زاویه ۶۰ درجه به یک خودروی دیگری برخورد می‌کند.

 

  1. سقف خودرو: در مرحله پنجم، نیرویی تقریباً سه برابر وزن خودرو از طریق یک دستگاه به گوشه سقف وارد می‌شود. این نیرو برای خودروهای سنگین ۱۵ برابر وزن خودرو است.
  2. تست نشت نکردن بنزین: در مرحله آخر، خودرو از عقب و با سرعت ۴۸ کیلومتر بر ساعت به یک مانع متحرک به وزن ۱۸۰۰ کیلو برخورد می‌کند. در این حالت که باک بنزین پر است، نباید حتی یک قطره سوخت نشت کند.

آزمایش از طریق آدمک‌ها

یکی از معیارهای ستاره‌های خودرو، میزان آسیب به آدمک‌ها است. این آدمک‌ها کاملاً مصنوعی هستند و شبیه به بدن انسان ساخته‌شده‌اند. آدمک‌ها دارای وزن ۷۷ کیلوگرم و قد ۱.۷۸ متر هستند.

سه سنسور به آدمک‌ها وصل می‌شود تا میزان آسیب‌ها را بسنجد:

  • شتاب سنج: در بخش‌های مختلف بدن آدمک، شتاب سنج‌هایی قرار داده‌می‌شود. این وسیله میزان شتاب را در مسیرهای مختلف و در نتیجه میزان آسیب را به قسمت‌های مختلف بدن در هنگام برخورد اندازه‌گیری و نشان می‌دهد.
  • فشار: یک سنسور فشار در داخل بدن آدمک قرار می‌گیرد و میزان نیروهای وارد به بخش‌های مختلف بدن را اندازه‌گیری و نشان می‌دهد.
  • حرکت: سنسور حرکت در داخل قفسه سینه آدمک قرار می‌گیرد و میزان حرکت را اندازه‌گیری و نشان می‌دهد.

مقاومت ماشین های ایرانی

در کشورمان نهاد خاصی برای رتبه دهی و تشخیص ستاره ایمنی خودروهای داخلی وجود ندارد و سازمانی تست ایمنی ماشین های ایرانی را بصورت دقیق انجام نمی دهد. آمار و ارقامی که در مورد تست ایمنی خودروهای ایرانی در جراید و اخبار قرار دارند دقیق نیست و بصورت تخمین و حدس است.

به صورت کلی ۲ راه اصلی برای تخمین ایمنی ماشین های ایرانی وجود دارد؛ یکی اعتماد به تجارب افراد متفاوت و خریداران خودروهای داخلی درمورد امنیت خودروهای ایرانی، یکی هم توجه به امتیازات کسب شده ازسوی خودروها در مؤسسات معتبر تست ایمنی که به ماشین‌ها  داده می‌شود.

تعداد ستاره ایمنی خودروهای ایرانی

تعداد ستاره ایمنی ماشین های ایرانی به صورت زیر است:

  • پراید بدترین خودرویی سواری است که در یک تصادف، تمامی بخش‌های آن از جمله: سقف، درها، ستون و کابین و داشبورد، دچار آسیب جدی می‌شوند، پراید به زور توانسته ۲ ستاره را دریافت کند.

 

  • پژو ۲۰۶ به دلیل اینکه در هنگام تخریب کاپوت، موتور آن به داخل جابه‌جا نمی‌شود و به سمت پایین می‌رود، از این رو آسیب کمتری به سرنشینان آن وارد می‌شود. برای همین پژو ۲۰۶ توانسته ۳ ستاره را دریافت کند.
  • سمند برخلاف تصور ما خیلی خودروی ایمنی نیست. با اینکه سمند در تصادفات به دلیل وزن بالا و ضخیم بودن ستون ها، دچار آسیب کمتری می‌شود؛ اما مانند پژو ۲۰۶، توانسته ۳ ستاره ایمنی خودرو را دریافت کند.

 

  • تیبا بدتر از پراید نباشد، بهتر هم نیست. در آزمایش‌ها، خودرو باز شده‌است و ستون‌های آن آسیب جدی دیده‌اند. می‌توان به تیبا، ۲ ستاره ایمنی داد.
  • تندر ۹۰ به دلیل اینکه ساختار طراحی متفاوت و ایمن‌تری دارد، توانسته ۳ ستاره ایمنی را از آن خود کند. این تفاوت‌ها شامل: قرار گرفتن مخزن سوخت در کف و دور از کمک‌فنرها، وجود لایه در پشت صندلی عقب برای محدود کردن ورود اشیا از صندوق به داخل و ساختار لایه زنبوری داشبورد است.

 

یکی از سوالاتی که در مورد ایمنی ماشین های ایرانی بخصوص پژو با آن روبرو می‌شویم این است که پژو پارس چند ستاره ایمنی دارد؟ این خودرو در قسمت پایین جز بخش پدال و فرمان، مقاومت خوبی دارد؛ اما امنیت پژو پارس در قسمت بدنه خیلی مناسب نیست و در برخی قسمت ها بسیار آسیب پذیر است و به راحتی در تصادف و واژگونی آسیب می‌بیند. شاید با ارفاق بتوان به پژو پارس ۳ ستاره ایمنی داد.

یکی از بزرگترین ایرادات پژو پارس در تست تصادف خودروهای ایرانی (تست ایمنی پارس) و همچنین تجارب افراد مختلف برای همه آشکار شده، این است که میل فرمان و پدالها به داخل اتاق ماشین وارد شده و احتمال آسیب بدنی به سرنشینان زیاد است. امنیت ماشین های ایرانی بخصوص پرشیا در بدنه بسیار پایین است و اکثر ماشین های داخلی پتانسیل خسارات بالا را دارند خصوصا در زمان تصادفات جدی و واژگونی.

خودروهای ۴ ستاره‌ای در ایران

خودروهای ایرانی که در تست ایمنی خودرو توانسته‌اند، ۴ ستاره دریافت کنند به شرح زیر هستند:

  • رنو مگان را می‌توان جزو بهترین خودروها در ایران به حساب آورد که به دلیل مقاومت بالا در ستون‌ها، استفاده از سیستم ضد قفل در ترمزها و کیفیت بالای کیسه هوا، ۴ ستاره را به خود اختصاص داده‌است.

 

  • سوناتا از نظر ایمنی در بخش جلوی خودرو به ویژه پا در وضعیت مطلوبی است. این خودرو هم مانند رنو مگان جزو مقاوم‌ترین‌ها است و ۴ ستاره ایمنی خودرو دریافت کرده‌است.
  • مزدا ۳ هم به دلیل داشتن ساختار کیسه هوای عالی، توانسته امتیاز خوبی به دست بیاورد. تعداد ستاره مزدا ۳، چهار است.

بهترین ماشین ایرانی از نظر امنیت

یکی از فاکتور های افراد برای خرید خودرو بدون شک ایمنی و امنیت است. اگر قصد خرید بهترین ماشین از نظر ایمنی را در داخل ایران دارید، پیشنهاد ما پژو ۲۰۶ است. بعد از تست تصادف ماشین های ایرانی این موضوع بر اکثر افراد و کارشناسان ثابت شده که این خودروی به ظاهر کوچک دارای مقاومت نسبتا خوبی است و  طبق آمار و ارقام آمار مرگ و میر کمی را در سوانح داشته است.

در تست ماشین ایرانی؛ مشخص شد که امنیت خوب پژو ۲۰۶ بخاطر شکل تخم مرغی آن است، تقسیم نیروها در زمان ایجاد ضربه و برخورد از جلو می‌تواند به خوبی از جان افراد در ماشین محافظت کند. بعد از ۲۰۶ از تندر نود هم بعنوان یکی دیگر از خودرهای ایمن داخلی یاد می‌شود.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: