علائم ایمنی کارپردازی

علائم ایمنی کارپردازی
کد کالا: IR 19

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی کارپردازی

کد کالا علائم ایمنی :  IR 19

 safety sign procurement

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

مطالب مرتبط :

کارپرداز کیست؟

در تعریفی ساده، کارپرداز فردی است از کارکنان سازمان با شرایط مشخص برای تهیه تجهیزات و خدمات مورد نیاز با مجوز مقام مجاز، در جهت رفع نیازهای واحدهای مربوطه به این سمت منصوب می‌شود. همانطور که ماده 35 قانون محاسبات عمومی نیز چنین تعریفی را ارائه می‌دهد.

ولی برخلاف تعریف ساده، این پست دارای پیچیدگی‌های بسیاری است که نشان‌دهنده اهمیت و حساسیت این موضوع است. کارپرداز جدای از این که باید داری دانش و تجربه در زمینه‌های فنی و مالی داخل و خارج از سازمان باشد، باید از بعد اخلاقی و رفتار حرفه‌ای نیز پایبند به برخی اصول و ارزش‌ها باشد.

 چرا که به دلیل نوع و شکل کار در این حوزه احتمال انحراف از اصول و ارزش‌های فردی و سازمانی وجود دارد. در سال‌های گذشته مسائل فراوانی چه از نظر فنی و چه از نظر اداری مالی در این بخش وجود داشته که باعث بروز مشکلات متعددی برای سازمان‌ها شده است.

مهم‌ترین ویژگی های کارپرداز چیست؟

با توجه به نوع و شکل مسئولیت‌ها و اختیارات، در این بخش از سازمان و نیاز به داشتن شاخص‌های مختلف و مهم در جهت اجرای این وظایف، در اینجا برخی از ویژگی‌ها و وظایف کارپرداز را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

 به‌روز بودن اطلاعات و آگاهی

با توجه به رشد تکنولوژی و ظهور ابزارهای جستجو، مقایسه و خرید در فضای مجازی ویژگی تسلط بر فناوری

و استفاده از ظرفیت‌های فضای آنلاین، از جمله مهارت‌های مهم یک کارپرداز یا مامور خرید است. کارپرداز برای استفاده بهتر و اثربخش‌تر از زمان و انرژی علاوه بر تسلط فیزیکی به حوزه فعالیت خود، باید اشراف نسبی نیز به تکنولوژی های فضای دیجیتال داشته باشد.

قدرت ارتباط بالا

یکی از مهم‌ترین عناصر در معاملات داشتن درک درست از نیاز به واسطه ارتباط درست با درخواست‌کننده و انتقال کامل و صحیح آن به تامین‌کننده است که با قدرت تعامل و ارتباط درست با هر دو گروه به نحو مطلوبی ممکن می‌شود. دارا بودن روحیه تعامل، و ایجاد ارتباط موثر، هم با فروشندگان و تامینکنندگان و هم با درخواست‌کنندگان سازمانی می‌تواند به نتایج مطلوبی منجر شود.

سرعت عمل در انجام امور

در بسیاری از سازمان‌ها حجم زیاد درخواست‌ها برای تهیه نیازهای سازمان باعث شده که اولویت‌بندی و سرعت عمل در انجام امور محوله به مهم‌ترین ویژگی‌های یک کارپرداز موفق بدل شود. زمان‌بندی به طوری که بهترین نتایج در کمترین زمان ممکن محقق شود؛ از بارزترین شاخص‌های کارپرداز است.

تجزیه و تحلیل موقعیت

درک درست از نیاز سازمان از یک سو و همچنین شناخت کامل ازظرفیت‌های بازار می‌تواند، در دستیابی به نتایج مطلوب بسیار موثر باشد. یک کارپرداز باید با توجه به منافع و مصالح سازمان، در موقعیت‌های متفاوت بهترین تصمیمات را برای رفع نیازها در بهترین حالت ممکن اتخاذ کند.

آگاهی و اشراف بر حوزه فعالیت سازمان و تامین‌کنندگان سازمان

کارپرداز قبل از هر چیز باید اشراف کامل به مسائل حوزه فعالیت سازمان، نوع خدمات، شکل تعاملات، ارتباط سازمان با حوزه فعالیت، آگاهی کامل از نیازهای عمومی سازمان، شناخت کامل تامین‌کنندگان و فروشندگان و ارتباط مداوم و موثر با آنها را داشته باشد.

تسلط بر مسائل اقتصادی، مالی و حسابداری

با توجه به اینکه کارپرداز زیر مجموعه امور مالی و پشتیبانی قرار دارد، بنابراین باید اشراف کافی به مسائل مالی و نرم افزار حسابداری داشته باشد، البته که نیازی نیست که به اندازه یک حسابدار نسبت به امور

اشراف داشته باشد.

 اما حتما باید قدرت تجزیه و تحلیل فاکتورها، اعداد و ارقام و مبالغ و بررسی آنها را داشته باشند. ضمن آنکه نیاز است که با برخی از واحدها و مشاغل دیگر سازمان از جمله ذیحساب یا مدیر مالی در ارتباط باشد.

داشتن شخصیت اخلاق‌مدار

نکته‌ای که از اهمیت و ضرورت بالایی برخوردار است و در تعاریف رسمی مورد کم‌توجعی قرار گرفته نوع شخصیت کارپرداز است، همانطور که در تمام منابع مدیریتی به آن اشاره شده، تخصص بدون تعهد عملا هیچ نتیجه‌ای در بر ندارد.

با توجه به نوع خدمت، گستردگی و آزادی عمل در این بخش،  علی‌رغم تمام ویژگی‌هایی فنی و تخصصی که اشاره شد؛ اگر فرد دارای فرهنگ و شخصیت اخلاق مدار نباشد و به هر نحوی از موقعیت خود سواستفاده کند، قطعا نه تنها منشاء خدمت نیست، بلکه ممکن است برای خود و سازمان مشکلات فراوانی ایجاد کند.

شرح وظایف کارپرداز در سازمان و ادارات چیست؟

مهم‌ترین وظیفه کارپرداز در هر سازمان خرید است که برای سازمان‌ها هم از لحاظ مالی و هم از جنبه لجستیک از اهمیت بسایر بالایی برخوردار است. اما در هر سازمان با توجه به ویژگی‌ها و نیازهای سازمان انواع خرید تعریف شده است، که به اختصار به آن اشاره می‌شود.

خریدهای برنامه‌ریزی شده

این نوع خریدها شامل کالاهای اساسی است که با وظایف مستمر و دائمی سازمان ارتباط دارد. در خرید برنامه ریزی شده در ابتدای هر سال مالی بر اساس بودجه مشخص و با توجه به نیازهای سازمان در واحدهای مربوطه، برنامه ریزی و با همکاری واحد کارپردازی ، امور مالی، طرح و برنامه سایر واحدهای مرتبط تدوین و اجرا می‌گردد.

خریدهای برنامه‌ریزی نشده

خریدهایی که قابلیت پیش‌بینی ندارند و با توجه به نیازهای فوری واحدها باید تهیه شود. این نوع خریدها باید به کمترین بهای ممکن و به تشخیص و مسئولیت کارپرداز و مسئول واحد تدارکات و تایید بالاترین مقام مسئول در سازمان یا مقامات مجاز از طرف آنها انجام شود.

بسته به نوع نیازهای سازمان خریدها به دو دسته عمومی و تخصصی تقسیم می‌شوند که گروه اول تقریبا در همه سازمان‌ها به یک شکل است و دسته دوم که باتوجه به نوع سازمان متفاوت است.

خریدهای عمومی

خریدهایی که تجربه و دانش شخص کارپرداز در انجام آن کافی است و به دلیل تکرار در این نوع خریدها و تعدد عرضه‌کننده در بازار می‌توان به راحتی انجام شود. از آن جمله می‌توان به خرید ملزوات اداری، خرید هدایا برای پرسنل و پرداخت هزینه‌ها اشاره کرد.

خریدهای تخصصی

خریدهایی که فقط در مقطعی از زمان و براساس نیاز فوری و تخصصی سازمان ایجاد می‌شود، که نه تنها به دانش و تجربه خود کارپرداز نیازمند است، بلکه یک تیم فنی برای این نوع خرید به کارپرداز کمک می‌کند. از آن جمله می‌توان به خرید دستگاهای تخصصی، خرید ملزومتات تخصصی که به تازگی مورد نیاز سازمان شده و قرارداهای تخصصی اشاره کرد.

در مسیر انجام وظایف تهیه کالا و خدمات؛ کارپرداز موظف به رعایت اصول و قواعدی است که به آنها اشاره می‌شود.

مهم‌ترین وظیفه کارپرداز در هر سازمان خرید است که برای سازمان‌ها هم از لحاظ مالی و هم از جنبه لجستیک از اهمیت بسایر بالایی برخوردار است

وظایف عمومی کارپرداز و مامور خرید چیست؟

  • تهیه برگ استعلام بهاء و تکمیل جدول مقایسه‌ای مربوطه
  • استعلام حداقل بهای اجناس پیش از خرید و گزارش به سرپرست مربوطه
  • به دست آوردن آگاهی دقیق از نرخ و تخفیف اجناس برای اطمینان از برابر بودن با مشخصات خواسته شده
  • گزینش و انتخاب کالای مرغوب و استاندارد برای خرید
  • تهیه نمونه کالا و ارائه به سرپرست مربوطه برای تطبیق با مشخصات
  • فراهم کردن ترتیب حمل اجناس خریداری شده
  • تحویل اجناس خریداری شده به انبار یا واحد درخواست‌کننده و دریافت رسید
  • تهیه فهرست و قیمت پرداختی کالاها و مواد خریداری شده و بررسی انطباق اسناد با فاکتور خرید
  • دریافت تاییدیه از متصدیان فنی مبنی بر انطباق کیفیت اجناس خریداری شده با برگ درخواست
  • تنظیم سند هزینه از اجناس خریداری شده برابر با فاکتور
  • ارائه اسناد و دریافت مجدد تنخواه‌گردان
  • تسویه حساب تنخواه دریافتی در هر سال
  • تهیه گزارش‌های لازم
  • انجام سایر امور محوله از سو مقام مافوق.

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: