پوستر ایمنی نرمش حین کار
نام محصول پوستر ایمنی : نرمش حین کار
کد کالا علائم ایمنی : 1482
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
شما چه کارمند باشید و چه شغل آزاد داشته باشید، بدون شک خستگی جسم در حین کار و فعالیت به سراغتان می آید. حرکات کششی که در زیر مشاهده می کنید را به راحتی می توانید در محل کار انجام دهید گذشته از این این حرکات موجب کشش اندام شما می شود و باعث تقویت عضلات درگیر در حرکات نیز می شود. و بدین شکل شما به راحتی خستگی را از تن به در می کنید؛ همچنین سلامت شما تضمین می شود. کاربرانی که ساعات زیادی را صرف کار با کامپیوتر می کنند نیز نباید از سلامت خود غافل شوند، انجام این حرکات را به شما توصیه می کنیم.
حرکت اول در این حرکت کمر را به حالت قائم درآورید سپس دست ها را از پشت گره کنید و به طرف جلو حرکت دهید،سعی کنید کشش را به درستی انجام دهید، تا کشش در ناحیه پشت بازو ساعد احساس شود.این حرکت را در دو ست (مرحله) و هر بار به مدت 10 تا 20 ثانیه نگه دارید.
حرکت دوم در این حرکت مانند حرکت قبلی دست ها را از پشت گره کنید و دست ها را به طرف بالا حرکت دهید.این حرکت موجب کشش عضلات زیر بغل و پشتی می شود.مدت زمان هر کشش 10 تا 15 ثانیه.نکته: حرکت اول و دوم را می توانید به شکل فنری انجام دهید، یعنی دست ها را به حالت کشش درآورید و به موقعیت اول برگردید و مجددا" تکرار حرکت، چرا که موجب تقویت عضلات نام برده می شود.
حرکت سوم مطابق تصویر، پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید و با دست چپ آرنج دست راست را که از بالا خم شده است به طرف پایین فشار دهید و بدن را به طرف چپ متمایل کنید.این حرکت را برای دست دیگر انجام دهید، می توانید این حرکت را در سه ست متوالی با یک دقیقه استراحت انجام دهید.هر کشش به مدت 8 تا 10 ثانیه.
این حرکت برای تقویت عضلات شانه است و موجب رفع خستگی در این عضلات می شود.در حالی که نشسته اید یا سر پا هستید، همزمان هر دو شانه را به طرف بالا حرکت دهید و پس از مکثی کوتاه به مدت 3 تا 5 ثانیه به موقعیت اول برگردید.این حرکت را 10 مرتبه و در سه ست انجام دهید.حرکت چهارم
حرکت پنجم این حرکت موجب کشش عضلات جانبی گردن ، قسمت پشتی عضله دلتوئید و عضلات پشت بازو می شود.در حالت ایستاده با دست راست مچ دست چپ را از پشت بگیرید ، سپس گردن را به طرف راست بدن متمایل کنید و با دست راست از پشت دست چپ را به طرف پایین بکشید.این حرکت کششی را به مدت 10 تا 12 ثانیه نگه دارید و سپس حرکت را برای دست دیگر انجام دهید.
حرکت ششم این حرکت موجب کشش در ناحیه عضلات مچ دست و عضلات پشت کف دست می شود.کف دست ها را در حد فاصل بین شکم و سینه بهم بچسبانید سپس همزمان با وارد کردن فشار کف هر دوست بهم فشار را به طرف پایین هدایت کنید.این حرکت را به مدت 10 ثانیه نگه دارید و تکرار کنید.
حرکت هفتم مانند حرکت قبل کف هر دوست را بهم بچسبانید اما به نحوی که نوک انگشتان به طرف پایین باشد.با وارد کردن فشار کف هر دو دست بهم، فشار را به طرف پایین هدایت کنید تا کشش در ناحیه عضلات مچ و ساعد احساس شود.این حرکت را 10 ثانیه نگه دارید.
حرکت هشتم در حالی که روی صندلی نشسته اید دست را بدون اینکه از آرنج خم کنید به طرف بالا ببرید و در حالت کشیده قرار دهید و مچ دست را به طرف سر، خم کنید.دست چپ را نیز به طرف پایین در حالت کشیده قرار دهید.این وضعیت را به مدت 8 تا 10 ثانیه نگه دارید.
حرکت نهم روی صندلی بنشینید، پای چپ را روی پای راست بگذارید و با دست راست زانو چپ را به طرف راست بدن مورد کشش قرار دهید، همزمان باید دست چپ را در حالی که روی قسمت پشت صندلی گذاشته اید به طرف پشت کشش دهید، گردن باید به طرف چپ بدن چرخش پیدا کنید.این حرکت را به مدت 8 تا 10 ثانیه انجام دهید و حرکت را برای طرف دیگر بدن انجام دهید.
حرکت دهم روی لبه صندلی بنشینید، دست ها را در دور کمر قرار دهید به نحوی که نوک انگشتان روی کمر قرار گیرد، در این وضعیت سر را بالا نگه دارید و سینه را رو به جلو ببرید.این حرکت را 10 تا 15 ثانیه نگه دارید و در دو ست انجام دهید.
حرکت یازدهم بایستید و دست ها را در حالت ریلکس قرار دهید و مانند وارد کردن شوک به دست ها ، دست ها را بلرزانید و حرکت دهید.این حرکت را به مدت 8 تا 10 ثانیه تکرار کنید.
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: