پوستر ایمنی چیدمان ایمن بار در قفسه انبار
نام محصول پوستر ایمنی : پوستر ایمنی چیدمان ایمن بار در قفسه انبار
کد کالا علائم ایمنی : 1524
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
مطالب مرتبط :
بایدها و نبایدهای ایمنی در مورد تجهیزات قفسه بندی انبار و فروشگاه
امروزه استفاده از تجهیزات قفسه بندی در فروشگاه ها و انبارهای صنعتی و تولیدی یک امر ضروری است؛ زیرا چیدمان بهینه امکان بهره برداری بهتر و کاربردی از فضای انبار را فراهم می آورد و دسترسی به کالاها و محصولات آسانتر خواهد بود.
سیستمهایی همچون قفسه بندی پالت و پانل راک، قفسه های خود راهرو و یا قفسه بندی کانتی لور تنها برخی از روشهای مورد استفاده در انبارها بوده و در فروشگاه ها قفسه بندی یکطرفه، دو طرفه، سرشلف، قفسه های مخصوص میوه و ... کاربرد دارند.
اما همانطور که برای استفاده از هر وسیله ای رعایت برخی اصول مهم است، باید جهت بکار گرفتن قفسه های انبار و یا حتی قفسه های فروشگاهی شرایط ایدهآل آنها را در نظر بگیرید تا ایمنی و طول عمرشان افزایش یابد و همچنین متحمل خسارتهایی در محصولات چیده شده بر روی آنها نشوید.
در ادامه این مطلب شما را با برخی از نکات مهم هنگام استفاده از سیستمها و تجهیزات قفسه بندی آشنا میسازیم:
- هنگام بارگذاری کالاها، میزان تحمل بار قفسه ها را در نظر داشته باشید.
قرار دادن بار بیش از توان تحمل وزنی قفسه بر روی طبقات آن یکی از شایعترین عوامل آسیب دیدن قفسه بندی فروشگاهی و انباری میباشد. این کار موجب دفرمه شدن کفه ها یا بازوهای افقی قفسه میگردد و حتی در مواردی میتواند فرو ریختن تمام سیستم قفسه بندی را در پی داشته باشد. این اتفاق عموما به صورت دومینویی و سلسه وار رخ داده و خسارت جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.
جهت پیشگیری از بروز چنین حوادثی توصیه میشود، تابلوهایی روی قفسه نصب نموده و در آنها میزان تحمل بار هر قفسه را درج نمایید.
2.هنگام جایگذاری بارها توسط لیفتراک، از رها نمودن آن ها اجتناب کنید.
گاها در انبارها شاهد بارگذاری ناصحیح توسط رانندگان مبتدی لیفتراک هستیم. آنها پیش از قرارگیری کامل پالت روی قفسه، فرمان تخلیه بار را صادر میکنند. این عمل موجب ایجاد ضربه ناگهانی و نقطه ای بر بدنه قفسه ها میگردد. در بهترین حالت، ضربه لرزش شدیدی در سیستم ایجاد میکند که کاهش طول عمر قفسه بندی را در آینده به همراه خواهد داشت. البته در برخی مواقع ممکن است خطراتی همچون سقوط بار، دفرمه شدن سیستم و یا شکستن و فروریختن آن رخ دهد که جبران خسارتهای وارده ناممکن به نظر میرسد.
کمک گرفتن از رانندگان و اپراتورهای آموزش دیده و بادقت، مانع از بروز چنین حوادثی شده و امنیت کارکنان انبار، لوازم و تجهیزات فروشگاهی و کالاهای ذخیره شده را بالا میبرد.
3.مراقب ضربه زدن به قفسه ها توسط شاخک های لیفتراک باشید.
حرکت لیفتراک میان قفسه ها میتواند با ضربات ناشی از شاخکهای لیفتراک به ستون قفسات همراه باشد. این اتفاق موجب شل شدن پیچ ها و رول بولت ها میگردد و در مواقع حاد دفرمه شدن براکت ها و ستونهای رول فرمی را به دنبال دارد. در چنین شرایطی استقامت و امنیت سیستم به شدت کاهش مییابد.
لازمه پیشگیری از بروز این حوادث طراحی استاندارد سیستم قفسه بندی انبارهای فروشگاهی است، به گونهای که راهروهای انبار دارای فضای کافی جهت حرکت ماشینهای حمل بار نظیر لیفتراک باشد. ضمن اینکه بهتر است روی ستون قفسه ها از محافظ قاب استفاده نمود تا مانع از برخورد شاخکهای لیفتراک با سیستم گردد.
4.هیچگاه بارها را میان راهروهای قفسه بندی قرار ندهید.
برخی مواقع کارکنان انبار هنگام جابجایی کالاها، سهوا بارها را میان راهروهای قفسه ها میگذارند که این امر در زمره خطرناکترین اشتباهات رایج در انبارها علی الخصوص انبارهای دارای کالای فروشگاهی میباشد.
برای مثال تصور کنید انبار دچار آتش سوزی شده، حضور بارهای مزاحم در راهروها مانع از حرکت سریع و به موقع وسایل نقلیه اطفاء حریق میگردد و موجب سرایت آتش به دیگر قسمتهای انبار و کارخانه میشود.
5.پالت ها را با توجه به کالا مورد ذخیره سازی تهیه نمایید.
انبارها به تناسب کالای مورد ذخیرهسازی خود به پالت هایی با توان تحملی متفاوت نیاز دارند. انتخاب اشتباه پالت میتواند در طول زمان موجب شکستگی آن شده و سقوط پالت از روی قفسه ها را به همراه داشته باشد. چنین اتفاقی در کنار هزینه های ناشی از آسیب بار، ممکن است جان کارکنان را نیز به خطر بیاندازد.
توصیه میکنیم هنگام تهیه پالت، وزن و حجم بار را در نظر داشته باشید تا پالت هایی مقاوم و متناسب با نیاز خود خریداری کنید.
6.از جوشکاری کردن قطعات اضافی بر روی تجهیزات قفسه بندی خودداری نمایید.
در برخی از انبارها برای ایجاد فضای مضاعف جهت انبار نمودن کالاهای بیشتر، اقدام به نصب و جوشکاری قطعات اضافی بر روی قاب، فریم و یا بازوی راک مینمایند. این عمل باعث تغییر بالانس فشار وارده بر سیستم قفسه بندی گردیده و ایمنی قفسه ها را به شدت پایین میآورد.
7.مراقب ریزش مواد خورنده به روی اجزا قفسه ها باشید
ریزش مواد خورنده به روی تجهیزات موجب حل شدن رنگ و ایجاد خوردگی در قفسه میگردد. در این صورت قفسه بندی شما دچار آسیب شده و میتواند خطرآفرین باشد. بهتر است هنگام بروز چنین اتفاقی قفسه را به دقت بررسی نموده و اگر پوسیدگی زیاد بود، حتما قطعه فوق را توسط کارشناسان قفسه بندی رادان صنعت تعویض نمایید.
8.هنگام گذاشت و برداشت کالاها از کشیدن و هل دادن آن ها اجتناب کنید.
اغلب کالاهای ذخیره شده در انبارها سنگین وزن هستند و حمل و نقل آنها دشوار به نظر میرسد. در چنین شرایطی حتما از ماشینهای حمل بار نظیر لیفتراک کمک بگیرید و هرگز از روشهایی همچون کشیدن و هل دادن بارها استفاده نکنید. این عمل نیز ساییدگی رنگ و زنگ زدگی قطعات و پالت ها را در پی داشته و از ایمنی و طول عمر آن میکاهد.
9.طراحی و اجرای قفسه بندی انبار را بر عهده تولیدکنندگان و شرکتهای معتبر بگذارید.
اجرای قفسه بندی انبارهای صنعتی امری بسیار مهم است و نادیده گرفتن کوچکترین جزئیات میتواند خسارات بالایی برجای بگذارد. استفاده از مواد اولیه مرغوب و طراحی هوشمندانه قفسه ها با در نظر گرفتن نیازهای شما و فضای موجود، حاکی از کیفیت نهایی بوده و کمک شایانی در بهبود ایمنی انبار میکند.
از این رو پیشنهاد میکنیم از شرکتهای معتبر برای طراحی و اجرای سیستم قفسه بندی انبار کمک بگیرید. شرکت رادان صنعت شرق یکی از مجریان بزرگ و معتبر در زمینه طراحی و تولید قفسه های انباری میباشد که از بهترین و موغوب ترین مواد اولیه نظیر پروفیل های رول فرمی، مفتول مسوار، ورق روغنی و ورق های فولاد مبارکه، در کنار دانش مهندسین خود استفاده میکند تا سیستمی ایمن و مقاوم در طول زمان به شما ارائه دهد.
10.مونتاژ و دمونتاژ سیستم قفسه بندی را بر عهده متخصصان بگذارید.
باز و بست نمودن قطعات و اجزای قفسه ها به منظور تغییر در ارتفاع طبقات و یا تعداد آنها ممکن است تعادل سیستم را دچار مشکل نموده و فروریختن آن را در پی داشته باشد. برای ایجاد هرگونه تغییر در اجزا قفسه ها حتما با کارشناسان قفسهبندی مشورت نموده و از آنها کمک بگیرید.
لازم به ذکر است مجموعه رادان صنعت شرق همراه مشتریان خود بوده و در صورت نیاز با اعزام متخصصان زبده در مونتاژ و دمونتاژ قفسه ها شما را یاری میرساند.
11.سیستم های الکتریکی را به درستی عایق بندی نمایید.
انبار محیطی آسیبپذیر است که در صورت رعایت ننمودن مسائل ایمنی مشکلات عدیدهای برای کارفرمایان و کارکنان پدید می آورد. عایق بندی صحیح سیستمهای الکتریکی از جمله بالابرها، کابلهای روشنایی و سایر تجهیزات روشنایی نظیر لایت باکس به کار رفته روی قفسه ها از جمله موارد مهم ایمنی در انبارهای صنعتی و فروشگاه ها است. هنگام نصب کابل ها و سیمهای برق باید به محل آن توجه داشت و از نصب کابلها در مسیر رفت و آمد خودداری نمود. همچنین لازم است تمام سیستمهای الکتریکی با دقت عایق بندی گردند تا از بروز حوادثی همچون برق گرفتنگی و آتش سوزی جلوگیری نمود.
12.بارها را به صورت غیرمتمرکز روی قفسه ها قرار دهید.
بارگذاری در قفسه ها باید به صورت پراکنده و غیرمتمرکز باشد. اگر هنگام ذخیره کالا به این مورد توجه ننموده و بارها را به صورت متمرکز به روی طبقات و یا رگال هوک قفسه بچینید، شاهد از بین رفتن توازن و بالانس سیستم خواهید بود، زیرا بارگذاری متمرکز موجب ایجاد فشار نقطه ای روی تجهیزات میشود. نتیجه این سهل انگاری، شکستن و فروریختن قفسه ها بوده و خسارات بسیاری بر جای میگذارد.
13.مانع ایجاد فشارهای جانبی بر روی قفسه گردید.
فشارهای اضافی میتوانند ناشی از تکیه دادن و یا آویزان نمودن اجسام سنگین از قفسه باشند. در بعضی مواقع نیز شاهد بالا رفتن کارکنان از قفسهها هستیم که این بسیار خطرآفرین است. وارد آوردن هرگونه فشار روی سیستم ممکن است فروریختن سلسله وار آن را در پی داشته باشد و هزینه های هنگفتی برای مجموعه ایجاد کند.
در پایان توصیه میکنیم در دوره های مشخص تمام سیستم قفسه بندی فروشگاه و انبار را بررسی نموده و در صورت مشاهده خرابی، تغییر شکل، ضرب دیدگی و... با کارشناسان رادان صنعت مشورت نموده و در صورت نیاز نسبت به تعویض آن قطعه اقدام نمایید.
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: