پوستر جوشکاری ایمن

پوستر جوشکاری ایمن
کد کالا: 1522

نام محصول پوستر ایمنی :   پوستر جوشکاری ایمن

کد کالا علائم ایمنی :  1522

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

مطالب مرتبط : 

۸ نکته مهم آموزش جوشکاری برق

۱ پوشش مناسب هنگام انجام جوشکاری

همان طور که می دانید در  زمان انجام جوشکاری، از قوس جوشکاری، اشعه ماوراء بنفش ساطع می شود. به همین علت برای محافظت در برابر این اشعه باید لباس مخصوص و محافظ پوشید. اگر لباس شما آستین نداشته باشد، دچار آفتاب سوختگی خواهید شد. هم چنین در هنگام آموزش جوشکاری برق و انجام این کار باید از کلاه محافظ با قابلیت تنظیم لنز استفاده کنید. علاوه بر این باید در زیر کلاه  عینک محافظ  نیز به چشمان خود بزنید، این کار از چشمان شما در هنگام انجام جوشکاری محافظت خواهد کرد و مانع برخورد قسمت های پلیسه دار فلز به چشم شما می شود. علاوه بر تمام این ها بهتر است که از دستکش محافظ مخصوص نیز استفاده کنید.

۲ تمرین خوب و کافی

در آموزش جوشکاری برق سعی کنید بیاموزید که یک خط جوش زیبا و بدون هیچ گونه ایراد انجام دهید. به جای ایجاد یک خط مستقیم، سعی کنید اتصالات حلقه ای شکلی را با انبر جوشکاری ایجاد کنید. به یاد داشته باشید مهم است که جوش شما بسیار مستحکم باشد. انجام یک حرکت دایره شکل گسترده، یک جوش مستحکم و بدون ایراد را به وجود می آورد.

۳ انتخاب مناسب ترین الکترود

باید الکترودی با قطر مناسب را با توجه به نوع فلز انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که الکترودهایی با قطر کم برای فلزات نازک مناسب هستند و الکترودهایی با قطر زیاد نیز برای فلزات ضخیم مورد استفاده قرار می گیرند. جنس الکترود نیز باید هماهنگ با جنس فلز جوشکاری باشد. برای مثال از الکترود آلومینیومی برای جوش دادن آلومینیوم استفاده می شود.

۴ دقت بیشتر در جوشکاری بالای سر

در آموزش جوشکاری برق می آموزید که در جوشکاری بالای سر باید دقت بیشتری داشته باشید. چرا که جوشکاری بالای سر دارای حساسیست های بیشتری است. در جوشکاری بالای سر نسبت به جوشکاری قائم، قطرات فلز از حوضچه جوش دیرتر فرو می افتد. در این نوع جوشکاری به یاد داشته باشید که باید حوضچه مذاب را تا حد ممکن کوچک نگه دارید. باقی نکات نیز بین جوشکاری بالای سر و جوشکاری در حالت افقی مانند هم است.

۵ گوش دادن به صدای جوش

دقت داشته باشیدکه صدای یک جوشکاری خوب بالا و پایین نمی شود  و تقریبا به صورت یک صدای پایدار شنیده می شود. شنیدن صداهایی مانند صدای فشفشه و یا صدای بلند گاز نشانه جوشکاری غیر استاندارد است. به تدریج با آموزش جوشکاری برق یاد می گیرید که با گوش دادن به صدای جوشکاری بگویید که این جوشکاری بدون عیب و نقص است یا اینکه مشکلی دارد.

۶ تمرین روی فلزات اضافی

اگر بار اول است که می خواهید جوشکاری انجام دهید بهتر است ابتدا روی قطعات فلزی اضافی و دور انداختنی تمرین کنید. با این تمرین ها متوجه می شوید که چه قدرت و سرعتی لازم است و ولتاژ مناسب برای جوش فلز مورد نظرتان را می فهمید.

۷- جوش های کوتاه و با فاصله

بهترین راه جوشکاری  به تدریج و با تمرین های زیاد به دستتان می آید. اما برای شروع بهترین روش به این صورت است که جوش های کوتاه و نقطه ای بزنید. به این ترتیب که یک جوش کوتاه بزنید و بعد به سراغ نقطه بعدی بروید و در آخر فاصله های بین جوش ها را پر کنید.

۸ تمیز کردن فلز قبل از جوشکاری

حتما به یاد داشته باشید که قبل از اقدام به جوشکاری باید فلز مورد نظر را کاملا تمیز کنید. می توانید از سمباده، برس سیمی و … استفاده کنید. بعد از انجام جوشکاری نیز می توانید با سنگ فرز جای جوشکاری را کاملا تمیز و صیقلی کنید.

آموزش جوشکاری برق مبتدی و ساده

ساده ترین نوع جوشکاری برای افرادی که مبتدی هستند و می خواهند برای اولین بار جوشکاری کنند، جوشکاری MIG است. در این نوع جوشکاری، برای ذوب کردن و متصل کردن دو قطعه فلزی به هم از الکتریسیته استفاده می شود. چسب مایع داغ نیز نام دیگری است که برای این روش بیان می شود. این روش در دهه ۱۹۴۰ پایه گذاری شده است. در جوشکاری MIG از قوس الکتریکی، یک آند و یک کاتد استفاده می شود. در جوشکاری MIG توسط مدار کوتاه گرمایی ایجاد می شود که به همراه یک گاز نجیب در یک منطقه، فلز را ذوب می کند. بعد از از بین رفتن این گرما، فلز سرد می شود و به شکل جامد در می آید. در این صورت یک فلز با اتصال جدید ایجاد شده است.

برخی از آلیاژهایی که با این روش می توان جوش داد عبارتند از: استیل کربنی، استیل ضد زنگ، آلومینیوم، منیزیم، مس، نیکل، سیلیکون، برونز و ….

آموزش جوشکاری برق خانگی

در این جا به صورت تئوری به آموزش جوشکاری برق به روش جوشکاری MIG می پردازیم:

برای شروع جوشکاری باید دستگاه جوش و فلز مورد نظرتان را آماده کنید.

پیشنهاد می کنیم قبل از جوش دادن فلز اصلی، روی چند فلز اضافی به صورت امتحانی این کار را انجام دهید تا کمی با این فرایند آشنا شوید.

برای اینکه متوجه شوید چه قدرت و سرعت سیمی برای جوش دادن فلز مورد نظر شما مناسب است باید قبل از انجام جوشکاری، چندین بار به شکل امتحانی جوش را به شکل خط راست به روی فلز اضافی بریزید.

در جریان آموزش جوشکاری برق متوجه می شوید از چه میزان جریانی باید استفاده کنید. توجه داشته باشید که جریان ضعیف دستگاه باعث ایجاد جوش ضعیف می شود. در این صورت جوش به خوبی داخل فلز نفوذ نمی کند. جریان خیلی قوی دستگاه هم ممکن است فلز را سوراخ کند.

برای جوشکاری و اتصال دو فلز باید، تفنگ جوشکاری را به جلو حرکت دهید و همزمان انواع مختلفی از جوش را مانند دایره های مرکزی ایجاد کنید.

بهتر است جوش ها را با طول یک یا دو اینچ انجام دهید. به این صورت که جوش کوتاهی را در یک نقطه ایجاد می کنید و بعد به سراغ نقطه بعدی می روید و جوش کوتاهی می زنید و ….

بعد از این مشغول جوش زدن فاصله های بین این نقاط می شویم.

به یاد داشته باشید که ادامه دادن بیش از حد یک جوش سبب می شود که فلز به علت گرفتن گرمای بیش از حد، جمع و بد شکل شود.

 

برخی از مشکلاتی که در جوشکاری پیش می آید

دانستن این موضوع که در جوشکاری چه مشکلاتی پیش می آید و راه حل رفع آن ها چیست به شما در انجام یک جوشکاری خوب و موفق کمک خوادهد کرد. برای مثال خوب پر نشدن جوش یا نداشتن استحکام کافی از جمله مشکلاتی هستند که یک جوشکاری ممکن است داشته باشد. در این شرایط باید به عیب یابی و رفع مشکل مورد نظر بپردازید. در آموزش جوشکاری برق با مشکلات رایج در جوشکاری آشنا خواهید شد و یاد می گیرید چگونه این مشکلات را رفع کنید. برخی از این مشکلات که اغلب پیش می آید، عبارتند از:

۱ – سوراخ شدن فلز در زمان انجام جوشکاری

یکی از مشکلاتی که در زمان جوشکاری ممکن است پیش بیاید، سوراخ شدن فلز است. دو موضوع می تواند علت این مشکل باشد. بالا بودن آمپر دستگاه یکی از دلایلی است که ممکن است فلز را سوراخ کند. در صورت بالا بودن آمپر دستگاه گرمای زیادی ایجاد می شود و همین موضوع سبب سوراخ شدن فلز جوش خواهد شد. علاوه بر این سرعت پایین تغذیه الکترود نیز می تواند علت ایجاد این مشکل باشد.

۲ – آلوده شدن نوک انبر جوش به فلز

یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است در جوشکاری پیش بیاید این است که فلز بیش از حد به نوک انبر بیامیزد. با آموزش جوشکاری برق انجام درست فرایند را می آموزید و می توانید این مشکلات را ریشه یابی و رفع کنید. علت ایجاد این مشکل ممکن است پایین بودن سرعت تغذیه الکترود و یا بالا بودن میزان ولتاژ کاری باشد.

۳ – لگد زدن انبر به جوش

از جمله نشانه های یک جوش دارای ایراد و ضعیف می توان به مواردی مانند لگد زدن انبر به جوش و یا نشستن جوش فقط در قسمت بالای اتصال اشاره کرد. در این صورت می توانید جوش را خیلی راحت با انگشت بردارید. علت ایجاد این مشکل ممکن است بالا بودن سرعت تغذیه الکترود و یا پایین بودن میزان ولتاژ دستگاه باشد.

۴ – جوش به شکل قطعه های توپی شکل فلزی می شود

اگر این مشکل پیش آمد و دیدید که جوش به صورت قطعه های توپ مانند فلزی به رنگ قهوه ای یا سبز در آمده است، باید فشار گاز را افزایش دهید. علت ایجاد این مشکل این است که در هنگام جوشکاری به مقدار کافی گاز محافظ از تفنگ جوشکاری خارج نمی شود و در نتیجه جوش را نمی پوشاند.

۵ – جوش مدتی در فلز می سوزد

اگر در حین انجام جوشکاری متوجه ایجاد این مشکل شدید متوجه می شوید که در حال انجام جوشکاری با قدرت و جریان بسیار زیادی هستید. برای رفع این مشکل باید ولتاژ دستگاه را کم کنید.

۶ – جوش شبیه یک کاسه بزرگ می شود

یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است در حال انجام جوشکاری با آن مواجه شوید، این است که جوش منطقه خیلی وسیعی را احاطه کند یا اینکه مانند یک کاسه بزرگ شود. در این صورت برای رفع مشکل تنها کافی است سرعت بیرون آمدن سیم را کم کنید. زیرا این مشکل زمانی ایجاد می شود که سیم زیادی از تفنگ جوشکاری خارج می شود.

۷ جوش قطع و وصل می شود

اگر در زمان جوشکاری متوجه شدید که جوش قطع و وصل می شود و جوش شما به شکل متناوب و پایدار نیست باید نوک تفنگ جوشکاری را نزدیک تر بیاوید. زیرا این مشکل زمانی ایجاد می شود که نوک تفنگ جوشکاری خیلی دور باشد. اصولا گفته می شود که بهتر است فاصله بین نوک تفنگ تا جوش حدود ۲/۱ تا ۴/۱ باشد.

مطمئنا در جریان آموزش جوشکاری برق با تمام این مشکلات و ریشه یابی و راه حل رفع آن ها آشنا خواهید شد و می توانید جوشکاری اصولی و بدون ایرادی را انجام دهید.

 

کارهایی که قبل از جوشکاری باید انجام دهید

با آموزش جوشکاری برق به طور کامل برای انجام یک جوشکاری حرفه ای و بدون ایراد آماده می شوید. برخی از مواردی که قبل از انجام جوشکاری باید رعایت کنید تا یک جوشکاری اصولی و درست داشته باشید، عبارتند از:

۱ – حتما به یاد داشته باشید که قبل از انجام جوشکاری باید سطح فلز خود را کاملا تمیز کنید. برای تمیز کردن سطح فلز می توانید از سمباده، برس سیمی و سایر ابزارهای مناسب برای انجام این کار استفاده کنید.

۲ – بعد از تمیز کردن فلز، همان محلی را که تمیز کرده اید با بتونه بپوشانید. با این کار زمانی که فلز را روی زمین می گذارید گرد و غبار به آن نمی چسبد.

۳ – حتما هرگونه آلودگی را از نوک الکترود پاک کنید تا جوش تمیزی داشته باشید. اگر نوک الکترود دارای آلودگی باشد، تمیزی جوش آسیب خواهد دید. 

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: